A
Asiowo
Gość
witam
U nas nocka dziwna
Mała padła po 20 i spała do 6:30 z pobudka tylko o 4
wiec nie ma zle... z tymże ja spac nie umialam...:-(zasnac w ogole sie nie dało, a jak juz sie udało to co godzine pobudka:-( heh... od wczoraj mnie goni co chwile na kibel... (męża od soboty), albo cos zjedlismy albo nie wiem co
Galarecia, ale naskrobałas
wybaczcie, ale ja tak nie umiem kazdej odpisywac, bo nie pamietam co chce napisac
Galareciu.... w aktualnym numerze gazety "Mam dziecko" jest fajny artykuł na temat słoiczków
gazeta bez gadzetu kosztuje 2,99zł, wiec kup ja i pokaz mężowi...
nie rozumiem co on sie czepia... tak naprawde nie wiesz czym sa pryskane owoce i warzywa w sklepach, itp... a słoiczki to tak naprawde najbardziej zaufane zrodło
jezeli chce dawac owoce i warzywa to niech kupuje te ekologiczne... przekona sie co wychodzi taniej
Ja mojej małej daje narazie słoiczki, z czystego lenistwa... po prostu nie umiem sie tak zorganizowac, zeby zajmowac sie mała, sprzatac, prac, prasowac i jeszcze gotowac nam obiad i osobno małej...
pewnie za jakis czas zaczne gotowac małej, ale narazie po prostu nie umiem sie zorganizowac... wiec łatwiej mi dac słoiczek, jak juz wyprobuje wszystko i bede widziec, ze małej nic nie ma po niczym to wtedy pewnie cos sama zaczne robic... jak mi starczy czasu

U nas nocka dziwna

Galarecia, ale naskrobałas

Galareciu.... w aktualnym numerze gazety "Mam dziecko" jest fajny artykuł na temat słoiczków

Ja mojej małej daje narazie słoiczki, z czystego lenistwa... po prostu nie umiem sie tak zorganizowac, zeby zajmowac sie mała, sprzatac, prac, prasowac i jeszcze gotowac nam obiad i osobno małej...