nocnykoszmar
Entuzjast(k)a
hej MAMUSKI :* juz jestem jestem co sie denerwujecie hehe :-) bylam z mamcia na zakupkach i siedzialam na ogrodzie a teraz patrzylam jak wykanczaja pokoj dzis wszystko mi tam wstawia hihi
ale super ze nasz MISKA juz po jeju ale chyba dlugoooo bylo bidulka ale teraz juz szczesliwa
MISKA MOJE GRATULACJE CZEKAM AZ ZDASZ RELACJE HEHE TERAZ MOJA KOLEJ CHYBA ZE ANGEL MNIE PRZEGONI HIHI UCALUJ KRUSZYNKE OD CIOTECZEK Z BB
ciekawe czy teraz pojde ja czy angel hehe jestem gotowa w razie cus hehe aaaa OLIWKA zapisalam Twoj numer dam wam znac napewnooo w razie by cus sie dzialo
femme kanapa suuuper ja tez zamawialam z allegro kanape rogowa tzw fortepian powinna przyjsc jutro
ciesze sie ze jestes szczesliwa oby tak dalej ja tam 3mam za niego kciuki i wierze ze docenil to co mial i co mogl stracic bezpowrotnie
polna i jak tam nasza alcia sie czuje ??
bidulka mala oby nie zadna grypa zoladkowa daj znac
angel dobrze ze juz gotowa jestes hihi bo nie wiadomo co nastepna minuta przyniesie heheh
chwilami tylko Ty sie za duzo tam nie denerwuj !!

MISKA MOJE GRATULACJE CZEKAM AZ ZDASZ RELACJE HEHE TERAZ MOJA KOLEJ CHYBA ZE ANGEL MNIE PRZEGONI HIHI UCALUJ KRUSZYNKE OD CIOTECZEK Z BB
ciekawe czy teraz pojde ja czy angel hehe jestem gotowa w razie cus hehe aaaa OLIWKA zapisalam Twoj numer dam wam znac napewnooo w razie by cus sie dzialo

femme kanapa suuuper ja tez zamawialam z allegro kanape rogowa tzw fortepian powinna przyjsc jutro

polna i jak tam nasza alcia sie czuje ??

angel dobrze ze juz gotowa jestes hihi bo nie wiadomo co nastepna minuta przyniesie heheh

chwilami tylko Ty sie za duzo tam nie denerwuj !!
Ostatnia edycja: