reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi ja tez patrze na cene ale jak cos mi sie podoba to nie ma bata i to kupie nawet jakbym musiala poczekac 2-3 miesiace !!:-)
no i wlasnie mi sie podoba taki zestawik ubran dla Ali - bardzo lubi ta bajke :rofl2:
NEXT RYBACZKI SWINKA PEPPA NOWOŚĆ rozm 98 2-3 (517566417) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT KOSZULKA SWINKA PEPPA NOWOŚĆ rozm 98 2-3 (517566167) - Aukcje internetowe Allegro
I kupie Jej to ale gdzies kolo kwietnia bo teraz mamy za duzo wydatkow :nerd:

A i nie dziw sie ze ja takie teksty pisze - ja poprostu jestem taka postrzelona i zboczona :cool::-D:-)
Czasami jestem grzeczna ale jak cos mi odwali to szkoda czytac moich postow:-D

A gdzie sie podzialy inne Mamuski ? :nerd: HELOOOŁŁŁŁŁ ? ? ? ? ? ? ? ?

Widzisz ja byla skora Ci pozyczyc kiecke ale ja mam 174 a jak ja Ja ubieralam to musialam miec buty na obcasach bo dluga byla :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Polna Mnie nic nie dziwi:-p lubie takie osoby:-p jestes szczera i piszesz co myslisz to jest ok:-)
Te rybaczki i koszulka są śliczne:-) ja czasem żałuje ze nie bede mogła mojego Kacperka tak ubierac kupiłabym mu takie ładne sukieneczki:-p. Kup cos takiego swojej Ali napewno bedzie zadowolona:-)
No faktycznie tylko my spamujemy to forum dzisiejszego dnia:-p

Haha to fakt nie ma szans zebym weszła, tzn wejsc to pewie bym weszła ale na długosc nie koniecznie:-p heh zawsze marzyłam o wzroscie modelki... i figurze tez:-p

Umi wiesz ja doszlam do wniosku jak bylam w szpitalu ze Ali juz zadnych zabawek kupowac NIE BEDE - tyle tego jest ze sama nie wiem czym sie bawic:sorry2: nawet mama pod moja nieobecnosc powynosila 3 pudla na strych a sporo jeszcze zpstalo :-D
tak wiec teraz bede inwestowac w ubrania dla Ali no i dla siebie :rofl2::-) i moze to jeszcze za wczesnie ale powoli bede sie zaopatrywac we wszystko co bedzie potrzebne nam do domu , typu sztucce,reczniki,naczynia itp . ,nawet juz wybralam lampe sufitowa do kuchni i taka mam chcice na Nia ze nie odpuszcze :-D
LAMPYESKLEP ŻYRANDOL KAREN MD-5107-3A CZERWONY (510808022) - Aukcje internetowe Allegro

Polna Lampa świetna!! Widze ze ty masz ten sam syndrom co ja... Mieszkania własnego nie mam, ale juz je urządziłam... Ostatnio pokazywałam mojemu T krzesła do salonu jakie bedziey miec to go cena przeraziła ale ma podobne zdanie do mojego ze jak cos robic to porzadnie:-) i jak nedziemy miec kase to własnie takie krzesła sobie zafundujemy i stół czarny eh... moje marzenie:-p

Krzesło SALON - czarne (512338979) - Aukcje internetowe Allegro na zdjeciu moze wyglada beznadziejnie ale na zywo w sklepie wygladaja cudownie:-p

Witam noworocznie :-)

Od wczoraj łapią mnie delikatne skurczyki. Ale to chyba nadal nie to więc czekamy dalej.

A jak już jesteśmy w tematyce ciuszkowej to ja się zastanawiam w jaki rozmiar wejdę po urodzeniu ;-)

Dziewczyny, jak minął Sylwester? Ja wytrzymałam chyba do pierwszej i odleciałam, byłam już nieprzytomna :-)

Umi uuuulalaaaaaa fajne krzesla :tak::tak::tak: narazie to bedziemy na etapie ukladania desek w salonie i potem plytki ,jeszcze trzeba kupic drzwi zewnetrzne :sorry2: a najwiecej kasy pojdzie w lazienke i kuchnie :dry:planowalismy ze sie wprowadzimy do domu w polowie 2010 ale to chyba nie bedzie takie latwe :baffled:
My nie gustujemy w takich czarnych kolorach :-p:no::-) u Nas salon ma byc piaskowy albo morelowy a kuchnie to chce miec czerwona :-) sypialnia zielona a lazienka niebieska :cool::-):-D

Black ja poszlam spac o 22:30 - nie bylo sensu zebym sama siedziala i czekala na Nowy Rok :blink:

Black Ja poszłam spac jakos po 1 :) dziwie sie ze wytrzymałas w tak zaawansowanej ciazy
polna Ja uwielbiam czarny... a salon chcemy miec zielony z czarnymi meblami. A tak poza czarny to jeszcze zielony srebrny i czerwony. :-). Heh ja o własnym lokum sobie pomarze moze za kilka lat uda nam sie wziac kredyt:-)

witam:tak:
U nas w nocy był koszmar...:zawstydzona/y: mała obudziła sie przed północą jak sąsiedzi zaczeli wyłazic i trzaskac drzwiami:-( pozniej huk od fajewerków wiec wzielismy mała do okna i ogladała z nami swiatełka:tak: ale pozniej sie zaczeło... sąsiad (stary a głupi) zaczał rzucać pytardy na klatke schodową, nam pod drzwi wiec mała trzesła sie ze strachu:-( a pozniej zeby było mało otwierał drzwi i trąbił tą trąbką papierową... po prostu koszmar, mąż wyszedł, bo juz nie wytrzymał... mówi mu, ze mamy pół roczne dziecko, a on na to... a ja mam 5 letnie:szok: chyba jest roznica:confused: jego dziecko latało po dworze, a nam trudno było wytłumaczyc Paulince co sie dzieje:-( po prostu koszmar jakis... rozumiem ze był sylwester, ale nie żeby hałasować tak głosno nam pod drzwiami:-( 2 godziny nie umiałam uspokoić małej...:zawstydzona/y: w takich chwilach marzę o swoim domku:zawstydzona/y:

Umi sorki za pytanie , jesli nie chcesz to nie musisz odpowiadac ale jestem ciekawa czy planujecie w przyszlosci slub ? jakos nie przypominam sobie zebym czytala o tym kiedys :nerd:

Asiowo wspolczuje nocki :blink: niektorzy ludzie nie umieja sie zachowac i mysla wylacznie o sobie :crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Asiowo Sylwester czy nie petardy pali sie na dworze a nie na klatce schodowej... No brak słów w moim bloku staruszki by go na parasolkach wyniosły za takie zachowanie...

Polna Planujemy ślub ale najwczesniej na 2010 r tak wiec daty jeszcze nie mamy:-) wiem tylko ze chce miec slub w maju lub czerwcu bo uwielbiam te 2 miesiace, ze wzgledu na konwalie... ( chciałabym miec z nich bukiet do ślubu taka mała fanaberia:-p), a poza ty nie chce wychodzic za maz ze wzgledu na dziecko, bo tak bym to odebrała teraz. Dziwna jestem ale cóz:-) I zastanawiamy sie co z weselem bo na takowe stac nas nie bedzie chyba ze jakis uroczysty obiad dla rodziny, ale to jeszcze czasu duzo:-)

Do góry