Ona_mika Ja w ogóle wszystko kupuje przez internet na allegro i eBay`u najcześciej. Jak mam teraz na zakupu do skepu iść to mnie nosi tak sie przyzwyczaiłam. Dużo rzeczy na Ebay sie opłaca, kilka miesiecy temu jak dolar stał ok 2 zł to w ogóle jakieś markowe rzeczy można było kupic za bezcen. Jedyny minus że wszystko po angielsku:/ No ja do języków nie ma talentu, ale jakoś rozumie (Nie wiem jak ja mature zdam
)
misia391 Witam serdecznie! Gratuluje malenstwa!
ankka11 Witam także Ciebie!
Wiem jak wazne w tych chwilach jest wsparcie partnera, Ja z moim czekałam na wyniki testu, a on w czasie oczekiwania zapewniał mnie o swojej miłości i mówił że zdrobi wszystko abym była szczęśliwa
Ah aż rozmarzyć się można, szkoda że oni zawsze nie są tacy hehe. U mnie jeszcze nikt nie wie, bo jeszcze nie wiem czy mam się czym chwalić, ale też sie strasznie boje ale moich rodziców, bo jego beda raczej szczęśliwi
Dzisiaj dziewczyny mam wizyte u gina na 19!!! Już sie boję! Nie wiem na co sie szykować. Mój B. obiecał że ze mną pójdzie i będzie mnie wspierał. Moje sie strasznie bo jeśli to faktycznie ciąża to też się obawiam, a jeśli nie i to jakaś choroba może to też się boję. Chodz naprawde czuje moją fasolke hihihi.
misia391 Witam serdecznie! Gratuluje malenstwa!
ankka11 Witam także Ciebie!
Dzisiaj dziewczyny mam wizyte u gina na 19!!! Już sie boję! Nie wiem na co sie szykować. Mój B. obiecał że ze mną pójdzie i będzie mnie wspierał. Moje sie strasznie bo jeśli to faktycznie ciąża to też się obawiam, a jeśli nie i to jakaś choroba może to też się boję. Chodz naprawde czuje moją fasolke hihihi.
Ostatnia edycja: