reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej witajcie!!!!!!!!!!!!!!

na wstepie witam kolejne nowe mamy...:)

ale mnie tu dawno nie bylo,wybaczcie ze nie wchodze tak czesto ale nie mam jeszxcze swojego kompa a z kogos to nie to samo. nie wiem kiedy sobie w koncu lapka kupie, bo troche sie u nas pokomplikowalo, ale obiecuje poprawe.

i pozdrawiam z uk:*********

reklama
Hej laski sorry że zaniedbałam ale jakoś czasu brak ciągle coś wczoraj na WOSP byłam połaziłam kupiłam małej misia z orkiestry i oczywiście serduszka :biggrin2: no a później moja mama postawiła Ninie taki ogromny plac zabaw musiałam z nią biegać bo to takie wielkie :szok: i pełno dorosłych biegało :-D :-p beka plac zarówno dla dzieci jak i rodziców :-D Loopy's World tutaj galleria ale tego nie jest się w stanie ująć na zdjęciu :-p wstęp 40zł za 3h zabawy ale warto :-p

A dzisiaj małą odstawiłam do przedszkola bo bal karnawałowy miała za kotka ją przebrałam :-D a ja ruszyłam z mamuśką w miasto :-p :-) później pół dnia u mamy a na koniec Nina na kulki a ja do kosmetyczki i na solarium :-p tak więc ciągle zabiegana jutro pewnie też nie wejdę bo w planach mam do koleżanki jechać ;-) zresztą z forum :-D :-)

TRINA - wyczytałam że pracujesz a gdzie jak można wiedzieć ? :-) długo w pracy siedzisz ? zmęczona nie jesteś :-p ja to w ciąży ciągle bym spała :-D

VEGAS - myślę że nie powinnaś mówić wszystkiego mężowi co mówi mama póki razem mieszkacie bo on musi się beznadziejnie w tej sytuacji czuć a po co mu to ? to nie będzie przecież kłamstwo po prostu mu o tym nie mów on już wie że nie jest pupilkiem mamusi ale nie musi znać szczegółów które będą go przytłaczać ;-)

LOLKAK - nie zazdroszczę nocy :dry:

Dziewczyny jutro mam wizyte u gina.
Może Bąbelek sie jutro ujawni :-)
3majcie kciuki, żeby wszystko było ok. I żebym poznała płeć. Jak tylko wróce to sie odezwe!

Miłego wieczoru i kolorowych ;-)

Młoda ja też kciuki trzymam, ja bym chyba nie wytrzymała. Julka już w 19 tyg pokazała co ma i tak jej zostało, najchętniej to cały czas goła by latała :-D

Agatka powodzenia na wizycie :tak:

Kasiuch i jak tam na emigracji? Długo już jesteście w UK? wiesz ja nie w temacie :sorry2:

E:

Sory że wchodzę w kompetencję moda ale też mnie to Już zaczyna wkurzać, że Umi musi cały czas upominać a to jak groch o ścianę Młodamamusia nie pisz postu pod postem, istnieje coś takiego jak edycja, jeśli nie minęła godzina od Twojego ostatniego postu a nikt w tym czasie nie napisał, a Ty chcesz coś dopisać, to pod swoim postem, masz coś takiego jak Edytuj, i dopsujesz co chcesz!!

kasiuch mam nadzieję,że wszystko wróci na dobrą drogę! Pozdrowienia!
Femme dziś pewnie wcale nie lepiej bedzie w nocy:dry:Już mi sie 3 razy budziła a śpi pół godziny:angry:
Misia powodzenia na klasówce

Co do pokazywania się na USG to moja ani razu się nie pokazała, żeby stwierdzić czy boy czy girl ;-) Także do końca nie wiedziałam czy maja czy Kubuś ;-)

hej dziewczyny
ale miałam ciezki dzien w szkole:( wrociłam o 15 troche spałam a dalej sie czuje zmeczona :( a w domu nic nie porobione masakra normalnie, dosyć mam wszystkiego!

hej dziewczyny
ale miałam ciezki dzien w szkole:( wrociłam o 15 troche spałam a dalej sie czuje zmeczona :( a w domu nic nie porobione masakra normalnie, dosyć mam wszystkiego!

Moja boroka kochana ;** :-)
a jednak poszła do szkoły ;* :tak:
a miała coś wykombinować ;)
he ;* :-D

kochane mykam
Dobrej nocki życze ;***:tak:
Buuziaki ;*
Do jutra;* :biggrin2:

Misia mój też tak lubie bez pampka sobie siknąć a jak latać lubi na golaska:-)
lolkak a ja myślałam, że to ja musiałam długo czekać :-)

Miki położony a ja leże przed tv, P zaraz w końcu wróci a Miki zasypia. AAA... no i najważniejsze czekoladą się zajadam i tyłek rośnie :-p

reklama
Moja Perła jakoś o 20.30 usnęła, po kąpieli i kolacyjce. W ogóle Głodomor z niej rośnie na potęgę. Potrafi zjeśc 2 śniadania, 2 kolacje, obiad też podwójny bo oczywiście jak zje u siebie to do mnie biegnie zobaczyc co mam na talerzu;D Mężuś niebawem wróci z pracy. Ja zaczynam byc nie do życia - to ta godzina;D

Do góry