reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja nawet chetnie bym zjadła tylko nie mam co szpitalne jedzienie jest do bani:( nie mozna sie najesc. jak tylko wyjde to ide na kebabika pozniej pizza a pozniej całego kurczaka zjem albo dwa::)
moj to ryczal haha, ja z nim juz nie moge poprostu

lolkak ja bym Ci chetnie miejsce zwolniła w szpitalu, bo na co mi tu siedziec,
oby wreszcie Cię przyjeli bo ile mozna sie meczyć;/

znowu nie edytowałam z gory przepraszam

reklama
mój ani razu nie był ze mną na USG a ja uwielbiam oglądac małego. jutro zobacze go już 7 raz ;-) mam nadzieje ze to ostatnie usg i nastepnym razem zobacze moje maleństwo już na żywo;-)
też miałam 7 razy usg=) nie ma jak prywatne wizyty bo ja bym nie wytrzymała nie widząc Malca co miesiąc.

vegas ja na NFZ mam 7 raz!!!
lolkak uwielbiam lekarzy mi też każdy mówił co innego. mój gin że mam leżeć. następnego dnia lekarz na wieczornym obchodzie zapytał po co ja tu w ogóle przyszłam. kolejnego dnia przyszedł mój gin i mówi że poleżę do porodu a ppo tygodniu trzymania mnie na oddziale gdzie jedynym badaniem jakie mi zrobili było USG no i KTG ordynator stwierdził ze nie ma sensu mnie trzymać skoro nie rodze.

ale moje koleżanka z sali miała lepszą akcje. w ciągu 1,5godziny 4 razy zmieniali jej decyzje o cesarce...

hej :)a ja dzisiaj widziałam moje malenstwo, moj chlopak to normalnie plakał ze szczescia :)
podobno spora fasolka wiec moze termin mi sie przesunie na wczesniej, tylko ja wreszcie musze zaczac jesc bo ani kilograma nie przytyłam:(
kochana nie przejmuj sie bo ja do ok 20 tyg schudlam ze 2-3 kg :) dopiero pozniej zaczelam tyc:)

a ja mialam usg ze 20 razy robione:) no ale u mnie to byly problmy wiec jak lezalam w szpitalu to potrafioli mi 3 razy zrobic a lezalam az 3 razy :) no i 4 do porodu. a wizyty mialam u lekarza co 3 tyg prywatnie:)

my zbieramy sie na zastrzyk:(

Ostatnia edycja:
lolkak ja bym Ci chetnie miejsce zwolniła w szpitalu, bo na co mi tu siedziec,
oby wreszcie Cię przyjeli bo ile mozna sie meczyć;/

znowu nie edytowałam z gory przepraszam

jesli nie edytowalas to wez zeedytuj teraz skopiuj cala tresc i usun ten post i wklej skopiowana wiadomosc do tego posta wyzej:D
mam nadzieje ze jakos ci to jasno wytlumaczylam:)

bry wieczornie;]
bylismy u ksiedza i na spowiedzi;] chrzciny sa w niedziele o 10;] takze jeszcze w niedziele napewno bede z wami pisac:-D bo impreza dlugo trwac nie bedzie;] alkoholu nie bedzie wiec tylko obiad i kawa ciasto;] heh
no i dzis bylam z rodzicami moimi kupic lezaczek malemu jako ich prezent na chrzciny:) wzieli mnie bo nie chcieli strzelic i jakiegos bujaczka kupic ktory by byl niedobry czy cos:-) no i mamy fisherprice:-) maly zafascynowany;-) i zdziwiony :-)
no i kaszle maly nadal juz teraz nawet przez sen... kurcze.....:-(

Załączniki

• DSC02549.jpg
    DSC02549.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC02557.jpg
    DSC02557.jpg
    62,8 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry