reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej ;)

Ja nadrobiłam do strony 2958 i już mnie zmuliło i skoczyłam dalej do was żeby napisać :)

Któraś się pytała co to były za nauki- byliśmy razem w domu rekolekcyjnym w Bystrej i 3 dni mieliśmy nauki przedmałżeńskie :)

Co do House'a to ja czekam na 7 sezon już z niecierpliwością i na mój ukochany serial Dexter ;D

Ja mam już wszystkie wizyty kosmetyczno-fryzjerskie!
BUTY MAM KUPIONE!! Z czego najbardziej się cieszę, bo już tyle je kupuję że miałam dosyć... No i pończoszki samonośne też ;D

A tak w ogóle to uświadomiłam sobie wiele smutnych rzeczy... tzn nie jest to aż tak smutne, ale... Nie będzie już wypadów na imprezy ze znajomymi, do Skoczowa na grilla i takie wypady... Ech... i do tego uważam, ze mężczyzna jest zawsze wyżej i bardziej spełniony w związku niż kobieta... może się mylę ale i tak... No smutne to troszkę...

mariola szczerze to ja tak normalnie jem od miesiaa...:-D a ograniczalam na poczatku tylko...:-D ale maly bezkolkowy, i wogóle;-) wiec jest ok.

Violett no zdrowi jestesmy:-) jutro z rana jedziemy na szczepienie małego wiec zajrze do was dopiero pewnie kolo 9-10... Hania tylko cosik kaszle ale sama chyba dam rade ja wyleczyc:-)

No na wspólnej sie skonczylo, maz pojechal i teraz czekam na m jak milos a potem usta ista:-D hehe, same seriale, niewiadomo co ogladac:-D

A tak w ogóle to uświadomiłam sobie wiele smutnych rzeczy... tzn nie jest to aż tak smutne, ale... Nie będzie już wypadów na imprezy ze znajomymi, do Skoczowa na grilla i takie wypady... Ech... i do tego uważam, ze mężczyzna jest zawsze wyżej i bardziej spełniony w związku niż kobieta... może się mylę ale i tak... No smutne to troszkę...
skąd się wzięły te smutne przemyślenia? Bo dziecko? Kochana my grillowaliśmy co tydzień a Martynia w niczym nie przeszkadzała. Albo spała wtedy albo z nami trochę pobyła a potem szła spac. Poza tym ja ciągle mówię, że życie zmienia się na LEPSZE z dzidzią=) Nigdy w to nie wątpiłam=)

a czemu facet wyżej w związku?

Ostatnia edycja:
A no bo wiesz... Tak myślę, że jakoś nie musi rezygnować z tylu planów co kobieta... Nie tak prędko...

NA weekendy zawsze jeździliśmy na grilla, a z dzidzią jakoś tak będzie trudno, bo ten domek nie ma ogrzewania i nawet latem jest w nim zimno, bo to w polach są działki... Ale ja jestem szczęśliwa że tak się układa... na serio, po prostu dociera do mnie powoli wszystko co się zmieni...

A wczoraj miałam najgorszy wieczór z całej ciąży - tak mnie naciągało, że zwymiotowałam pierwszy raz wszystko co zjadłam w ciągu dnia =( ... A tak to zawsze to co zjadłam za dużo...
Jakoś mnie dzisiaj kuje maluszek, a raczej po prawej strony na dole brzuszka... Pewnie do jutra przejdzie...

wypady możecie sobie urządzac np załatwiając opiekę nad Malcem w tych godzinach.. U nas o tyle łatwiej, że to na ogół u nas był grill i Myszka była w zasięgu ręki.. Ale ja i tak uważam, i sama się przekonasz, że życie z dzidzią jest o stokroc lepsze niż bez niej!=))

wypady możecie sobie urządzac np załatwiając opiekę nad Malcem w tych godzinach.. U nas o tyle łatwiej, że to na ogół u nas był grill i Myszka była w zasięgu ręki.. Ale ja i tak uważam, i sama się przekonasz, że życie z dzidzią jest o stokroc lepsze niż bez niej!=))
dokjladnie,wiadomo sa czasami ciezkie chwile ale maluch wszytko wynagradza:)

Dokładnie tak jak Vegas pisze kingusia:-) ja nawet z trójka dzieci na grila jezdzimy:-D ja sama z dzieciakami nocowalam u siostry i troszke zaszalałam;-)
Naprawde z dziecmi to nie znaczy gorzej:tak: :-)

reklama
Ja nie mówię gorzej... Po prostu dochodzę do takich a nie innych wniosków... Wiem ze dzidzia będzie darem... Dzisiaj nawet malutkie skarpetki kupiłam! Takie, żeby mu w nóżki było cieplutko! Ale w sumie to chciałabym wiedzieć co będzie... TZN jaka płeć... Bo mi sporo osób mówi że dziewczynka... Głównie z tego powodu że zbrzydłam, wyskoczyło mi pełno wyprysków, mam nie ładną twarz... Do tego mi się brzuszek na boki dziwnie rozlał, tak że w szerz rosnę... A nawet mogę zauważyć, że mam go lekko do góry uniesiony... hmmm ... Ale jak znam siebie, to będzie chłopczyk hehe

Do góry