Asheara
I can't get no sleep.
lolkak,fikusek a witam witam :-)
jeszcze jak na zlosc mamy niedlugo wychodzic i zaginął nam niekapek
jeszcze jak na zlosc mamy niedlugo wychodzic i zaginął nam niekapek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daffi ale mam piekna synowaJa z mlodym wlasnie wrocilam ze spacerku, hustam gi na hustawce to moglam napisac
![]()
Dzięki dziewczynyNie będę każdej klikać "lubię to",bo pewnie tak jak ja macie alergię na PW oznajmiające o tym,że ktoś lubi mój post
Koniczynka- tak,hodujęa tak na serio- Zuzia wcześniej miała kiteczkę na czubku głowy,ale oczywiście dała upust swej nienawiści do gumeczek i spineczek-i zepsuła cały efekt
a później włosy jej stały na czubku głowy przez cały dzień
my zaraz lecimy z Zuźką na spacer- już raz dziś była,ale teraz wyjdziemy przed dom,niech sobie pobiega. Mieliśmy jechać do teściów,ale dopiero skończyłam porządki. Trzeba było odgruzować mieszkanie,bo przez ostatni tydzień i moją "intensywną naukę" całkowicie wszystko zaniedbałam![]()