reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

i dobrze jedz ,niech cie przyjma i wywoluja,ja tez sama polazalam na 3 dzien po terminie i powiedzial ze nie wyjde:) przyjeli mnie no i 2 dni pozniej tulilam Alana:) a tak to bym pewnie dluzej z brzuchem pochodzila:)

Wczoraj mi jedna (akurat pierwsza mało sympatyczna) pani doktor powiedziała, że" jej terminy nie obchodzą tylko maciczki pacjentek;-)"

A jak zdrówko??

reklama
kurcze ja juz niewiem, Miki jadł o 9 cyca potem spal 3,5h i jeszcze nic nie jadł od tamtej pory. za nic w swiecie cycka nie chce, wykreca sie a smoczka doi jakby mleko z niego mialo poleciec.... zaczne chyba mniej mleka produkowac jak tk dalej bedzie bo przecie on mlao doi, w nocy nadrabia w sumie ale ja juz niewiem....:-( zaczac mu dawac mm czy przetrzymac te najgorsze dni i moze mu sie poprawi?:-( jeszcze nie mialam takich problemow z dzieciakami... spokojnie do 9mies wykarmilam a teraz takie szopki mi odstawia:(
edit. teraz mleko jeszcze mam bo czuje i jak pomysle o karmieniu to mi poprostu cieknie z cycków i czuje jak nabrzmiewają.... a nie chce utacic go bo im mniej sie doi to wiadomo ze mleka mniej sie produkuje:-( ehhh

Ostatnia edycja:
Wczoraj mi jedna (akurat pierwsza mało sympatyczna) pani doktor powiedziała, że" jej terminy nie obchodzą tylko maciczki pacjentek;-)"

A jak zdrówko??
mnie polozna tez nie bardzo chcial przyjac ale powiedzilam ze nie wyjde:) wiec nie miala wyjscia,z reszta po terminie maja obowiazek przyjac na oddzial,tak mi powiedzial moj lekarz,ale niestety jego akurat nie bylo bo poszedl na rlop.
no u nas ze zdrwokiem juz troche lepiej:) a u ciebie???

mnie polozna tez nie bardzo chcial przyjac ale powiedzilam ze nie wyjde:) wiec nie miala wyjscia,z reszta po terminie maja obowiazek przyjac na oddzial,tak mi powiedzial moj lekarz,ale niestety jego akurat nie bylo bo poszedl na rlop.
no u nas ze zdrwokiem juz troche lepiej:) a u ciebie???

Na szczęście już mi przeszło :-) Tylko jakiś delikatny katar. "Kochany draniuch" na zdjęciu w suwaczku wygląda jak aniołek ;-)

hej dziewczyny, a ja dzisaj w szpitalu już, pobrali mi sto litrów krwi hehe, i jeszcze usg mam miec tylko nie wiadomo kiedy i moj skabrek chce strasznie na nim być, tez sie z nim mam.
lolkak zycze zeby maluszek był jak najszybciej po drugiej stronie brzuszka:)

Na szczęście już mi przeszło :-) Tylko jakiś delikatny katar. "Kochany draniuch" na zdjęciu w suwaczku wygląda jak aniołek ;-)
hehe kochana pozory myla:) z niego sie taki dran zrobil ze sie w glowie nie miesci:)
hej dziewczyny, a ja dzisaj w szpitalu już, pobrali mi sto litrów krwi hehe, i jeszcze usg mam miec tylko nie wiadomo kiedy i moj skabrek chce strasznie na nim być, tez sie z nim mam.
lolkak zycze zeby maluszek był jak najszybciej po drugiej stronie brzuszka:)
mam nadzieje ze szybko wyniki sie u ciebie poprawia i bedziesz mogla jak najszybciej wyjsc ze szpitala:)

reklama
Do góry