Liza
Fanka BB :)
patrycja lewa?

fajnie to zabrzmiało
;-)
No super ze te glosy ciągle rosną:-)

No super ze te glosy ciągle rosną:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Kobitki
My wlasnie wrocilismy z zakupow, zla jestem jak osa. Mialam isc z malym, jakas kurteczke mu kupi, bamboszki i plecaczek do szkoly, a to ledwo wyszlam z domu i zaczelo padac.. Wrrr
A co do pudeleczka brak slow, az szkoda gadac, jak ludzie moga byc tak nieczuli n ludzka tragedie ;/
Co do pudełka to po części racja pudełko w pewnym sensie nie na temat bo pokazuje marzenie wiekszosci osób czyli to zeby jednej osobie pomóc czy tak całkowicie jest to nie zgodne z regulaminem nie wiem... ale mysle że mimo wszystko ten portal wpadnie na pomysł i rozda więcej nagród, żeby ludzie tacy jak pan zażenowany czy jak mu tam nie był poszkodowany... eh zal takich ludzi
euphoria to ci sie zakupy nie udały![]()
Daff weź pod uwage ze kibic kibicuje Wisle jak to widzi jakis kibic przeciwnej druzyny to moze głosuje akurat na to nasze pudełko. Jak zwał tak zwał... skleroza nie boli a ja nie mam paieci do nazw![]()