reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja wstawiam foto mojego szkraba :)

2n1z2x3.jpg

Mam nadzieję że widać ok :)

reklama
Ja dzisiaj oglądałam fotki za czasów mojej ciąży - brzuszek oraz usg z Maleńką - strasznie wzruszają mnie takie fotki =)

Widze że tu same nowe Mamusie, jejku, tak dawno mnie tu nie było. :tak:
Mysle ze zasady sa wciaz takie same? ;-) Jak tak to je znam i moge sie wkrecic. :-p

kiniorek - Ja tam widze jakąs malą fasolke. ;-)

kiniorek super fasolka:-) i bukiecik ładny.
dorom witaj:-)
na forum krakowskim jakaś mama utworzyła taki temat:
"Szukam pani, ktora ma na tyle pokarmu ze moglaby dokarmic mojego synka. CHodzi mi o weekendy co dwa tygodnie gdy mam studia. Szukam osoby zdrowej, niepalacej i majacej za duzo pokarmu.
Moj synek bedzie mial 3 miesiace w pazdzierniku, od kiedy chce zaczac wspolprace z niania=mamka"
czy to dziwne, że wydaje mi się to trochę..dziwne?:dry:

kiniorek super fasolka:-) i bukiecik ładny.
dorom witaj:-)
na forum krakowskim jakaś mama utworzyła taki temat:
"Szukam pani, ktora ma na tyle pokarmu ze moglaby dokarmic mojego synka. CHodzi mi o weekendy co dwa tygodnie gdy mam studia. Szukam osoby zdrowej, niepalacej i majacej za duzo pokarmu.
Moj synek bedzie mial 3 miesiace w pazdzierniku, od kiedy chce zaczac wspolprace z niania=mamka"
czy to dziwne, że wydaje mi się to trochę..dziwne?:dry:
obrzydliwe dla mnie.

canfounded - Mi osobiscie tez wydaje sie to dziwne, szczerze mowiac to nawet nie mialam pojecia ze tak mozna robic. :sorry2:
Ja bym sie w zyciu nie zdecydowala, ani zeby Aliego dokarmiac w ten sposób ani ja bym nie mogla karmic nie moje dziecko. :sorry2:

NIENORMALNE... Ale są ludzie i parapet...

W ogóle to byłam dzisiaj u sąsiadki ... ma termin na styczeń, starsza ode mnie o 5 miesięcy ale ...

Nie wiem, jak to powiedzieć ale jej teksty są tak szczeniackie, tak niedorosłe ... nie wiem, na zdjęciach z USG jej nie zależy, bo jedno jej starczy, żartuje sobie z porodu i to tak nie fajnie i jakoś tak zachowuje się jakby zmysły wszystkie zjadła :|

A ta fasolka ma już 6 cm :D

reklama
Do góry