reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

jakie sa skutki porodu po terminie ?? nic o tym nie slyszalam.

kiszonych ogoraskow tez bym zjadla, ale nie mieszkam w Polsce i tu nie ma :(

ja też nie mieszkam w polsce ale ogórki sa... hehe
a gdzie mieszkasz??

a skutki ... do 2 tyg po terminie takie same jak w terminie;-)
a póxńiej wywołują poród bo dłużej przenosić nie można:tak:
więcej skutków jest porodu przedterminiowego niestety
http://babyonline.pl/ciaza_i_porod_porod_artykul,1266.html
http://babyonline.pl/ciaza_i_porod_porod_po_terminie_artykul,1257,1.html

Ostatnia edycja:
reklama
zupkaogorkowa spokojnie, masz jeszcze sporo czasu :-) nie ma co się martwić na zapas;-)

Ostatnia edycja:
nie martwie sie, ale strasznie mi sie dluzy bo wciaz czekam na pierwsze usg. kiedy dowiedzialas sie ze bedzie synek ? :)

paula ja bym sobie upolowała chętnie tego laptopa ale nie wierzę, że mi się uda :-p a bilety przyślą mi w ciągu 30 dni :szok: to trochę sobie poczekam..

zupaogórkowa ja z 1 córą dowiedziałam się dokładnie w 22 tc ciązy , bo wcześńiej nie chciała się pokazać:-D
i było tylko że chyba dziewczynka ale ma pępowinę między nózkami i nie widać

a teraz dowiedziałam się w 20 tyg na połówkowym , bo wcześniej nie miałam usg(tylko w 13tc) a na połówkowe poszłam prywatnie do pl gina no i też nie chciała się do końca pokazać ale też było ze na 80% dziewuszka
i potwierdzili w 26 jak się ładnie:"rozkraczyła";-)

reklama
hahah taaa cieszy się , a jak miałby się nie cieszyć
ale twierdzi ze jak będą takie jak ja to się z nami wykończy:-D
mamy jeszcze kotkę więc 4 baby:-D

no i dodam ze ciągle ma nadzieję że będzie jednak chopiec....;-)

Do góry