reklama
kiniorek91
Fanka BB :)
No ja mam ten MALTAN. Jak masowałam sutki raz to sobie podrażniłam i po jednym dniu po posmarowaniu mi przeszło.
Mam spadek humoru na wieczór. Te skurcze mnie męczą... Już u góry mnie brzuch od nich boli ... :-( Oczy mi łzawią straszni... Ech... No nic idę pod prysznic...
Mam spadek humoru na wieczór. Te skurcze mnie męczą... Już u góry mnie brzuch od nich boli ... :-( Oczy mi łzawią straszni... Ech... No nic idę pod prysznic...
Kamiśka :)
oj tam, nie przesadzajciemi tego brakuje...
Dużo nie trzeba żeby to powtórzyć

Chérie
Mama Danielka
Dużo nie trzeba żeby to powtórzyća i nawet przyjemne to jest
![]()
zgadzam się z Tobą... ale póki co mogę sobie pomarzyć.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Lachonki
U nas dziś dzień był oparty na zabawach w 3kę. Teraz mąż jest w pracy a ja sobie mogę netowac
Malutka ma nadal brzydki kaszel, ale miejmy nadzieję, że jutro już będzie lepiej.
Ostatnio mnie zaskakuje in plus. Do niedawna jak Mała zasypiała w łóżeczku to wolała jak byłam obok łóżeczka, pogłaskałam po główce czy ramieniu. Teraz nie, teraz daję ją do wyrka, przytula misia, ja idę na kompa a ona sama w mig zasypia
Sama zaczęła mi rękę odpychac jak chciałam ją pogłaskac.
Ostatnio mnie zaskakuje in plus. Do niedawna jak Mała zasypiała w łóżeczku to wolała jak byłam obok łóżeczka, pogłaskałam po główce czy ramieniu. Teraz nie, teraz daję ją do wyrka, przytula misia, ja idę na kompa a ona sama w mig zasypia
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
paula Z Sopotu do Gdańska Głównego (na Starówkę) nie da się dojść plażą
A np. do Gdańska-Brzeźna jest ok. 1,5h spokojnego spacerku
cherie Trzymam kciuki za porzucenie nałogu
femme Ninka jest urocza, w okularach i bez, przecudne ma dołeczki
kiniorek Miałam tę samą maść, co podała kamcia
Smarowałam profilaktycznie po karmieniach w szpitalu i nigdy nie miałam problemu z brodawkami:-) A zużyłam 2 saszetki-próbki tego kremu- jedną miałam ze szkoły rodzenia, drugą ze szpitala
Z nosidełka może 2 razy skorzystałam, robię wielokilometrowe spacery, więc mi łatwiej z wózkiem
A ja dziś znowu byłam w pracy i się już prawie czułam jak na starych śmieciach
Jutro uczelnia, w środę znowu praca, w czwartek uczelnia i praca... Brakowało mi tego- chyba wyrodna matka ze mnie;-)

cherie Trzymam kciuki za porzucenie nałogu

femme Ninka jest urocza, w okularach i bez, przecudne ma dołeczki

kiniorek Miałam tę samą maść, co podała kamcia

Z nosidełka może 2 razy skorzystałam, robię wielokilometrowe spacery, więc mi łatwiej z wózkiem

A ja dziś znowu byłam w pracy i się już prawie czułam jak na starych śmieciach

Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Koniczynka czasem taka odskocznia jest dobra
ja widzę, że strasznie znerwicowana się zrobiłam od jakiegoś czasu. Robię dziennie to samo, uwielbiam to, ale mimo wszystko zbyt szybko się wkurzam ostatnio. I wyładowuję się na innych.
Hej dziewczynki jak pisałam wcześniej ja październikowa mamuśka 2010 i ciągnie mnie tu do was z miare mozliwości czasowych 
. Aha Kiniorku i czasem sie tak zdarza, ze niemowlaczki po maminym mleczku też dużo ulewają
, to zalezy od dzidziusia.

Kiniorek albo muszą zageszczać mleko sinlackiem albo do lekarza, bo moze ma alergie albo słabo rzwinięty ukaład pokarmowy i tzw refluks[
A ja byłam na spacerku długim z mamą ale dalej nic mnie nie rusza. Byłam też u sąsiadki niżej. Dobrze bo mnie uświadomiły z jej mamą żeby się modlić o karmienie piersią. Jej mała nie może jakoś jeść NAN i Bebiko - ciągle wymiotuje, ulewa itp. Kupiły Bebilon ale też nie dał nic. No to kupiły BEBILON PEPTI. Czekają na efekty. Ale nie w tym rzecz - normalnie nawet nie zdawałam sobie sprawy ile mleko kosztuje. A ten bebilon zwykły 800g kosztuje 55zł! Nie dość że na tydzień starcza tylko to jeszcze taki drogi!
polecam krem AA na brodawki ja go używałam przez pierwsze 2 dni. Karmienie boli i przez pierwsze dwa dni jak sie mała przysysała zaciskałam żeby, ale ten krem super( nawet tego nie zuzyłam. Aha i zyczę Ci żebyś już urodzila i życze Ci zeby bylo szybko sprawnie i bez bóluJa nie mam zamiaru na nakładkach jechać ciągle bo wiem ze to nie jest dobre... Ale podobno pomocne jak boli ;-)
Kurcze :-( ja chce iść rodzić :-(
mi teżoj tam, nie przesadzajciemi tego brakuje...
Ostatnia edycja:
reklama
Kamiśka :)
Bry Bry
ohoo dziś pierwsza :-)
Dzwonił kurier potwierdzić przesyłkę, wózek będzie ok. 9 ;-)
Jak się nie rozpada to dziś jedziemy do Białego wypróbować sprzęt.
Ale mam podnietę

ohoo dziś pierwsza :-)
Dzwonił kurier potwierdzić przesyłkę, wózek będzie ok. 9 ;-)
Jak się nie rozpada to dziś jedziemy do Białego wypróbować sprzęt.
Ale mam podnietę