reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasia O to szybko CI idzie, a wykłady też miałaś już? ja na kurs się zapisałam w czerwcu a w lipcu zaczęłam dopiero jazdy. to ty już planujesz egzamin i praktyczny dobrze zrozumiałam? U nas to się czeka maks tydzień. a czemu tylko 22 zamiast 30? nie lepiej te 30 godzin pojeździć, zawsze to więcej praktyki
umi No oby.:confused2:

reklama
liza trzymam kciuki za Ciebie
umi chcemy zmienić bo tutaj jest za zimno:sorry: znaczy zimą to całkiem rozumiem bo tu wsyztskie chaty zimne i trzeba grzać ... no ale żebym ja cąłe lato miała grzejniki odpalone bo jak nie to pizga :/
w zeszłe lato było ciepło w wakacje więc myslałam ze jest wszystko ok.. ale w te wakacje naprawdę jest masakra... szukamy czegoś na olejowe ogrzewanie bo tu taniej wychodzi a lepiej grzeje niż elektryczne ..
a co do pokoi to tu mamy 4 pokoje i 2 łazienki , salon , kuchnię no i chyba tyle :-p
a tam ma być mniej więcej tyle samo tyle że ogrzewanie lepsze.. zobaczymy też czy dom ocieplany :-) ma nadzieję że tak.. i wcale nie dużo dalej niż teraz mieszkamy
no i jak się ma elektryczne grzanie to w łazience nie ma grzejnika :confused2: tylko taka dmuchawa (coś jak suszarka ale większa) która dużo prądu ciagnie a wiadomo ze nie pójdę się kąpać a tym bardziej dzieci jak nie jest ciepło w łazience.. a rachunki.. nie wypowiem się jakie...
kasia współczuję sąsiadów:eek:

EWI nie miałam teorii... bo jak przyszłam się zapisac to była też dziewczyna która chodziła do innej szkoły i nie zdała 3raz więc 5h musiała dokupic... no i miałam okazje się wykazac że teorie znam bo ona nie znała odpowiedzi na jego pytanie a ja znałam (ucze się teori i rozwiązuje testy od ponad 2lat) więc stwierdził że mi teoria nie potrzebna, byłam na 3godzinach w między czasie tylko... A co do godzin to ja wyjeżdrze wszystkie 30godzin tylko że on mi musi rozpisac po 22 godzinach że mam 30 bo inaczej mnie nie przyjmą na egzamin i te 8godzin wyjeżdrze w oczekiwaniu na egzamin, żebym nie musiała dokupywac, no chyba że nie zdam to już dokupie napewno... Mój jedyny problem to to że czasem za późno włączam kierunki, i czasem mi się lewa z prawą pomyli, ale to mam od dziecka... no i czasem jeżdrze za brawurowo ;) ale to nawyki z obserwacji M...
UMI mój chudziej? no nie żartuj... zapodaj jakieś foto małego... bo nie wierze, mój to ma taką piłke i sie śmieje że ma "celulit" na dupci...
DAFFI no czasem zeżre, ja zawsze najpierw skopiuje sobie posta dopiero wysyłam, bo też mi czasem zżerało i tak jakoś zaczęłam kopiowac

EDIT ja kiedyś w szkole dostałam 400zł dopłaty, więc nieraz naprawde można wyciągnąc troche kaski...

EDIT2 a tu masz mojego Kacpra

Ostatnia edycja:
Kasia
dsc03647lx.jpg

dsc03675tr.jpg

Hm chyba jednak podobni są, ale sama nie wiem bo po zdjeciach to nie bardzo jest jak określić
Kamcia cały rok grzejecie? masakra jakaś współczuje, no to wiadomo jak mają byc mniejsze rachunki to wiadomo ze sie opłaca. Fanie ze takie duze mieszkanie:-)

Daffi, ja też własnie coś wcisnęłam na klawiaturze i mi wszystko uciekło :-D
Liza oby problemy szybko się skończyły.
Umi nie wiem czemu ale Twój Mały skojarzył mi sie na 1 zdj z piratem ;) to cjhyba ta chusta. Słodki chłopaczek.
Kasia Twój też oczywiście przystojniak ;).

U nas pogoda do dupy ;/. Chodzę jak zombi. Zosia całą noc się wierciła, stękała i lała mnie po gębie ;) Ona sobie odsypia a ja musze funkcjonowac.
A propo tej kasy to ja też chcialabym może spróbować jakieś stypendium czy coś. Tylko nie wiem czy jak studiuje i nie jesteśmy małżeństwem to coś mi się należy.
A Liza ta pomoc do wyprawki do szkoły to jest pewnie pryszcz te 90 zł... No ale ważne, że chociaż coś.... Moja siostra za książki do 3 klasy podstawówki płaci 199 zł...

Daffi właśnie czytałam na wp. ze dzisiaj ma być niewesoło. Fakt pogoda już się psuje. Oby nie było taknajgorzej. Na tym 1 zdj. to prawie Cię nie widać, ale na 2. ładnie wyglądasz ;). W blondzie ładnie... ;) Też kiedyś miałam ciemne... Jakieś kasztanowe chyba.
Śpioch wstał :p

Dziewczyny nie dziękuje:( bo to naprawde beznadziejna sprawa.... Ehhh....:((((((

Do tego wiecie co!? Dzis przezyłam swoje najgorsze 15min w zyciu.... Zachmurzylo sie, rodzice poszli rwac ogórki ja poszlam z nimi pomóc, Miki w wózku siedzial.... Oberwałam pół rządka i mowie ze ide. doszlam do domu, i jakies 10min bokiem przechodzila niezla burza... a tu nagle ciemno sie zrobilo! Jak nie zaczelo grzmiec, zdazylam okna pozamykac i zaczelo tak wiać!!! :no: bałam sie naprawde...... ten wiatr byl najgorszy:( potem wyszlismy jak juz ustalo bo swiatla nie bbylo przed chwila wlaczyli, i sie okazalo ze za stodołą jakas trąba musiala przejsć bo jak byl tunel i byl zabezpieczony deskami (deski przybite po 4 gwoździe) i wyrwało z 7 desek! reszta do polowy naderwana, folie porwało, do tego jedna deska poleciała aż kolo 7m dalej ( a nie powiem te deski ledwo sama bym udzwigneła takie ciezkie!) i rozerwała następny tunel! :no:
Oby wiecej wrazen dzis juz nie bylo....:-( dzisiejszy dzien jest do dupy:(((

Daffi fajnie ci bylo na tym drugim zdjeciu. blond tez ok :]
Kasia wspolczuje sąsiadów;///
Mazia odzywaj sie czesicej;-)

Ostatnia edycja:
reklama
no włansie umi masakra..
jak było lato cieplejsze to nie trzeba było grzać a teraz trzeba bo zimno ...:sorry:
to już sobie nie wyobrażam jak zima będzie zimniejsza od tej.. wolę się zmyć póki jest jeszcze ciepło ;-) niż póxnije na szybko szukac byle czego byle się tylko wyprowadzić :-)
jeszcze jakbyśmy mieli tu olejowe to pewnie i bym została bo blisko wszędzie i ładny domek..
ale jak mam elektryczne i ta łazienka bez grzejnika:confused2: dobija mnie..
jak jest dom na olejowe to grzejniki nawet w łazienkach są i nie ma się co martwić....
zobaczymy jutro :-)
umi , kasia fajne chłopaki :-)
gosdia fajny ten kolorek
ja miałam już wsyztskie na głowie :-=p
od jasnego słomkowego blondu po sam czarny :-) wliczając fiolety , rude i teraz czerwone :-)
uwielbiam zmiany na głowie ..
do tego ciągle zmieniam fryzurki.. raz długie, raz krótkie , z grzywką, bez.. zawszze inaczej :-)
liza wspułczuję takiego dnia..
u mnie było fajnie w miarę :;-p
mój jednak nie wrócił na południe do pracy bo nic się nie działo
więc obejrzeliśmy filmik , poszliśmy na wieczorny spacerek :-)
no a późnije uspiliśmy dziewuszki i obejrzeliśmy filmik...:-) zrobiłam carbonarę i jestem pełna :-p idę spać ;-)

Do góry