Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Dziewczyny zobaczyłam,że ta Sonia co usunęła ciąże znowu kliknęła na forum(ślub nieletniej)..i nie wytrzymałam...powiedzcie czy nie za chamsko napisałam tam post do niej?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aj kończę za parę dni 20 lat....I spodziewam się bliźniąt...
Witam wszystkich!;-)
Jak dobrze, że znalazłam to forum.. już myślałam, że nikt nie jest w takiej sytuacji jak ja.
A więc 2 dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży...
Mam 19 lat (prawie) a więc ostatnia klasa LO.
Wpadka. Zdarza się... w momencie zdecydowania się na współżycie, trzeba dopuścić też do myśli, że można zajść w ciąże. Nie będę nad tym ubolewać, bo dziecko to skarb a nie utrapienie.. chociaż nie powiem, że nie przeżyłam szoku kiedy zobaczyłam dwie kreski...Dołączę do grona młodych matek..
Mój chłopak ma 24, całkowicie odpowiedzialny. Jeszcze mu nie oznajmiłam , że zostanie ojcem.
Właściwie nie o tym chciałam napisać, ale jakoś zaczać trzeba..
Byłam wczoraj u ginekologa. Bardzo miła Pani doktor.. Tzn. wydawała się być miła... Zaniepokoiło mnie jedno z jej strony.. Spytała, czy myślę poważnie o tym dziecku?
Co to w ogóle za pytanie!? Jak można nie byśleć powaznie o własnym dziecku...
Później dodała, czy nie myślałam o aborcji (która jakby mi zaoferowała?) lub oddaniu dziecka tuz po porodzie, bo zna wiele rodzin, którzy chętnie wychowali by je jak swoje. A ja jestem młoda i powinnam zając się budowaniem swojej przyszłosci.
Odebrałam to jako namowe to usuniecia dziecka, albo oddania go komuś z jej znajomych ;/
Nie zastanawiając się dłużej, podziękowałam za "cenne" rady i wyszłam. Mam teraz dziwne uprzedzenie by pójsc do innego lekarza. Potraktowała część mnie, moje maleństwo jak rzecz, którą można albo wyrzucić albo podarować komus w prezencie. ;/
Co o tym myślicie? powinnam to gdzies zgłosic? Jakie Wy macie doświadczenia z ginekologami?
motylicaja a ty lubisz kolege![]()
Dziewczyny zobaczyłam,że ta Sonia co usunęła ciąże znowu kliknęła na forum(ślub nieletniej)..i nie wytrzymałam...powiedzcie czy nie za chamsko napisałam tam post do niej?![]()
Niestety,rozbiłam wszystko wg Twoich wskazań co do suwaczka no i juz go maiała ale w sygnaturze wprowadzam zmiany i i tak nie mam nic....Kliknij na mój suwaczek, pokaże Ci się strona, wybierz rodzaj suwaczka czyli 'termin porodu i ciąża' i postępuj zgodnie ze wskazówkami. Gdy zrobisz już suwaczek wyskoczą Ci 2 kody, skopiuj ten pierwszy i wejdź w swoje ustawienia (po lewej stronie na samej górze), potem wejdź w edytuj sygnaturę, wklej kod i zapisz zmianyJakby co to pytaj, chętnie Ci pomogę
Dobrze, że się cieszysz bo jest z czego2 malutkie szczęścia
)
Może akurat uda Ci się jutro poznać płeć? trzymam kciuki
Tak w ogóle to jak na to zareagowali rodzice, chłopak? Sorry ale ciekawa jestem he he w końcu ciąża bliźniacza często nie występuje![]()
Trzecie maleństwoHej
Witam nowe młode mamusie:-)
Muszę czesciej tu zaglądac heh...
Ja jestem rocznik '88. ktoś jeszcze jest z tego rocznika?
ja swoim rodzicom juz powiedzilam ze spodziewam sie trzeciej dzidzi i matka powiedziala ze sie zaczela domyslac (powiedzialam w 16tyg.) za tydzien ide do lekarza i mam nadzieje ze zobacze kto jest w brzuszku.... ;-)