Serduszko1
Fanka BB :)
Hej laski..... miałam tak piekielna noc że skoda gadać... Z rana juz zła jestem przez Rafała..... oh... Ci faceci potrafia człowieka wkurzyc z samego rana... cały dzień do dupy :///
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z hanią dowiedzialam sie w 23tc.Właśnie nie wiem jak jest z tym dziekańskim, muszę poczytać...
Na bardziej przyjemny temat, w którym tygodniu dowiedziałyście się o płci dziecka ??![]()
Ja tez, od wterku:-)ja też nie mam @ :-(
No sprawdz, bo ja tez slyszlalam ze w pelnie sporo babek tam rodzisłyszałam o tym od kilku kobietja mam termin na 12 września a pełnia jest dopiero 23 ;/
lecę spać bo mąż marudzi ...
Co sie stało???Hej laski..... miałam tak piekielna noc że skoda gadać... Z rana juz zła jestem przez Rafała..... oh... Ci faceci potrafia człowieka wkurzyc z samego rana... cały dzień do dupy :///
Co sie stało???
Witam sie z rana laski, troszke mialam nadrabiania ale jak widac pół godziny i nadrobilam![]()
Pogoda do dupy, wieje jakos heh, no i spac mi sie chce...:-)
A no i ja mam kontakt z Misią jak cos to bede dawac znac, miala pisac jak cos:-)