reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Porróciłam:D
wyobrazcie sobie siedze sobie ogladam tv mala bryka wkoło mnie stól po sniadaniu nie posprzatany bo ja tak pozno sniadanie ejm i nagle ktos puka. mysle sobie pewnie etsciowa to nie otwieram ale zaniepokoilo mnie bo ona inaczej puka otwieram a tu pielegniarka srodowiskowa z usmiechem mowi" Ja do dziecka".
szybko zgarnelam wszytsko ze stolu. ta sobie zasiadla papiery wypelnila i jak zdziwiona byla ze gotuje Julce zupe pomidorowa. ale ja nie z koncentratu tylko wlansego przecieru z pomidorow.
dla was to tez nowosc?
pogadala nacieszyla oko julki kilka razy na nia nakrzyczala jak to ojulka i ta sobie poszla hihihi

edit

wlasnie przylazł do mnie przedstawiciel jakiejs nowej tv nagadal sie itp Julka sie wkurzala ze jakis obcy facet do mnie przylazł najpierw zabrała mu ten dlugopis i chciała zjesc a pozniej sie nim popisala po buzi na koncu sie nim uderzyla rozplakala i pzrsetraszyla pana;p;p;p
ale nie pwoiem bardzo przystojny i jakos tak 25 lat max bym mu dała. tylko strasznie smierdział fajkami!
jak u nas sie nie pali i ktos taki wejdzie to jest koszmar!

Ostatnia edycja:
reklama
kręgosłup,siedzenie i ten ból...skąd ja to znam...:( dobrze ze skonczylam szkole na poczatku ciazy bo teraz to bym chyba nie wytrzymala.

tylko wos. na razie napisalam na podstawie, ale moze do lutego zmienie na rozszerzenie, zobaczymy. a ty bierzesz jakies?

radze ci zmienic w lutym na rozszerzony, bo na uczelniach bioro tak ze za procent podstawowego jeden punkt a za rozszerzony np. 2 to bardziej sie oplaca roz. bo ja bys miała 100 % z podstawoego to tyle samo punktow co 50 % z rozszerzenia, mam nadzieje ze rozumiesz, bo ja zagmatwanie tłumacze:) hehe ja biore rozszerzoną bilogie

Daffi. maskara jak by sie niebo mialo rozstąpić,

Ostatnia edycja:
radze ci zmienic w lutym na rozszerzony, bo na uczelniach bioro tak ze za procent podstawowego jeden punkt a za rozszerzony np. 2 to bardziej sie oplaca roz. bo ja bys miała 100 % z podstawoego to tyle samo punktow co 50 % z rozszerzenia, mam nadzieje ze rozumiesz, bo ja zagmatwanie tłumacze:) hehe ja biore rozszerzoną bilogie

Daffi. maskara jak by sie niebo mialo rozstąpić,

ja rozumeim twoje tlumaczenie:)

ja po drzemce... chłopaki dali mi pospac godzine.. szok hehe... teraz zmiana mama nie śpi to chłopaki spią hehehe.. :)
Widze że tu tematy szkolne..... nieźle...:p:p:p Daffi cóż to za widok.... kurcze ale zjawisko haha a co do zupki to dla mnie to nie nowość :p:p
a to połozna jeszcze do ciebie przychodzi?? U mnie była tylko raz jakis tydzień po urodzeniu.... potem już nie

reklama
Do góry