reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Jesteśaniołkiem nie panikuj tak,bo przecież i tak musisz urodzić.Teraz już Cię to nie ominie.Chcesz czy nie chcesz poród i tak nadejdzie i nie bardzo masz możliwość żeby decydować o ty jaki będzie.Mój poród był straszny,ale co z tego?Żyję i mam się dobrze.Przed tym nie uciekniesz.

jestesaniolkiem podstwa - nie zamartwiaj sie za wczasu.. Dzidzia napewno bedzie zdrowa.. Ja do porodu podchodzilam tak: wiem, ze bedzie bolalo, bedzie ciezko ale jaka nagroda Cie czeka.. A ty, ze nie zakochasz sie w swoim dziecko - to nie wyglada jak na reklamach czy filmach.. Milosc przychodziz czasem.. Ale jak zobaczylam Lene to pomyslalam sobie, ze jest najpiekniejsza na swiecie mimo calej krwi i sluzu:-D:tak:a balam sie jak Ty - a co zrobie jak mi sie nie spodoba:tak:dla matki jej dziecko jest najpiekniejsze - wiec glowa do gory i bez zamartwiania sie:-)

Jesteśaniołkiem nie panikuj tak,bo przecież i tak musisz urodzić.Teraz już Cię to nie ominie.Chcesz czy nie chcesz poród i tak nadejdzie i nie bardzo masz możliwość żeby decydować o ty jaki będzie.Mój poród był straszny,ale co z tego?Żyję i mam się dobrze.Przed tym nie uciekniesz.

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wieeeeem.... temu staram sie wogole nie myslec o porodzie :)...
niech sie dzieje wola nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba :-D:-D:-D..
od jutra litanie o przyjemny porod zaczne odprawiac :-D:-D:-D:-D!!!

Po długim czasie... ale jestem, nie wiem czy ktos mnie wogole pamieta. ;-)

ANIA - A opisywalas swoj poród? Mowisz ze straszny? Bo jezeli opisywalas to chetnie przeczytam. ;-) Mój cale szczescie to lekki byl, a tez tak strasznie sie balam. :no:

Asheara - Dokladnie jest tak jak piszesz. :tak: Móje bole to identyczne bole jak przed miesiaczka. Z poczatku sama nie wiedzialam czy to jest to, i dopiero jak te bóle trwały ok. 1-2h. zorientowalam sie ze tak. :-)

Jesteśaniołkiem więc jednak chciałabyś wpłynąć na to jaki będzie poród:-D Nie wiem czy litanie tutaj coś pomogą:-D Nastaw się na to,że to musi boleć.No nie ma takiej siły żeby nie bolało.

Jestesaniolkiem wszyscy maja takie obawy.Ja to w portki robie na mysl o tej mojej cc.

Doroom witaj po przerwie.Boze jak ten czas leci ALanek to juz powazny kawaler!

jestesaniolkiem uwierz mi to normalne:tak::-) napewno Twoja corcia bedzie sliczna a dla Ciebie najpiekniejsza:tak::-D
A porod trzeba przezyc.. jak widzisz sa mamy, ktore przeszly to lekko a sa takie ktore wspominaja to zle.. Moja porod tez byl koszmarny ale chcew drugiego dzidziusia i wiem, ze dam rade.. Bedze bolec ale co tam - bede miala swoja iskierke:tak::-)

reklama
Dorom nigdzie nie opisywałam całego swojego porodu.Do tej pory jeszcze go całego nikomu nie opowiadałam...Bo nie umiem...Bo to był koszmar.Pisałam tylko większość w wątku o porodach z mężem.

Do góry