reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

To znowu ja :) byłam na długim i szybkim spacerku z Nadia :) dziewczyny u mnie chodza dziennie kilka kilosow wiec zabralam się z nimi :)) i brrr zimno a po chwili miałam ochote się rozebrać :p

reklama
ja dzis pisałam reklamacje do plusa bo sami sobie stworzyli umowe dla nie uzywanego juz 2 lata numeru tel i chcieli kase od nas wyciagnac, kare:/ ale im sie nie udało:-)

witam się w ten bialy zimowy dzien ;/
zasypalo nas walia jest biala jak cholera ;)
zimno bialo i do d.... czekam za pielegniarka spoleczna zeby szybko ja splawic i isc spac ;D
dzis Wiki nie dala mi spokoju w nocy

kurcze ja dzis na 17.265 ide z Alanem do lekarza dzis zrobil 3 kupy takie wodniste:/ od piatku ma takie kupy wiec to nie jest dobrze,myslalam ze bedzie poprawa bo wczoraj bylo lepiej ale dzis znowu 3...

Julka smecty tez nie tknie.....

w ogole to wie ktos co z Pulqa???? bocis zaginela nam chyba.....
widze ze na forum byla 2 dni temu ale u nas sie nie pokazala...
ciekawe czemu....

reklama
Fikusek mam nadzieje że to nic poważnego i że nie da mu smecty ;p;p
Kuba tez dzis jakiś marudny dopiero przed chwila mi obiad zjadł bo wczesniej mi pluł zupa :/// za to teraz sie bawi
Daff Ty nasz detektywie kochany hehe niewiem co u paulqi.... może nie miała czasu....
Czekam aż R wróci z pracy i jedziemy na zakupy bo wypłate dostał....
Lolkak przy okazji wyśle Ci konbinezony...
Jakas lewa jestem...doła mam ... wyc mi sie chce. oh... nie bede marudzić ;/

Do góry