reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej MAMUSKI :* juz jestem jestem co sie denerwujecie hehe :-) bylam z mamcia na zakupkach i siedzialam na ogrodzie a teraz patrzylam jak wykanczaja pokoj dzis wszystko mi tam wstawia hihi :tak: ale super ze nasz MISKA juz po jeju ale chyba dlugoooo bylo bidulka ale teraz juz szczesliwa :-p
MISKA MOJE GRATULACJE CZEKAM AZ ZDASZ RELACJE HEHE TERAZ MOJA KOLEJ CHYBA ZE ANGEL MNIE PRZEGONI HIHI UCALUJ KRUSZYNKE OD CIOTECZEK Z BB
ciekawe czy teraz pojde ja czy angel hehe jestem gotowa w razie cus hehe aaaa OLIWKA zapisalam Twoj numer dam wam znac napewnooo w razie by cus sie dzialo :szok:
femme kanapa suuuper ja tez zamawialam z allegro kanape rogowa tzw fortepian powinna przyjsc jutro :tak: ciesze sie ze jestes szczesliwa oby tak dalej ja tam 3mam za niego kciuki i wierze ze docenil to co mial i co mogl stracic bezpowrotnie
polna i jak tam nasza alcia sie czuje ?? :eek: bidulka mala oby nie zadna grypa zoladkowa daj znac
angel dobrze ze juz gotowa jestes hihi bo nie wiadomo co nastepna minuta przyniesie heheh :tak:
chwilami tylko Ty sie za duzo tam nie denerwuj !!

Ostatnia edycja:
reklama
Miska ogromne gratulacje:-)
Polna co tam u Ali??? Koszmarek ma racje, zeby to nie byla ta grypa zoladkowa
ja tez bylam dzis na zakupkach, i kupilam sobie pare par spodni, bo juz tamte mi sie w brzuszku nie zapinaja

Chwilami trzymaj sie :-) niestety wiem, co tam przezywasz.. sama musialam odbebnic prakte w DPS-e - istny koszmar.. przez ta palcowke chcialam zrezygnowac z kierunku:wściekła/y: ale na szczescie przezam jakos..
Hmm teraz widze, ze Koszmarek wpadla.. wiec nie wiem czy ten esek byl po wizycie czy przed:-D
Ale i tak pisze, co mialam przekazac: Koszmarek pisala, ze ma wykonczenie pokoju i narazie nie bedzie miala neta ale postara sie do nas jak najszybciej wpasc:tak:

jednak jestem hihi podlaczylam net w korytarzu wlaczylam podajnik i siedze na laptopie ;-) ale widze ze u was chwilowa ciszaaaa hehe :tak:

mam pytanie znalazlam gorset wyszczuplajacy na allegro tu macie link http://www.allegro.pl/5445_gorsety_i_body.html?order=t&view=gtext myslicie ze gdybym to nosila to cialo ladnie sie wskoczy znowu ?czy to syf i nie pomoze mi w tym zeby skora na brzuchu sie wskoczyla i walki sie przykleily spowrotem? hehe

Ostatnia edycja:
Jestem :-) byłam na zakupach o losie jak się zmęczyłam a nic nie nosiłam :-p a mieszkamy chwilę od Auchan ale dzieli nas obwodnica więc trzeba przejść na około a zakupów za 200zł zrobiliśmy więc trochę tego było i co wymyśliliśmy ? ... powinęliśmy wózek z Auchan :-) jak ludzie się na nas patrzeli hehe a co tam :-p K sam by nie dał rady a mnie brzuszek zaczął boleć i nic bym nie niosła nie będę ryzykować :-p Teraz ja odpoczywam a K poszedł z chłopakami w piłkę pograć ;-)

Koszmarku co do tych gorsetów to nie mam pojęcia :-p

femme Ty mi nie nos zadnych siatek wariacie !! nie mozesz dzwigac i tak wczoraj Cie wymeczyla ta przeprowadzka:-( badz ostrozna bo to chwila moment i moze sie cus stac a ja Cie wtedy jeszcze ochrzanie :tak:

Hehe no nie no dźwigać nie dźwigam ale też nie chce z siebie kaleki robić :-) jak mi to mama ciągle powtarza "ciąża to nie choroba" :-p

A macie jakieś wiadomości na temat prowadzenia w czasie ciąży bo może będę miała prace która polega na jeżdżeniu samochodem tak kilka godzinek dziennie ... może być ? :-)

Hejo wieczorkiem:)]

MIŚKA wielkie gratulacje!!:)

Co tam u Was?:)

Femme fatal ale mi sie smiać zachciało jak napsiałaś ze wozek podpieprzyliscie super to musiało wygladac:) :-):tak:

Koszmarku niech lepiej leci po kolei Ty a pozniej ja:) Pozniej chyba Garalecia i Mika:) Jak sie pomyliłam to przepraszam:) Chociac wcale bym sie nie zdziwiła jakby mnie Mika wyprzedziła- wiem wiem Mika ma egzaminy:):) (Napewno zdasz) Nio to super ze pokoik gotowy:) U mnie tez wporzadku:) A masz jakies objawy oprocz tego rozwarcia?

chwilami nio to niezle naprawde, ale takie widoki zpostaja w glowie i to dlugo. Wiem jak ja kiedys poszłam ze szkoły pilnować dzieci z uposledzeniem. To było straszne ale duzo sie nauczyłam. Zdrowi ludzie nie doceniaja tego co maja taka jest prawda....

EDIT:
Wiecie może w jakich sklepach mozna kupić świeczke do chrztu? BO K jest chrzestnym w niedziele syna siostry nio to przydała by nam sie taka swieczka zamierzamy jutro jechac po nia ale nie za bardzo wiem gdzie ja mozna kupic:/ i pewnei zas przelazimy cale miasto, a jak jeszcze bedzie cieplo jak dzis to wcale tego nie widze:/

Ostatnia edycja:
Nie rozumiem czasami nie rozumiem ... rodzice są po to żeby wspierać a nie jeszcze fochy strzelać ... nie wyobrażam sobie żeby moja mama sie "obraziła" bo wpadłam wpadłam i tyle życie los tak chciał a jak nie los to ja sama też jestem młoda i w beznadziejnym momencie wpadłam i mama musiała na głowie stanąć żeby mi pomóc ale nigdy mi tego nie wytknęła ani nie odwróciła się ani na chwile i uważam że każda matka ma obowiązek wspierać swoje dziecko a nie jeszcze dobijać ... tak samo pytanie jak powiedzieć rodzicom :| wspak ... każdy chyba sam lepiej wie jakich ma rodziców i jak to im powiedzieć ... ciesz się że masz faceta który chce to dziecko i Ci pomoże nie każdy ma tyle szczęścia a młody wiek to nic strasznego szybciej odchowasz malucha i będziesz miała jako młoda mama lepszy kontakt jak dla mnie same plusy :-) szkołę też bez problemu można skończyć jak ma się wsparcie wystarczy chcieć ! :-)

reklama
femme hehe mi mama tez tak mowi :-) i szczerze mowiac to ja wogole nie patrzylam na to co robie heh dzwigalam nosilam chrzesniaka na rekach jeszcze tydzien temy (ma 3latka) sprzatam ile dam rade:tak: autem jezdze na okroglo hehe :happy2: i nic mi nie jest ale o kogos sie boje:-( a co do auta to ja Ci powiem tak mi lekarz zabronil (mowi ze ma fobie na punkcie prowadzacej kobiety w ciazy) sa spowolnione akcje ruchowe i jesli jezdzisz niepewnie to lepiej daj spokoj ale ja cala ciaze non stop jezdze autkiem i mi tam nic sie nie stalo nawet nie czuje roznicy dzis tez jezdzilam mimo wczorajszych skurczy heh :cool: ale niech sie inne tez wypowiedza bo ja to akurat w tym przypadku wzrorem do:eek:nasladowania nie jestem heheh

Do góry