reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja mam z za malych czapeczek takie o na sprzedaz:D
32.jpg
2.jpg
1.jpg
SL374293.jpg
SL374292.jpg
a ta wiadomo dla mamuski ktora ma coreczke Julie:D
SL374294.jpg

Umi ale ja tu mieszkam 4 miesiac i prawie nikogo tu nie znam:D

reklama
Hej
ale drukujecie...
Patrycja wsłczuje takiej sasiadki,dobrze ze juz sie wyprowadzili :tak:

U nas dzis dzien dupnie sie zaczol, M do pracy nie pojechal bo zawór przy piecu padl, woda ciekła, i nie wiedzial co zrobic,jak tata wstalto cos tam dokrecili i narazie nie cieknie, i pali sie w piecu aleod 7 do 10 bylam u rodziców wdomu bo bylo u nas zimno... ;] M pojechal do chydraulicznego dowiedziec sie o ten zawór i dupa jak cos trzeba caly wymieniac bo juz takich nie ma... :dry: mam nadzieje ze do wiosny wytrzyma..
Pamietajcie trzymac kciuki o 16 :-p :-)

Elizka to wam się tydzień zaczął:dry: U nas też raz w piecu się nie paliło,bo w piwnicy woda była i palenisko zalało:dry:

Patrycja dobrze,że już ich nie ma. A co do sąsiadów to ja miałam taką,że potrafiła Ci wyliczyć o której kto wstał,ile czas siedział w łazience i ile wody lał do wanny:dry:

Daff ja też tu już długo jestem a nikogo nie znam. Wszyscy których znałam się wynieśli ;-) Teraz na BB odezwała się jakaś laska stąd to może będę mieć z kim na spacery chodzić :-D

Jedyne co dobre to to ze sie juz super czuje :-D wczorajszy dzien byl katorgaaaa :-D nigdy wiecej :no: :-p

Zjedlismy własnie rosołek i czekam az miki wstanie i tez mu dam... :-)

Patrycja ta sąsiadka to rzeczywiście nie teges.
Daffi ja tam gram na tym portalu ale jeszcze nie utrafiłam nagrody ;p próbuję dalej...

No i wróciłam z przychodni. Nie dostałam USG bo podobno do 32tc się robi :-( Trochę mnie to zaskoczyło no ale trudno...
Zrobiła mi badanie i wyszło że już mały jest bardzo nisko główką i zaczyna się przygotowywać powili w środku do porodu. Posłała mnie jeszcze na ktg i powiedziała że też zaczyna się coś ruszać... Tak więc spokojnie czekamy.

A teraz zmykam do fryzjera bo zapomniałam portfel wziąć ze sobą ;] Ciekawe czy przyjdę zła jak osa czy w końcu zadowolona. Bo odkąd moja fryzjerka za granicę się przeniosła to od 2 lat nie umie mnie nikt dobrze obciąć...
Wpadnę to wstawię foto ;]

kiniorek noooo, zajmij sie sobą i wyluzuj to od razu szybciej urodzisz:tak: jak widac maly sie juz przygotowuje do porodu :-) nie martw sie i jak wrocisz wstawiaj fote :-) napewno bedziesz swietnie wygladac :-)

reklama
A ja już nie pamietam kiedy sie upiłam ostatnio..... piwko pije raz na jakis czas... ale przeważnie nic mi nie ma... wesoło jedynie :D:D
Kiniorek no juz bliżej niż dalej... :):) czekamy na fote :):)

ja juz dużo spokojniejsza... ogarnełam sobie mieszkanko nastawiłam pranie ... tylko chłopaków pokój został ale to jak Kuba wstanie.. :)

Do góry