reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzięki za wsparcie dziewczyny ;)
Clio rozpakuj sie w koncu bo ja czycham i czycham i konca nie widze ;)lolak a ty tez sie nie spieszysz ;P
Ja do 12listopada mam czas ale moje malenstwo chyba wczesniej zawita na swiecie tak cos czuje ;(
Co do paki glosowalam i mam fajny pomysl ogolnie ;)
maly przekret poprostu skopiujemy link gdzie sie da tzn.nasza-klasa,gg,fotka itd.polecimy znajomym zeby klikali i tyle w sumie kanciarstwa nie bedzie ale pomozemy nie ;)
ja lece spac bo dzis moja malenka pileczka mi zyc nie daje ;(
mowia ze bedzie wiktoria a moj marcin sie kluci ze szymon a ja juz nie wytrzymuje i mowie ze bedzie jozef hihihi dobranoc dziewczynki milych snow caluchy dla babelkow

reklama
Witam dziewczynki. Wczoraj cały dzień praktycznie poza domem mieliśmy. Próbowałam nadrobić ale co do czego to czytałam po łebkach. Wybaczycie?
Ja o płci dziecka dowiadywałam się zawsze przed porodem, tydzień, może dwa. W terminie porodu. Na szczęście mam i synka i córeczkę wiec więcej dzieci m nie trzeba.:-D

No nic. Miłego dnia. Jeszcze będę tu siedzieć przez jakąś godzinkę. Więc pojawiajcie się.

Witam! Ja pstatnio jakoś malo czasu na kompa mam a jak mam to mi siostra siedzi :-p
Miki całkiem ładnie przespał noc więc nawet się wyspałam teraz jeszcze sobie śpi :-)

A mi się marzy dziewczynka no i w sumie jeszcze jeden chlopiec zawsze od kiedy pamiętam chciałam mieć trójkę 2 chłopców i 1 dziewczynkę tylko z moim P ciężko to widzę :-p

Ewi jak ja bym chciała żeby mój mały gad bajki oglądał :p Ostatnio go tylko zatrzymała bajka o oamochodach i tylko z tego względu, że non stop tam były samochody :sorry2:

Ewi ja sie też zastanawiam o której ten mój skarbek będzie wstawał :D oj wiem miałam sie bez Młodego nie pokazaywać ale co robić pada ...
kolia może akurat coś sie odmieni np w Lotto wygracie i 3 pociechy jak sie patrzy :D o domku z ogródkiem nie wspomnę :p hihi

pogoda jest wyjątkowo senna ... ide sobie śniadanko zrobić :)

Hej kobietki
anetka nie zostawię was już ;D

Moja Łucja ogląda bajki ;) codziennie. i to tylko te z minimini inne jej nie interesują . A ja dziś w pracy do 14. Łucja w żłobku dziś nie płakała ;)

Co do płci ja sie dowiedziałam koło 20 tygodnia i na kazdym kolejnym usg wchoedził Kacperek

Ja tez sie nie tuliłam:p

hehehe no cos ty ja g biore zeby sie przytulic to odpycha sie rekami i nogami:(
To tak jak mój:-p ale jak on sie chce rzytulic to wie gdzie mnie znaleźć...

em_x jesteś tym kim chcesz byc wiec jesli ktos chce nalezec do danej kultury i utożsamia sie z nią to jest jej częscią
mariola z tym ze Kacper wieczorem sam idzie do łózeczka i ładnie zasypia w nocy odstawia ceregiele
Magdaa widzisz Lusia sie przyzwyczaiła:-) za niedługo nie bedzie chciała wracac do domu:-p

U mnie koszmarnych nocy cd

Clio chciało by się hehe :-) Mam jeszcze na tą dwójkę dużo czasu więc kto wie co będzie w przyszłości :-)

A Mikiemu chyba trójki idą bo mam tam taki białe i twarde ale spuchniętych dziąłsełek nie ma :sorry2: No i od rana słyszę brum brum wyciągnął już większość swoich samochodów :nerd:

reklama
Justynka to Wszystko co na Disney Channel leci to chce oglądać, od bajek po te seriale. Na Play house Disney nauczyła się mówić, liczyć. I co rano teraz jest Mamo włącz Myszkę Miki.
Clio uparty ten Twój maluch...
Magda Łucja z czasem nie będzie nawet zauważać że mam ją zostawiła. Miłego pracowania.

Do góry