reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzięki Misiu=)

tutaj fotki z pokoiku Małej, na początku jak Perły jeszcze nie było na świecie a potem jak już była hehe

regał i szafę sami robiliśmy. Na fotach nie ma listw przypodłogowych - zresztą szczerze to do dziś ich nie ma, ale są czasem ważniejsze wydatki:sorry2:

Zobacz załącznik 281952Zobacz załącznik 281953Zobacz załącznik 281955Zobacz załącznik 281957Zobacz załącznik 281958Zobacz załącznik 281959Zobacz załącznik 281960Zobacz załącznik 281961Zobacz załącznik 281962

sporo się zmieniło w tym pokoiku bo to ładnych parę miechów temu foty były robione=) karuzelki już nie ma tak samo maty=) i jest o wiele więcej maskotek
Rewelacyjny pokuj jak dla malutka, my to w trojke gniezdzimy sie w jednym malym pokoiku. Mamy w nim salon, sypialnie, garderobe i gabinet :-D:-D:laugh2::laugh2::-D:-D

Misia dzieki !

reklama
Byliśmy na spacerku, dałam małemu obiadek, siadam na mm a tu znów czytania tyle.

Adaś po spacerku dużo lepszy humor. Pogryzł mnie dziś kilka razy z uśmiechem na twarzy. Ślini się jak buldog. Prześwituje kilka ząbków. Myślę,ze wkrótce cos się wybije. Już tak nie marudzi. Zazwyczaj tak ma,ze marudzi z miesiąc przed zębem potem się uspokaja i pojawia się ząbek. No nieważne. Fajnie,ze znów się radosny zrobił:)

Vegas- pokój przepiękny:) aż zazdroszczę. Niestety my narazie w kawalerce mieszkamy:(

Clio-kiedy sie wybierasz do lekarza,albo na ktg?? Doczekać sie fotek małego nie mogę, ciekawe,kiedy cię weźmie:p

Ostatnia edycja:
martwię się o tatę. Miał ciśnienie ponad 200=( a 3 lata temu miał zawał.. w firmie dużo problemów.. Już mu spadło trochę to ciśnienie, ale bac to już się zawsze będę o niego mocno.

Hej laski. ale zescie naprodukowaly! no szok. czytalam po łebkach.
ciesze sie ze z IXI juz lepiej.
elizka spoko ja nosze 10,5 kg zywej wagi!
my caly dzien spedzilysmy u cioci na wsi.
moja mama chodzila po lesie zbierala grzyby a ja siedzialam z mloda i kuzynka i jej 2 brzdacow w domku. bylo wesolo:)
julka cieszyla sie bo sa tam 2 bernardyny i 1 york aona kocha psy. do tego Mateusz ma 3 latka i bawil sie z Julka zabawkami konikami;p
a Hubercik ma 4 miesiące za 2 dni;p
slodkie te dzieciaki przypomnialam sobie jak to bylo kiedy dziecko bylo jeszcze takie malo ruchliwe. hehehe
a teraz julka łobuzuje.

Dzięki dziewczynki za pamięc :* Nie odzywam sie bo jakis czas nie miala internetu, potem weszlam i zobaczylam ze tyle nowych mamus i tyle stron do przeczytania ze sobie darowalam i potem znowu problem z komem i tak wyszlo jakos. Zreszta teraz tez nie siedze zbyt czesto i zeby przebic sie przez sterte postow to potrzebowalaym pol dnia:)
U nas wszystko jak w najlepszym pożadku. Dzidzia kopie jak szalona. Nadal nie wiem co u mnie siedzi. Z P dogadujemy sie super. Juz nie moge doczekac sie listopada normalnie:)\Wyprawka juz gotowa prawie cala jeszcze tylko zakupki pielegnacyjne ale to na poczatku pazdziernika jak dostane wyplatke:)
Jej Elizka Twój Mikołajek ma juz 2 miesiace, ale duzy kawaler z niego, a jak tam zdrowko?? Nie chorujecie w taka pogode brzydka??
Clio Ty juz prawie rodzisz:) Kurcze zazdroszcze kochana:)
Ja literki tez zamowie ale dopiero po urodzeniu jak sie dowiek kto siedzial u mnie przez te 9 miesiecy:) Bedzie albo Antoś albo Amelka :)
Vegas ale piękny pokoik, zazdraszczam :) Ja niestety nie mam warunkow do zrobienia mojemu skarbowi pokoik, ale jak juz bedziemy z P budowac domek mam nadzieje ze w przeciagu 2 lat nam sie to uda to napewno myszka bedzie miala swoj pokoik:)

Hej. Ali juz lula, Artur pije piwko-juz zdrowy hehe a ja do was zagladam.
Clio sliczne kurteczki:)i czekolady sie na zdjeciu dopatrzylam hah.
Vegas-sliczny ma pokoik, Ali ma caly zielony i jasne panele:)
Artur dzis mi wreszcie zrobil linki na pranie ale takie wypas:)Mialam sie odchudzac, ale mezus ciastka mi kupil, wiec lipa... Ale co tam, a wam jak czas leci

nasza Mysza od 18 z groszami śpi, my mamy czas na to co lubimy - ja net - mąż gra. Ciągle głodna jestem, ale u mnie to raczej normalne przed @. Spodziewam się go na dniach=)

not ja tez sie pojawiam:)
clio ladne ubranka i naklejki:) no tylo Alexa jeszcze brakuje:)
Vegas sliczny pokoik macie dla malej:)
Daffi to mialas ciekawy dzionek:)
tak was caly dzien podczytywalam ,ale jakos zbyt czasu nie bylo by napisac,bylam w mopsie dowiedziec sie co trzeba przyniesc by dalej od listopada placili te wsztystkie swiadczenia i okazalo sie ze wszytko musze przyniesc to co za pierwszym razem:/ bezsens:/ maly mi spi juz,i o dziwo nawet dzis byl normalny:)
teraz czekam zeby obejrzec "na wspolnej"

:D mały wstał i go nosze... rece mam do ziemi, kregoslup boli... i wez tu odpocznij chwile;] 7kg zywej wagi kaze sie nosic ehhhh

Maly niezle juz wazy

Dzięki=D

Co na obiadek pichcicie?? Ja fasolkę szparagową, jajo sadzone i ziemniaki =) oczywiście fasolka z masełkiem i bułką tartą
Tez bym zjadla fasolke myslicie ze moge juz straczkowe rzeczy jesc jak karmie ??
Vegas słodka ta Twoja Martynka :tak:
A ja robię dla siebie naleśniki dietetyczne :D a dla reszty ziemniaki z sosem grzybowym :) a Zuzia zje ze mną.

A właśnie zapomniałam napisać, co Zuzia dzisiaj odwaliła :sorry2:
Obudziła się w nocy, o 3!! I zaczęła sobie gadać, śmiać się.. wzięła pilota od telewizora i mówi "Kaka" to znaczy, że włączyć jej piosenkę Waka Waka - Shakiry :-p taa tylko skąd ja jej wytrzasnę tą piosenkę o 3 w nocy. :sorry2: później leżała, waliła w kaloryfer, pewnie sąsiadów pobudziła, bo przez rury to głośno pewnie szło :-D:-D:-D w końcu zasnęła o godzinie 5 !! a dzisiaj się budzimy, myślę, coś ciemno, pewnie jeszcze przed 8 jest, w ogóle byłam strasznie śpiąca, patrzę a tu 10:15 :-D:-D normalnie nie wierzyłam, że Zuza mi jeszcze tyle dała pospać :-p:-p
Ale sie usmialam jak sobie ja wyobrazilam,
a Martynka lubi techno hehe =) Mój słucha w swoim samochodzie i ona jak z nami jeździ też tego słucha a pupą tak wtedy kręci / tańczy, że hoho=)
rozbrajaja mnie takie bobasy tanczace:-D, ja uwielbiam tanczyc mam nadzieje ze Kuba tez bedzie lubial, niespelnione ambicje mamusi:-D. Ale moj K sprzecza sie ze bedzie pilkarz:laugh2::laugh2:

reklama
Do góry