reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heja dziewczyny :) wiem wiem wieki mnie tu nie bylo i wiekszosc juz nie pamieta mnie :p ohh ale malo czasu mam ... Tak opowiem w skrocie ... Swieta szybko przyszly i szybko poszly ... Siostra byla u nas w grudniu i na swieta zostala :) swietnie bylo ! :) Nadinka juz pelnymi zdaniami mowi ... laczy coraz wiecej wyrazow ze soba :) wiec trzeba uwazac na jezor :p ciagle pracuje, mialam ostatio male malowanko w domu, kot i rosnie jeszcze chwila i bedzie wygladal jak rys a taki mlodziutki jest :)

goraco pozdrawiam was dziewczyny i caluje dzieciaczki brzuszki :)))

reklama
Asheara- ADHD o ile się orientuje tak konkretnie można stwierdzić w wieku 7 lat. Moja przyjaciółka ma brata z ADHD. Podejrzewali wcześniej ale stwierdzono dopiero w wieku 7 lat. Nie wiem może coś sie zmieniło-bo on teraz 16 lat ma. Byliście kiedyś u neurologa? Może wzmożone napięcie? Albo ten typ tak ma. Szymek kuzyn Adasia to samo-wszędzie go pełno, nie usiedzi nawet 5 minut. Poprostu taki charakterek.

Kolia- Adaś nie lubi sikac poza pampersem. Tzn. Jest tak,ze jak się dziś mył i chciało mu się siusiu to zacisnął nożki i wołał sisi. Powiedziałam mu,ze może się wysiusiać to wanny,ze umyjemy i dopiero się wysikał. Jak jest bez pampersa to też krzyczy i czeka na zgode. Dosyć często komunikuje w pampersie,ze siusiu robi. Czekam na cieplejsze dni i będziemy się odzwyczajać-bo cos łapie. Mam nadzieje,ze nie będzie cieżko.

Hej dziewczynka,

Lenka- pozdrowienia dla Adasia. Z przestawienie na majtki to raczej nie będzie problemu ;-)

VikamciaG i jak sprawy z chrztem?

Jaki polecacie syrop przeciwbólowy? Mogę już teoretycznie stosować coś na ibuprofenie np Nurofen,ale czy to nie będzie dla malucha za mocne?

Słyszałyscie o tym,że zmarło 2,5 letnie dziecko na grypę A/H1N1:szok::no:

Lenka to Adaś wstydniś :-) no ale pampersów to się chyba pozbędziesz bez problemu, u mnie z tym gorzej:dry:
Lolkak słyszałam, aż strach, że znowu to wraca:no:

Miki jeszcze śpi leniuch pospolity:-p A ja zamiast coś zrobić to siedzę na bb:-p

Hello

Lolkak możesz tylko ten dla dzieci :tak: one są od 3 m.ż, nurofen, ibufen.

Słyszałam o tej dziewczynce ale ona była przewlekle chora, i dlatego nie dali rady nic zrobić...... strasznie mi jej szkoda..

A ja dzisiaj zostałam ciocią !! :-):-) Bratowa dzisiaj z rana urodzila chłopczyka.

Miała zacisnąć nogi do 13, żeby byli z Julią z jednego dnia i nie dała rady.

Lolkak szukałam ale sobie odpuściłam bo trafiałam na same takie wyzyskiwacze a noża na gardle nie mamy więc nie ma sensu na narazie;-)

reklama
Do góry