reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak z 3 lata z przewą na ciążę:)
Najpierw jezdzilismy zubaru, pozniej 206 a teraz tico, no ale moze za rok znów bedziemy mogli sobie pozwolic na szybsze auto

A ja widziałam ze z Mezem na moto jezdzisz??? my jez jezdzilismy , ale w zeszły tydzien motor został sprzedany na inwestycje w firmie, z czego mój M ubolewa i aż miał łzy w oczach:-(

reklama
Mariolcia dokładnie;)
lolkak no wiesz szczerze to Dawidek za wiele nie mówi(choc 6mies starszy od Hani) więc z tym dogadywaniem to srednio;P ale fakt ze sie znają i widują praktycznie kilka razy w miesiacu :tak:

Lolkak ładnie obkupiłaś Majeczke ;) Ja Zosi też większość rzeczy kupuje w lumpeksie... Już dawno nie byłam....
Liza, fajnie że tak się wam udało no i Hania będzie już kogoś znała
Mariolcia, nie przejmuj się teściową.... Podejrzewam, że 90% z nas przerrabia to samo.

Ja dzisiaj posprzątałam całą chate i schody przed wejściem... D. musiał mi zabić dwa wielkie ogrodowe pająki.. te takie czarne bo siedziały w kącie za doniczką;/ Nienawidzę takich wynalazków... Obleśne są, a czasem włażą do domu!
Wieczorem zrobię kokosanki bo znalazłam fajny, prosty przepis.

U nas pogoda przepiękna, dlatego jak D. pójdzie do pracy ruszamy z Małą na spacer i do moich rodziców poopalać się może trochę ;).
Miłego dnia dla wszystkich ;)

lolkak, pewna nie jestem, troszkę zalało...
gosdia, wiem, wiem...zawsze zepsuje plany :)

miłego spacerku :)

a ja się pająków boje... a nie wiem czy a nie jestem chora gdy je widzę...
ostatnio korzystałam z łazienki na wsi (taki podwórkowy wychodek) i siedział tam pająk, chyba z parę minut się na niego gapiłam... zupełnie sparaliżowana.

Mariolcia ja z tesciową nie mam problemów, ale juz zapomnialam jak to bylo jak odcinalam pepowine M od niej :tak: a zajeo mi to rok po slubie;-) ale sie udalo:-)

Gosdia udanego odpoczynku i spacerku:-)

Miki spi juz ponad 2h, wiec licze ze za 15min wstanie:-)

mala zaczela mi chodzic na czworaka. Dziewczyny jest to pierwszy dzien a ja mam dosyc!!! wlasnie poszorowalam podlogi , normalnie nie mam sily.
dowiadywalam sie i ta dotacje i musze byc bezrobotna zarejstrowana.
kurd, ja juz vos wymysle zeby dostac ta kaske :D
Malwina skads to znam oczywiscie nie ma kto tylko moj maz. bo on nie odmowi mamusi. chlopow ma 2-och w domu i nie ma jej kto kur siatka odgrodzic bo nie ma kto po drzewo jechac wrrr....uwielbiam to:wściekła/y:a najlepsze jest jak pootwierane listy do niego przywozi nam!!! szlak mnie trafia

Hejka

Troche się nie odzywałam, troche nadrabiałam ale ostatnio wogóle nie podczytywałam was :( wchodziłam na jeden wątek a na następne już mi Kacper nie pozwalał... U mnie w pracy urlopy były więc albo pracowałam codzień albo korzystałam z urlopu, jeszcze prawko zaczęłam i jak mam dzień pracujący to wychodze z domu przed 7 a wracam po 21... więc czasu na wszystko brak, bo jeszcze siedze i teesty robie po powrocie, dzisiaj wolne od pracy, młodego moi rodzice zabrali, z nim zresztą też mieliśmy przeboje w niedziele ale już wszystko chyba dobrze... postaram się byc teraz na bierząco i wtedy poodpisuje bo teraz zwyczajnie nie wiem o czym której pisac :(

reklama
Do góry