reklama
Mariolciaa
Fanka BB :)
Liza, czuję się dobrze, kolka nerkowa już mi przeszła... jutro albo pojutrze zrobię badania moczu, by sprawdzić czy już infekcję też zażegnałam:-)
super masz ferajnę;-)
i u ciebie widzę dwa dni temu rocznica była, wszystkiego najlepszego :-)
życzę kolejnych wspólnych 7 szczęśliwych lat, i jeszcze więcej
super masz ferajnę;-)
i u ciebie widzę dwa dni temu rocznica była, wszystkiego najlepszego :-)
życzę kolejnych wspólnych 7 szczęśliwych lat, i jeszcze więcej
Liza
Mariolcia dziekujemy :-)
To dobrze ze ta kolka przeszla, a wogole czemu sie pojawila?
Ja to kurcze pamietam jak Danielmial 3 mies wymiotowalam i zwijałam sie z bólu, bo mialam napad bólu nerki, piasek prawdopodobnie schodzil
mam nadzieje ze nigdy wiecej....
Miki zjadł miseczke pełna zupy pomidorowej i zadowolony
hehe;-)
Na dworze super w cieniu 24,5 stopnia
Ja to kurcze pamietam jak Danielmial 3 mies wymiotowalam i zwijałam sie z bólu, bo mialam napad bólu nerki, piasek prawdopodobnie schodzil
mam nadzieje ze nigdy wiecej....
Miki zjadł miseczke pełna zupy pomidorowej i zadowolony
Na dworze super w cieniu 24,5 stopnia
lolkak
Październikowa Mama Mai
Mariolcia dziekujemy :-)
Ja to kurcze pamietam jak Danielmial 3 mies wymiotowalam i zwijałam sie z bólu, bo mialam napad bólu nerki, piasek prawdopodobnie schodzilmam nadzieje ze nigdy wiecej....
![]()
Miki zjadł miseczke pełna zupy pomidorowej i zadowolonyhehe;-)
Na dworze super w cieniu 24,5 stopnia![]()
Liza jakie słodkie te Twoje dzieciaczki
u mnie chyba ze 30 stopni
Ciekawe czy burza będzie.
Długo Cię to męczyło?Liza
Lolkak, meczylo mnie to dlugawo, w nocy zaczelo kolo 22 i tak do rana ale wyobrazasz sobie ze noc i to sie tak ciąglo....
karmilam piersią nic mocnego wziac nie moglam, nospy nie mialam.... rano do lekarza poszlam dopiero ale juz mi przechodzilo.... potem mialam usg i lekkie zapalenie wykrylo.... nie zycze tego nikomu
No u mnie juz w cieniu 26 stopni
także na sloncu wyobraź sobie ile jest
karmilam piersią nic mocnego wziac nie moglam, nospy nie mialam.... rano do lekarza poszlam dopiero ale juz mi przechodzilo.... potem mialam usg i lekkie zapalenie wykrylo.... nie zycze tego nikomuNo u mnie juz w cieniu 26 stopni
Mariolciaa
Liza, mnie lekarz dwa miesiące temu ostrzegł. Powiedział że zalega mi mocz w prawej nerce, na USG było widać czarne plamy na nerce. Po lewa nerka była cała biała, czyli w porządku.
kazał mi więcej leżeć na lewym boku, by tamtą nerkę odciążyć...
starałam się tak leżeć... ale wraz gdzieś mi dzidziuś uciskał, i do tego doszła infekcja dróg moczowych.
aj, współczuję u ciebie też tych nerek.
kazał mi więcej leżeć na lewym boku, by tamtą nerkę odciążyć...
starałam się tak leżeć... ale wraz gdzieś mi dzidziuś uciskał, i do tego doszła infekcja dróg moczowych.
aj, współczuję u ciebie też tych nerek.
K
Kinga85
Gość
Liza super gromadkę masz
i Ty jak ładnie wygldasz jak ich siostra a nie mamcia 
Miłego dnia
u mnie dolina c.d. :\

Miłego dnia
u mnie dolina c.d. :\
pinky sky
Hej dziewczynki ale piszecie
Mariolcia jak już pisałam wcześniej koniecznie wylecz pęcherz bo jak dziecko przez Ciebie przedzie to wszytkie te bakterie zbierze;/
Lizka super gromadka, a Ty rzeczywiście jak siostra wyglądasz
Miałam się odezwać bo Cię widziałam ale dopiero teraz do kompa przyszłam od rana
a i Ty miałaś iść na dworek
lolkak, młoda lenka fajne fotki macie a dzidzie super , a co do pradziadków to ja miałam tylko prababcie która zmarła jak miałąm 4 lata więc w pamięci widzę tylko jej obraz jak siedzi w kuchni. Dominika ma jeszcze 3 prababcie i jednego pradziadka chce żeby miała jakieś wspomnienia zdjęcia z nimi ale bo je się że jak zrobię zdjęcie to się coś stanie takie głupie mam przeczucie...;/
Ja dziś ugotowałam pieczarkową, C znowu męczy się na egzaminie, nie wiemy czy nam wyjazd wypali bo 3 znajomych się rozmyśliło. A słuchajcie wiecie co mojej koleżance powiedzieli w przedszkolu bo zapisała córkę, a że mała nie śpi w ciągu dnia to ma ją zabierać do domu z leżakowania jakaś paranoja a dziewczyna chce iść do pracy bo to i kasa i ma też dość siedzenia...
Mariolcia jak już pisałam wcześniej koniecznie wylecz pęcherz bo jak dziecko przez Ciebie przedzie to wszytkie te bakterie zbierze;/
Lizka super gromadka, a Ty rzeczywiście jak siostra wyglądasz
lolkak, młoda lenka fajne fotki macie a dzidzie super , a co do pradziadków to ja miałam tylko prababcie która zmarła jak miałąm 4 lata więc w pamięci widzę tylko jej obraz jak siedzi w kuchni. Dominika ma jeszcze 3 prababcie i jednego pradziadka chce żeby miała jakieś wspomnienia zdjęcia z nimi ale bo je się że jak zrobię zdjęcie to się coś stanie takie głupie mam przeczucie...;/
Ja dziś ugotowałam pieczarkową, C znowu męczy się na egzaminie, nie wiemy czy nam wyjazd wypali bo 3 znajomych się rozmyśliło. A słuchajcie wiecie co mojej koleżance powiedzieli w przedszkolu bo zapisała córkę, a że mała nie śpi w ciągu dnia to ma ją zabierać do domu z leżakowania jakaś paranoja a dziewczyna chce iść do pracy bo to i kasa i ma też dość siedzenia...
ELWIRKA 25
Mamuśka
my po lekarzu neurolog powiedzial ze dojdzie sama do wszystkiego troche z nia cwiczyc i ze zrobila postepy
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Elwirka dobrze,że mała robi postępy.
mariola oby było lepiej
Ja w ciązy mogłam leżeć tylko na jednym boku,bo na drugim wytrzymywałam tylko kilka minut,bop późnej mnie dusiło.
mariola oby było lepiej
Ja w ciązy mogłam leżeć tylko na jednym boku,bo na drugim wytrzymywałam tylko kilka minut,bop późnej mnie dusiło.Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 6 tys
- Wyświetleń
- 399 tys
- Odpowiedzi
- 4
- Wyświetleń
- 2 tys
- Odpowiedzi
- 4 tys
- Wyświetleń
- 226 tys