_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dzęki dziewczyny te zdjęcia to tak z tego miesiąca wszystkie

a jeszcze propo pogody... tydzień temu już plażowali u nas w miasteczku

Zobacz załącznik 341643Zobacz załącznik 341642
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Zobaczymy, jak dzisiaj będzie. Jestem u rodziców, a u nich zawsze spanie i jedzenie Emilki wygląda trochę inaczej niż w domu.
 Zobaczymy, jak dzisiaj będzie. Jestem u rodziców, a u nich zawsze spanie i jedzenie Emilki wygląda trochę inaczej niż w domu. Skoro macie problem z kasą, to dlaczego nie zgadzają się, żebyś  pracowała? Wiele dzieci chowa się przy opiekunkach i w żłobkach i nie  mają złej opieki. Przecież nie będziesz pracowała 24h/dobę i w wolnym  czasie zajmiesz się dzieckiem.
  Skoro macie problem z kasą, to dlaczego nie zgadzają się, żebyś  pracowała? Wiele dzieci chowa się przy opiekunkach i w żłobkach i nie  mają złej opieki. Przecież nie będziesz pracowała 24h/dobę i w wolnym  czasie zajmiesz się dzieckiem. Mając takich rodziców, długo bym się nie zastanawiała i chwytała każdej  okazji, żeby się wyrwać z domu. Nie chciałabym wychowywać dziecka w  takiej atmosferze.
  Mając takich rodziców, długo bym się nie zastanawiała i chwytała każdej  okazji, żeby się wyrwać z domu. Nie chciałabym wychowywać dziecka w  takiej atmosferze. 

filmik świetny
 filmik świetny Antoś z różowym wózeczkiem już się do roli tatusia przygotowuje
 Antoś z różowym wózeczkiem już się do roli tatusia przygotowuje
 szybko musielibyśmy się zbierać, bo P. ma robotę następnego dnia, więc i  wypić by nie mógł. I za 2 tygodnie idziemy do innych znajomych na  wesele, gdzie też trzeba dojechać i dać prezent
  szybko musielibyśmy się zbierać, bo P. ma robotę następnego dnia, więc i  wypić by nie mógł. I za 2 tygodnie idziemy do innych znajomych na  wesele, gdzie też trzeba dojechać i dać prezent Ale sukienkę już mam, choć do lekkich przeróbek. Dostałam od koleżanki,  bo stwierdziła, że była w niej 3 razy na weselu i więcej raczej nie  założy, bo już wszyscy ją w niej widzieli
  Ale sukienkę już mam, choć do lekkich przeróbek. Dostałam od koleżanki,  bo stwierdziła, że była w niej 3 razy na weselu i więcej raczej nie  założy, bo już wszyscy ją w niej widzieli
 Najpierw po kilku  jęknięciach miałam nadzieję, że zaraz zaśnie z powrotem. Potem tak się  rozryczała, że aż moja mama przyleciała i stwierdziła, że ona nie ma  takiego twardego serca i by małą już dawno wyciągnęła na ręce. A cała  awantura była o smoczek
 Najpierw po kilku  jęknięciach miałam nadzieję, że zaraz zaśnie z powrotem. Potem tak się  rozryczała, że aż moja mama przyleciała i stwierdziła, że ona nie ma  takiego twardego serca i by małą już dawno wyciągnęła na ręce. A cała  awantura była o smoczek Moja mama zabrała go z pokoju do umycia i został w kuchni. Mi się nie  chciało po niego iść i stwierdziłam:  niech się mała uczy radzić sobie  bez smoka. I zasnęła, ale jutro pewnie będzie ją gardło bolało od  wrzasku;-)
  Moja mama zabrała go z pokoju do umycia i został w kuchni. Mi się nie  chciało po niego iść i stwierdziłam:  niech się mała uczy radzić sobie  bez smoka. I zasnęła, ale jutro pewnie będzie ją gardło bolało od  wrzasku;-)

;-)
;-) 

klocek... w grójcu jest rossman ale kurcze nie  po drodze bo bym zakupila te pampki baydream.... no zobaczymy, dzis juz musze jechac kupic, bo mi sie koncza...
 klocek... w grójcu jest rossman ale kurcze nie  po drodze bo bym zakupila te pampki baydream.... no zobaczymy, dzis juz musze jechac kupic, bo mi sie koncza... a Hania z Danielem teraz do nas dolaczyli dopiero....
 a Hania z Danielem teraz do nas dolaczyli dopiero.... 

ależ mi się nie chce.
 ależ mi się nie chce.  

czekamy na swoje zbiory :-) M mnie wkurzył z rana,bo Majka zaczęła beczeć,więc mu mówię,żeby mi ją podał do łóżka do karmioenia a ten,że nie bo on zmęczony
 czekamy na swoje zbiory :-) M mnie wkurzył z rana,bo Majka zaczęła beczeć,więc mu mówię,żeby mi ją podał do łóżka do karmioenia a ten,że nie bo on zmęczony 
 No dajcie spokój. Czym się zmęczył?
 No dajcie spokój. Czym się zmęczył? 
 )Bardzo miękkie. Najgorsze są akurat dla mnie Huggisy. Teraz mam nową Dadę rozmiar 4.
)Bardzo miękkie. Najgorsze są akurat dla mnie Huggisy. Teraz mam nową Dadę rozmiar 4.