reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej dziewczyny:)
widze ze jak zwykle tyle napisałyście ze nie mam nawet czasu przeczytac, zreszta jeszcze ta szkoła cały czas, dzisiaj sobie wolne zrobiłam bo luźne lekcje.
A tak pozatym juz bym chciała urodzic bo dosyć mam uroków ciązy:)

reklama
migotka hehe jeszcze najgorsze uroki końcówki ciąży przed Toba takze nie narzekaj :-) :tak: :-p
A tak pozatym to teraz szybko Ci zleci i zaraz bedzie 38tc... no i zacznie sie oczekiwanie :tak: ;-)

migotka hehe jeszcze najgorsze uroki końcówki ciąży przed Toba takze nie narzekaj :-) :tak: :-p
A tak pozatym to teraz szybko Ci zleci i zaraz bedzie 38tc... no i zacznie sie oczekiwanie :tak: ;-)
narazie wielkie oczekiwania do kolejne wizyty:) hehe juz nie moge sie doczekac a dopiero 24 stycznia:(

Kamcia tort zamawiam na kg, więc tamten mniejszy może się w duży zamienić :-D No i chyba jednak Go zamówię.

Lolkak do pół roku po narodzinach można zmieniać imię dziecka, bez umotywowania i bez sądu.

No i z dotacji doopa :no::no: przynajmniej na razie bo wnioski można składać od 1 marca dopiero. Mają miesiąc na rozpatrzenie, później full biurokracji, biznesplan i znowu miesiąc na akceptację. Jeśli już się dostanie to trzeba na kasę czekać od 3-6 miesięcy.

Więc jednak Norwegia, M jedzie na początku marca na miesiąc, szykuje wszystko na nasz przyjazd, wraca po Nas i jedziemy wszyscy, zostajemy do września albo października.....

to ja bym wybrala ten 2 tylko dopisałabym Chrzest na górze , czy jak tam wolisz;-)

a moja mała tez się dorobiła ząbka...
a w sumie nawet 2 :-D
4 dni temu wyszła jej górna 4 a dziś dolna 5...
włansie ..
i przypomniałam sobie że miałam suwaczek zaktualizować zabkowy:-D

witam nową mamę

Kasiuch pewnie że załatwi, wcześniej dwa lata już tam siedział, jest fachowcem, szef ucieszył się jak do niego zadzwonił. A z resztą jedzie na miesiąc sam i szykuje wszystko pod nasz przyjazd.

Mam nadzieję, że uda Wam się jakoś wynająć to mieszkanie. Mnie przeraża ilość rzeczy które musimy wziąć dla Julki. Na miejscu M kupi łóżeczko turystyczne itp.

Eliza super że M pracę znalazł :tak: mam nadzieję że długo się w niej utrzyma.

aaaa juz tam byl, no to fajnie troche z gorki macie w takim razie, co do rzeczy wiem wiem mnie tez to przerazalo i przeraza tez mysl ile rzeczy trzeba bedzie kupic jak by sie na mieszkanie szlo, ale to jeszcze odlegly plan...:(

hej dziewczyny:)
widze ze jak zwykle tyle napisałyście ze nie mam nawet czasu przeczytac, zreszta jeszcze ta szkoła cały czas, dzisiaj sobie wolne zrobiłam bo luźne lekcje.
A tak pozatym juz bym chciała urodzic bo dosyć mam uroków ciązy:)
hehe jeszcze troche wytrzymasz i tak jak laski mowia szybko zleci do 38 tc...pozniej bedzie sie dluzyc:p

sie witam . zmeczona po basenie:) i dobranoc!

reklama
lolkak jak zawsze czytam twojego bloga to sie rozklejam i mam ochote już rodzić nie mówiąc juz o zdjeciach twoja mała jest słodka:)

Do góry