reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

GRECJA - jak to już ktoś pisał na doła polecam muzyczkę i taniec ja jak jestem wściekła czy smutna to puszczam na całą parę muzę i jazda 1 osobowa dyska :laugh2: :-p mi pomaga :-) od razu energii dostaje :-)

MADZIA - domowe sposoby polecam poszukać na google na pewno dużo wyskoczy :-) ja uwielbiam syrop z cebuli mmm :-) pycha jest ale nie wiem jak tam z cebulą w ciąży nie pamiętam :-p

Ty ale POLNA zauważ że MONA normalnie mi odpisuje i dziewczyna okazała się mądrzejsza niż myślałam bo potrafiła przyjąć krytykę bo wiedziała że źle się zachowała i jest ok myślę że nie ma żalu i chyba skoro ona nie ma żalu to jakim prawem ktoś inny może mieć żal za nią ?! :dry: po prostu trzeba umieć przyjąć i to gorsze słowo a nie być nastawionym że ciągle będą Ci dupę lizać :-)
A co do panny dumnej Sylci to sorry ale ja grzecznie zwróciłam uwagę na to co inni również zauważyli a że mam "jaja" to ja się odważyłam zwrócić jej uwagę na ten temat więc nie wiem "o czym mamy pogadać ? " o tym że niektórzy nie umieją przyjąć uwagi na swój temat ? :-) ja w ogóle nie wiem po co to zamieszanie gdyby panna dumna umiała się zachować powiedziała by normalnie że ma jakieś tam problemy i tak wpada się pokazać tylko bo na innym wątku tak robią i myślała że tu też jest taka zasada czy coś a nie mi z Matką Teresą wyskakuje :-p a później jeszcze z tekstem że raz coś mądrego napisałam :baffled: no sorry nie ze mną takie gadki ;-)

Zaraz muszę się zwijać do urzędu pracy podbić książeczkę ubezpieczeniową i do ginekologa idę sprawdzić czy wszystko gra :-)

reklama
Ze wam chce sie tak klocic o takie *******y ... ja sie nauczylam ze o byle gowno w dyskusje sie nie wdaje, chyba wynika to z tego podejscia ze szczerze gdzies mam zdanie innych szczegolnie te krytykujace mnie ;D Oszczedzam sobie nerwow i mniej czasu marnuje :p

Ja juz po lekarzu, przepisal Bioparox na gardlo i jest git. W ogole lekarz fajny, tez ginekolog chyba. Pytal mnie ile dzieciaczkow i jak sie maja/ma, a ja oczywiscie nie mam pojecia bo nie mialam usg :p No ale facet spoko ... zwolienie mam do 31 ;d

Femme moja siostra kiedys robila taka cebule, szczerze to była okropna; D cebula z cukrem, no szczyt umiejetnosci kulinarnych i ten wyrafinowany smak kurde :D Za nic w zyciu 2gi raz tego do ust nie wzme :D

Powiem tak ja w zadne konflikty nie chce wchodzic

Juz pisalam Sylci ze takie pisanie postow tez mnie irytuje :sorry2: wiem wiem ze ...

Na innym watku dziewczyny mowily zawsze zeby przynajmniej dac znac osobie ... Niewiem moze one to inaczej odbieraly bo jestesmy po prostu bardziej zzyte

I spoko rozumiem , wydaje mi sie ze dawanie znac o sobie polega na tym ze ktos nie odzywal sie tydzien czy kilka tygodni ale qrcze SYlcia Ty takie ..znaki.. robisz codziennie i jeszcze napiszesz tylko .. dobranoc albo ..dziendobry milego dnia .... a chyba wypada napisac ..ze u Nas wszystko wporzadq , zdrowi i itd .. :sorry2: dla mnie to jest nabijanie postow tym bardziej ze na innych watkach udzielasz sie normalnie !!

To by bylo na tyle i wiecej sie wypowiadac nie bede :cool2:

Femme ale mi nie chodzilo o to jak sie odzewalas do Mony , sama napisalas ze Ona nie miala do Ciebie pretensji i pozniej dalej pisala ;-) zreszta Ty madrze piszesz aczkolwiek w ostry sposob dla niektorych :-p;-)

Madzia to teraz musisz lezec w lozku ;-)

Uciekam bo musze polozyc Ale :happy2:

Aja znowu pozbylam sie dziecka:sorry: poszedl sobie na spacer. Kurcze zab mnie zaczyna bole, jedyny mleczny, ktory mi zostal i mialam go juz leczonego kanalowow jak znowu cos sie tam popie... to chyba pojde sie powiesic.

femme ja czasmi jeszcze probuje P wyciagnac ale to drewno jest i nie tanczy:nerd:
madzia no to teraz po koldre i sie kuruj;-)

KOLIA - haha mój też nie jest tancerzem :-p ale chyba dlatego że się z niego śmieje jak tańczy bo kompletnie nie potrafi więc tylko wolne :laugh2:

POLNA ;-) spoko luz :-D że tak się szałowo wypowiem :-p :laugh2:

MADZIA - no widzisz zależy co kto lubi ja uwielbiam taką cebulkę :-D

U gina spoko :-) lubię tego faceta normalny jakiś w końcu w ogóle wolę chodzić do facetów bo delikatniejsi są ... spytałam się przy okazji co z nadżerką bo czytałam że większość kobiet ma po ciąży ale na szczęście ja nie mam :-)

hej dziewczyny jestem w potwornym humorze nie dość że coś mnie bierze to jeszcze mam problem na uczelni pewna pani doktor nie chce mnie dopuścić do egzaminu bo nie chodziłam na wszystkie zajęcia a ja opuściłam tylko jak moje maleństwo było chore i miałam na to zwolnienie lekarskie a ozatym ona dobrze wie że ja mam takiego okruszka......:-:)-:)-(

płakać mi się chce:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Femme ja po raz kolejny musialabym opisywać jak to ze mną było.. Ale powiem tak mialam pierwszy raz z chłopakiem półtora roku temu. I okazało się ze tylko na to liczył, a wcale krótko z nim nie bylam. I zerwaliśmy po moim pierwszym razie ,w końcu tylko o to mu chodziło. A później mialam chłopaka tez jakiś czas, dlugo ukrywał ze jest dilerem ;/ I nikt nie chciał mi o tym powiedzieć.
Ogólnie nie bylam świadoma ze jestem z zupełnie innym człowiekiem niż myślałam. Dosypał mi jakiegoś gówna i wykorzystał.. i ciąża… Oczywiście chciał żebym usunęla dziecko itd, ale ja się nie zgodziłam, teraz wogole nie utrzymuje z nim kontaktów, on chyba nawet nie wie czy ja jednak jestem w ciazy czy usunęłam, czy poronilam.
Ale mam teraz faceta który kocha mnie i czeka razem ze mna na przyjście synka J Ogólnie, glupia historia ale jak na razie szczęśliwa ;P

Sylcia no wiesz co fakt to fakt, mogłabyś się włączyć do rozmowy a nie wpadać i wypadać.Ale z drugiej rozumiem ,czasem też wpadam na chwile, wiadomo zmęczenie, obowiązki ;)

Ale proszę nie przekomarzajcie się dziewczyny ;))

Kingusia a dziekuje za pozdrowienia :D wyślij mi murzynka bo bardzo lubie i możesz przesłać temperatury od siebie troche :D J A jak brzuś? Nadal rośnie? Z dzidzią wszystko ok.??

Mona lisa hehe ja za moim pierwszym razem się zabezpieczyłam xD Tzn nie ja tylko mój chłopak i miał 2 gumki xD i tak się balam ze zajde ze chyba zużyliśmy 5 gumek ;P Miałam Schizę ;p hah

A za drugim zarazem nie pamiętam.. Ale od razu wpadłam xD :p
Więc się śmieje że mnie zapładnia dotyk xD :p ale cóż ;P Teraz uważam że nic lepszego nie mogło mi się przytrafić

Amelle ja mam na 24 marca termin ;)) I też jestem hipopotamem ale bardzo szczęśliwym

Polna oj masz racje ;) Jak narzekam mamie mojej to się drze ze jak urodze to dopiero będę narzekać a teraz mam być cicho. A jak kumpeli w ciazy ponarzekam to i ona mnie i ja ją zrozumiem J

Kolia też uwielbiam chleb obtaczany w jajku i na patelnie :D J) mniaaam ;)

Polna a ja uwielbiam takie prosto od krowy mleko, jak do wujka na wieś jeździłam to się kładłam pod krową i piłam mleko :p hehe

Sylcia ja np. jestem marcówką i próbowałam pare razy wbić się w temat tam.. W ogóle nie znam jakoś tych dziewczyn, i jakos nie czuje z nimi więzi. I powiem szczerze że mi tak nie podpasowało tam ze wogole z nimi przestałam pisać. Zresztą fajniejsze zą kobitki tu na MM ;p ;]

Kasie współczuje ;/ wredna baba

A ja dziś do 11 spałam.. Ufff ;P W szoku jestem. Ale nic dziwnego, głowa nadal mnie boli gardło nadal tak samo i ciagle czuje sie zmeczona.
Dziś zrobiłam pranie ciuszków dla synusia ;) Teraz czekam aż wyschną, poprasuje je i schowam w folie ;) Jak tam przebierałam w tych ciuszkach to wczesniej nie myslałam że aż tyle ich mam.. Jejj.. Tak duuużo ich jest. Synek bedzie lepiej od mamusi ubrany :D:)
A jak wam mija dzień? U mnie pada śnieg ;/ już nie moge patrzeć na biały kolor..

Ostatnia edycja:
artystka wiesz co dobre:-p też miałam dzisiaj dzień prania zrobiłam 3 i jak myślę, że będzie trzeba to wyprasować to mnie krew zalewa:-p
femme ale ja się nawet nie śmieje bo chce żeby ze mną potańczył to on tylko mówi, że ma 3 miotły 2 w nogach i jedna w kręgosłupie :dry::sorry2:
kasie jakieś zazdrosne babsko:wściekła/y:

No a ja mam problem młody zasnął na spacerze spał z 20 min i teraz wyspany i nie chce iść spać ciekawe jak długo tak wytrzyma :wściekła/y:

nie bede sie wiecej wypowiadac, mam swoje zdanie na ten caly temat A to ze ktos jest chamski nie znaczy ze ma jaja ;/ Wiecej sprowokowac sie nie dam ;]

Kasie przykro mi ... a ta kobietka to nie jest moze jakas stara panna I nie chce dac Ci szansy ;/ ? Te sa najgorsze nic nie rozumieja w ogole nic ;/ Porozmawiaj z nia Niewiem przynies jej jakie spapiery Dowod na to ze w te dni ktore Cie nie bylo to mialas powazne sprawy A jak to nic nie da to skontaktuj sie z kims wyzszym

Nic nie pozalatwiane ... Ciagle wysylaja nas gdzies indziej z jednego maista do drugiego I z miejsca na miejsce ... Dobrze ze z tym angielskim nie ma problemu Bo niewiem jakby to wszystko wygladalo inaczej ;/

reklama
Noo lubii sobie pogryzc niezle :) Wszystko ma w buzii i wszystko musii skosztowac :) Uwielbia jesc :) A co do tego z tym malym dzieckiem ... Widze ze z Uk jestes ... Ja cala ciaze prowadzilam w Irlandii i tu sie leczylam i tu rodzilam :) A akt urodzenia zaraz w szpitalu sobie zrobilam Byla panii z urzedu Ma taki swoj pokoj wydzielony i przyjmuje wszystkich A pozniej do Health Center sie zarejestrowac i chodzic sie wazyc itp do poloznej :) Ale u Ciebie podobnie jak u mnie zapewne :) Nie ma sie co stresowac na zapas Ja swoje dziecko calkowicie sama wychowuje z Damianem od urodzenia Damian musial isc do pracy nie dostal zadnego wolnego :( Wiec ciagle bylam sama z Nadia w domu Malo znajomych Wszystko robilam sama wokol niej wszystko ja zalatwialam Albo Damian jak mial wolne Najgorszy jest pierwszy miesiac bo poznajesz dziecko A po miesiacu wiesz jak trzymac wiesz jak kapac :)) Nie ma problemu :) Oby nie bylo kolek Jak chcesz to moge podac Ci nazwy roznych lekow czy dobrych kremow dla dziecka na rozne rzeczy ktore kupisz w aptece albo np w Boots'ie :)) Nie martw sie bedzie ok :))

PS Co do loczeczka to ja mam to samo z graco :) Jestem bardzo zadowolona Nadinie wlaczam wibracje odglosy natury Ustawiam sobie czas i dl niej to wielka przyjemnosc :) Do palaka z zabawkami sobie przypinalam swoje zabawki bo te takie ciemne byly i przebieraka tez czesto uzywalam Ulga dla kregoslupa :)) Jak Nadie kladalm na lozku i ja przebieralam to zaczynalo mi wiecznie z piersii leciec mleko a tak w Przebieraku stalo sie wygodnie :))

Jak możesz kochana podaj mi swoje GG na PW :-D to pogadamy ...
bo tutaj ciężko rozmawiać;-):tak:a akurat myślę, że Twoja pomoc mi się przyda :-) i będę wdzięczna...

Kingusia a dziekuje za pozdrowienia :D wyślij mi murzynka bo bardzo lubie i możesz przesłać temperatury od siebie troche :D J A jak brzuś? Nadal rośnie? Z dzidzią wszystko ok.??

A ja dziś do 11 spałam.. Ufff ;P W szoku jestem. Ale nic dziwnego, głowa nadal mnie boli gardło nadal tak samo i ciagle czuje sie zmeczona.
Dziś zrobiłam pranie ciuszków dla synusia ;) Teraz czekam aż wyschną, poprasuje je i schowam w folie ;) Jak tam przebierałam w tych ciuszkach to wczesniej nie myslałam że aż tyle ich mam.. Jejj.. Tak duuużo ich jest. Synek bedzie lepiej od mamusi ubrany :D:)
A jak wam mija dzień? U mnie pada śnieg ;/ już nie moge patrzeć na biały kolor..

Z małą wsio OKI , główką do dołu :-D przygotowana do startu hahaha :-)
ale mi wbija nóżki w żebra... aż nie wytrzymuję :wściekła/y:

dzisiaj dostałam paczkę od cioci (i babcia też pomagała w pakowanku tej paczki) i masa ciuszków, pościeli, gryzaczki, grzechotki :-D normalnie ...
a jak sobie pomyślę, że muszę jeszcze wszystko poprać i prasować (bo jeszcze nie ruszałam nic a nic) to mnie już w kręgosłupie łupie :sorry2: hehehe

Do góry