reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej kochane:-) witam słonecznego poranka:-) Może to znak że na wizycie wszystko będzie ok:-) wierzę w to nie może być inaczej;-) patisa ja też życzę szybkiego zobaczenia Antosia:-)

koniczynka to owocnego pisania pracy i szybkiej przeprowadzki
mazia powodzenia na wizycie
Elwirka Twoja Oli widze coraz grzeczniejsza. moze ten burzliwy okres macie za soba.
Liza u mnie tez gorac, ale przynajmniej skorzystam i ciuszki powiesze
Patisia bardzo ciekawa historia. obys szybciutko tulila Antosia
Malwina gratki dla Zuzi za pierwsze siku
Mloda powodzenia na egzaminie !!!

ja wreszcie pospalam. wczoraj padlam jak zabita o 22.00 na 11 h :-Daz sie czlowiekowi zyc chce

Ostatnia edycja:
Hej ho laseczki
Odebrałam małego ze żłobka,teraz lula a ja mam chwilke na bb
Antos dziś był w żłobku od 9 do 12 na obiadku pierwszy raz ale niestety nie wiele zjadł,no i podobno dzis ciągał za włosy inne dzieciaczki ech i troszke płakał ale to przy obiedzie.
Tak że powoli do przodu idziemy z tym jego zaklimatyzowaniem się.

mazia witaj na którego stycznia masz termin ? Bo mój mały też ze stycznia 26 tylko że 2010 roku
Patisa witaj w klubie też mam Antosia,oby maluszek szybko chciał sie Wam pokazać i poród przebieg szybko i bezboleśnie!
umi a co tam Kacperek wygadywał?może mu się coś śniło ?
gosia fajnie że Amelka tak szybko zaczyna mówić,rosnie Ci mała gaduła hihi

Umi no to wesele akurat bedzie chrzestnego Mikołaja, głupio moze ze mikolaja nie wezmiemy ale ja nie chce sie meczyc z nim, biegac za nim;]

Justys dobrze ze mlody powoli sie zaklimatyzuje w przedszkolu :)

mloda co u Was?

U nas gorąco, dzieciaki zaciągłam do domu, o i wlasnie Miki wstaje chyba, :) spal 2,5h :-)

jestesmy i my:)
liza ja tez w zaden sposob nie chcialam Cie urazic. a co do tego glodnego to chyba masz i racje jakas nie wyżyta jestem:confused:(ostatnio)
justys,umi gadula...gadula;)a jaka niedobra

LAski wy moje najukochansze najpiękniejsze najcudowniejsze najlepszejsze zajebiste kochane cudowne śliczne milutkie i kochaniutkie
laugh.gif

ZDAŁAAAAM !!!!!
biggrin.gif
wink2.gif
yes2.gif
laugh.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
p.gif
cool.gif
cool.gif
eek.gif
confused8gj.gif
laugh2.gif
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
blink1tu.gif
blink1tu.gif
blink1tu.gif
happy8se.gif
happy8se.gif
happy8se.gif
happy8se.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
cool2.gif
cool2.gif
cool2.gif
cool2.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
rolleyes.gif
rolleyes.gif
yes4lo.gif
yes4lo.gif
yes4lo.gif
yes4lo.gif
wink.gif
wink.gif
wink.gif
rolleyes9im.gif
rolleyes9im.gif
rolleyes9im.gif
unsure8ly.gif
unsure8ly.gif
unsure8ly.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
shocked2.gif
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif
elvis6dx.gif
elvis6dx.gif
elvis6dx.gif
elvis6dx.gif

normalnie wczoraj na chwilke zajrzalam do ksiązki
wink2.gif
miedzy solarium a kolacyjką
wink2.gif
biggrin.gif

KOCHAM WAS !!!!
wink2.gif
))))))))))))
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

biggrin.gif
))))))))))))))))))))
dzięki za kciuki !;****

Ja mam termin na 6 styczeń więc może być też grudzień co mój chce żeby był grudzień... a ja niby z jednej strony styczeń żeby dziecko nie miało roku do tyłu a z drugiej chciała bym już mieć je w ramionach... :-)

reklama
Do góry