reklama
C
clio87
Gość
lolak mnie też lekarka tydzień temu powiedziała że brzuszek inaczej a główka po terminie
hehe a czemu nie naturalnienie nie chce się główka odwrócić?
ja to dziewczyny szczęście miałam jak widze bo brałam i tabletki Clest 3 lata i potem przerwa roczna na Evrze a zaszłam bo odstawiłam i to 3 miesiacach
ja to dziewczyny szczęście miałam jak widze bo brałam i tabletki Clest 3 lata i potem przerwa roczna na Evrze a zaszłam bo odstawiłam i to 3 miesiacach
NATALKA30
Początkująca w BB
to jak to się stało, że w ciązy jesteś?? zapomniałąś tabletek? czy może antybiotyk z tabletkami??
Euphoria*
Zaciekawiona BB
agnieszka sliczny ten Twoj synus, widze ze w podobnym wieku no troszke strszy
ja rowniez nie zwolenniczka zdjec wklejania, usune je jak bede juz szla 
lolka patrycja ma racje co do USG, ja dzien przed porodem mialam robione i waga byla 3110, a na drugi dzien urodzilam cudo 2750. Wiec roznie to bywa u mnie bylo na "-"
lolka patrycja ma racje co do USG, ja dzien przed porodem mialam robione i waga byla 3110, a na drugi dzien urodzilam cudo 2750. Wiec roznie to bywa u mnie bylo na "-"
Ostatnia edycja:
NATALKA30
Początkująca w BB
dziewczyny nawet mnie nie starszcie, że w trakcie tabletek w ciąze zachodzicie, ja biorę bo musze, nie mogę po cesarce miec okolo roku albo poltorej dziecka, a gumka nie ufam bo z nich mam coreczke
ale jestem najszczesliwsza mama pod sloncem
i marzy mi sie rodzenstwo dla niej
Euphoria*
Zaciekawiona BB
Natalka roznie bywa, kazdy organizm roznie reaguje na rozne rodzaje anty. Nigdy nie masz 100%
Serduszko1
Fanka BB :)
Rennie na pewno można brać w ciąży...... przypomniało mi sieHmm ogólnie dobrze się czuję, ale boli...
Clio nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że wszystko sprawnie pójdzie...
Ja do apteki pójdę jak będę wracać po szkole i zapytam się co mogę brać, bo serio bolą te jelita... ;/
Co do wypowiedzi że mężczyzna mając 22 lata jest gówniarzem to sorry... Ale każdy jest na tyle dorosły na ile sam jest wychowany i jak się zachowuje... Nie stawiajmy wszystkich na jednej szali. Są faceci co zachowują się jak idioci i tylko by na dyskoteki chodzili i szaleli ile dusza zapragnie, a są takie opiekuńcze osobniki, które są gotowe na wszelkie poświęcenie i są gotowi oddać całego siebie w ojcostwo i opiekę nad rodziną![]()
Wymiary wymiarami ale jeżeli masz watpliwości to może udaj sie do innego lekarza który więcej Ci powie na ten temat ....Dopiero teraz udało mi się wbić na forum i przeraziła mnie ilość postów do przeczytania ;-) Dobrze, że o Ixi jest tylko jedną stronę wstecz;-)Niech się trzyma dziewczyna:-) Oby wszystko dobrze się skończyło
Ja miałam dziś USG, dziecko dalej wypina się tyłkiemCzy to normalne, żeby obwód brzucha był 300mm (34tydz) a długość kości udowej FL 69 mm ( 35tydz)??
Tylko głowa mi się zgadza z tyg ciąży w którym jestem;-) facet był średnio rozmowny i walną mi tylko, że" nie porodzę sobie naturalnie i, że tak to ok" Ale jakoś nie mam przekonania co to tego jego ok....
Słodziakcilio87 u mnie bardziej zlozona historia, az nie do uwierzenia..W ciaze zaszlam na tabletkach anty, @ mialam do 3 m-ca, w 4 lekkie plamienia co wydalo mi sie troszke dziwne gdyz zawsze mialam @ regularnie. W 5 m-cu cisza, dopiero wtedy udalam sie do ginekologa. Pierwsza wizyta w 28 tyg ciazyA tak dzis wyglada moje 3-letnie cudo.Zobacz załącznik 281627![]()
Witam was
Dziś mam jednak wolne,agencja nie dzwoniła więc odprowadziłam synka do przedszkola i zawitałam do was
Widzę foteczki swoich pociech pokazujecie
Może Ja wam pokarze mojego smyka?
Następny przystojny kawaler
Euphoria*
Zaciekawiona BB
Dobra ja uciekam kochane, odezwe sie jutro. Buziaki dla maluszkow 
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Patrycja dzięki ;-)
Euphoria dziękuje ;-)
Ja nie zostawiam zdjęć na stałe w internecie bo nigdy nic nie wiadomo czy czasami jakiś nie powołany internauta nie skopuje tego zdjęcia i nie po dalej więc dla bezpieczeństwa wolę po chwili usunąć
kolia,patrycja 9009 wielkie dzięki
Jeśli chodzi o mnie i o tabletki antykoncepcyjne to brałam je razem z lekami na płuca,lecz wcześniej odwiedziłam dwóch ginekologów którzy zapewnili mnie że spokojnie mogę brać antykoncepcję i antybiotyki na płuca i po 3 miesiącach okazało się że jestem w 5 tygodniu ciąży.Wtedy byłam zła i przerażona lecz teraz dziękuję Bogu najwyższemu że dał mi synka którego tak mocno kocham
Euphoria dziękuje ;-)
Ja nie zostawiam zdjęć na stałe w internecie bo nigdy nic nie wiadomo czy czasami jakiś nie powołany internauta nie skopuje tego zdjęcia i nie po dalej więc dla bezpieczeństwa wolę po chwili usunąć

kolia,patrycja 9009 wielkie dzięki
Jeśli chodzi o mnie i o tabletki antykoncepcyjne to brałam je razem z lekami na płuca,lecz wcześniej odwiedziłam dwóch ginekologów którzy zapewnili mnie że spokojnie mogę brać antykoncepcję i antybiotyki na płuca i po 3 miesiącach okazało się że jestem w 5 tygodniu ciąży.Wtedy byłam zła i przerażona lecz teraz dziękuję Bogu najwyższemu że dał mi synka którego tak mocno kocham