reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja to dziewczyny chyba pojde sie poucze, bo na jutro pelno nauki. a tak mi sie nie chce jakos zmeczona okropnie jestem... to do wieczora ;*
powodzenia przy nauce:tak:
a ja się ide tulić dalej do kołderki i do chusteczek :)
też bym chciała a mnie czeka góra prasowania ;-)
a jeszcze mam jedno pytanko i naprawde uciekam sie uczyc. czy przed badaniem na glukoze mozna jesc platki kukurydziane z mlekiem ? bo ja w czwartek chce isc na to badanie, a mam straszna ochote zjesc i wlasnie sie zastanawiam czy moge.
mi kazali dzień przed nic słodkiego nie jeść i przyjść na czczo:tak: ale za to pozwolili cytryne przynieść :-D
Czekam na transport ;-)
trzymam kciuki mocno mocno mocno :tak:
Poszalałyśmy z Perłą, pobawiła się autkami, pełzała po panelach w expresowym tempie, śmiechu było sporo i.. usnęła niedawno. Ciekawa jestem jak długo pośpi..

A mężuś znowu maluje u babci. Ale chyba dzisiaj już to kończą.
oby spała do rana :-D

clio masz przecudownego synka! :D A po zdjęciu widzę że macierzyństwo Ci baaardzo służy ;-)

reklama
Clio pięknie wyglądasz, promieniejesz, że aż upał się u mnie zrobił hehehe=)
Alex prześliczny!! Boże, jaki mały=D Aż mi się na wspominki wzięło=D

Poprasowałam ciuszki Małej. Jak fajnie, że jeszcze sobie lula=)

dzisiaj byłam z moim szkrabem u pediatry jak już pisałam teraz wiem ze czkawka to nic strasznego, kupki może nie być bo mleczko sie przyswaja w całości, a ssie nieźle niczym mam nie dopajać odrazu spokojniejsza jestem :)

nie wiem jedynie co pić jakie soki rozcieńczane z woda ale jakie zeby Alex kolkinie miał ?

dzisiaj byłam z moim szkrabem u pediatry jak już pisałam teraz wiem ze czkawka to nic strasznego, kupki może nie być bo mleczko sie przyswaja w całości, a ssie nieźle niczym mam nie dopajać odrazu spokojniejsza jestem :)

nie wiem jedynie co pić jakie soki rozcieńczane z woda ale jakie zeby Alex kolkinie miał ?

jabłkowy mozesz rozcienczony z woda. mi od razu idac do szpitala powiedzieli ze mam sie w niego zaopatrzyc.

nic mamusie koniec dobrego idę bar mleczny otworzyć Alex się przebudza :rofl2: a potem zająć sie nieco mężem bo mamy niedosyt siebie :-p

Aż miło się czyta:zawstydzona/y:

haaaaaloooo czy już wszystkie sobie dziś poszły???? chcialam zauważyć że Misia się dziś nie odzywała z tego co zauważayłam, czy ktoś czy ona może już???? :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry