reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

UMI Może i nie podobne ale ważne że moje :-)
ASHEARA Mała ma trzy latka a syn 19 mies. A ja mam 21 lat i 6 mies :-)
a Damianek zmienił się i to bardzo. Taki bardziej krągły jest :-) i z oczek taki bystrzejszy jest. :-)
ARTYSTKA U mnie to tylko mróz ale śniegu leży po pas :-)

kurcze miałam sprzątnąć ale dzieci non stop się bawią i zabawki rozwalają więc chyba na wieczór sobie zostawię. Może nikt nie będzie nas odwiedzał :-)

reklama
Jak wszyscy to wszyscy ja też sie pochwale:-D:-p

Kacper jak miał 2 dni w za dużych szpitalnych śpiochach:-D:-p
29157b563f.jpg

I tu Kacper w Grudniu
mody.jpg

anetka Zuzia to całkiem inna dziewczynka:tak:
Ashera jasne ze jest róznica i to ogrona teraz twój synek to mały mezczyzna juz
artystka92 U mnie też za oknem nie ciekawie i do tego strasznie zimno:dry:

ewi Jesteś pewna?:-p nie no żartuje ja rodziłam przez cc i sie czasem zastanawiam do kogo Kacper jest podobny zawsze mi go mogli podmienić:-p

umi Kacperek widzę też się dużo zmienił, jejj jakie on ma fajne długie włosy i kolor też super :tak: widać, że wesoły chłopczyk z niego.. no i na pewno nie wygląda na swój wiek :-p wygląda jakby z roczek miał :tak:

To ja też:)

Adaś jak miał tydzień(wcześniejszych brak)

a w miarę aktualne w sygnaturze. Zmienił się??

Umi- Kacper tak dorośle wygląda:) Rzeczywiście jakby starszy był

no to jak dajecie to i ja dam :))

Te pierwsze zdjecia to dzien po narodzinach kruszynki :))
Nastepne dwa to w grudniu robione :)) Ponad 8 miesiecy :))

Juz od urodzenia miala taki maciupenki nochal i wielkie pultynki i tak do dzis polika ma ogromne :))

A dzieciaczki macie kochane :*** Nic tylko wycalowac i wysciskac :*************

A tak myslalam Chyba nie ma tu takiego tematu ... U mnie na watkachz Irlandii jest fajny watek ... Znajdzmy sie na naszej-klasie :)) Jestescie chetne dziewczyny rowniez na taki watek :)) ?

Załączniki

• image195.jpg
    image195.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 60
  • image184.jpg
    image184.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 60
  • PC180089.jpg
    PC180089.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 77
  • PC170087.jpg
    PC170087.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
taaa kolor włosów Kacpra jest powalający:-D:-p
lenka87 Juz pisałam kiedyś ze Adaś duży chłopiec, a w porównaniu do zdjęcia jak miał tydzień to już w ogóle ogromna zmiana:tak:
sylcia Ale ci się córa zmieniła śliczna

Pomyśleć, ze wystarczy kilka miesiecy a dzieci tak sie zmieniają ehh

lenka widać zmiane :tak: już pisałam kiedyś, że Adaś nie wygląda na swój wiek, tak samo jak Kacperek Umi

sylcia ojj córeńka Ci się zmieniła bardzo, ale jaka śliczna jest :tak: słodko wygląda
Co do wątku NK.. hmm nie wiem, zresztą to nie ode mnie zależy :-p niektóre z dziewczyn mam na NK, a niektóre to nawet nie mam pojęcia jak wyglądają

to ja też;-)
1 w szpitalu zaraz po porodzie
2 w tym tygodniu

Załączniki

• DSCF0010.jpg
    DSCF0010.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCF1066.jpg
    DSCF1066.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry