reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry z rana:-)

fikusek ucałuj malego:-) i wszystkiego naj z okazji skonczenia jego 9 mis.;) :*

a my niedlugo jedziemy do tesciów;] nie chce mi sie szczerze...... :dry: ale sie nie odzywam. pogoda dzis znow chyba bedzie ładna:-) obyyy... :-D Mikołaj własnie zasnoł w wózku. takze pojedziemy dopiero jak zje i wstanie. bo musze dac mu cyca na sppiocha bo wczesniej strasznie sie denerwował;]
Od dzis mąż ma nocki także i ja bede teraz wieczorami na MM ;-) hhehe ;-)

reklama
Dzień dobry:)
Ja obserwuje pogode za oknem. Bardzo chciałam na chwilę pojechać na festyn-ale jak bedzie lało to odpada.
Poza tym mały marudzi, znów zaczął się ślinić-może doczekam się wkońcu tego kolejnego zębola.
No i ogólnie wczoraj się obijałam,przez tą szarówę za oknem nie chce mi się ruszać. Jejciu jak marzę o odrobinie słoneczka.

U mnie dziś od rana słońce. I temperatura dla mnie odpowiednia ;-):rofl2:
Tylko jeszcze ta zgaga :dry: Nic już nie mogę jeść, bo nawet od jogurtów mnie to cholerstwo męczy :crazy:

Lenka ten festyn to tak z okazji końca wakacji/początku roku szkolnego?

Fikusek a ten biorezonans masz na miejscu w Kraśniku czy musisz jechać z małym np do Lublina??

hej Mamuśki :-)
jestem poczytuję ale wczoraj jakoś nie było kiedy pisać :-p
gratuluję ząbków:-D 9msc :laugh2: a fotki chłopaków superowe :rofl2:
wczoraj miałam taki humor ze bez kija nie podchodź :crazy: ale już mi się polepszyło :tak:

a ja czekam na wieści od ixidixi wczoraj miała tego lekarza :-(

widzę ze posiedziałyście wczoraj hehe a ja wczoraj nie sprzątałam i nie upiekłam ciasta :zawstydzona/y: dzisiaj to zrobię bo jakaś energia we mnie wstąpiła :-p

w ogóle to witam nowe mamusie (których nie znam) :tak:

witajcie:)
wlasnie ciekawe jak tam IXI...

Em_x - ja tez tak czasem mam, wtdey jak da rade to wyyslam Olka na spacer z tata:)

witam sie i sie chwalimy ze wychodzi nam dolna prawa jedyneczka!!

A WIE KTORAS CO U ARTYSTKI??????

Kasiuch była jakiś czas temu i znowu zniknęła na pewno ma teraz mnóstwo zajęć przy maluszku :) a o ixi sie martwię bo eska jej wysłałam i cisza:(

a powiedzcie mi powiedz jakie papiery są potrzebne żeby w Anglii legalnie pracować i dostawać świadczenia na dzieci? bo koleżanka pytała

U mnie dziś od rana słońce. I temperatura dla mnie odpowiednia ;-):rofl2:
Tylko jeszcze ta zgaga :dry: Nic już nie mogę jeść, bo nawet od jogurtów mnie to cholerstwo męczy :crazy:

Lenka ten festyn to tak z okazji końca wakacji/początku roku szkolnego?

Fikusek a ten biorezonans masz na miejscu w Kraśniku czy musisz jechać z małym np do Lublina??
u mnie w miescie jest biorezonans:)

Szczerze mówiąc to nie wiele wiem na ten temat.. To jest w ramach NFZ? Badanie wygląda jak normalny rezonans? Jak już będziecie po to chętnie się dowiem co i jak :-) Ja z M jesteśmy alergikami, więc mała pewnie też będzie mieć :dry: to może ta wiedza się przyda.

reklama
Szczerze mówiąc to nie wiele wiem na ten temat.. To jest w ramach NFZ? Badanie wygląda jak normalny rezonans? Jak już będziecie po to chętnie się dowiem co i jak :-) Ja z M jesteśmy alergikami, więc mała pewnie też będzie mieć :dry: to może ta wiedza się przyda.

to wacle nie wyglada jak zwykly rezonans:) kolezanka mi mowila ze jakas kule trzyma sie w rece,magnes no i to jest gdzies podlaczone:) i jakos badaja:) tez nie wiele wiem,ale nie jest w ramach NFZ,u mnie kocht testow jest 150 zl. Odczulanie pewnie tak samo.

Do góry