reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Herbatko Dziękuję;* jak samopoczucie ?;-)

A teraz coś na osłodzenie dnia:-)

No ale 3 dzj ostatnimi nie osłodzicie sobie dnia:-)))))));-);-)
Rafcio i mamaa 22.08.2011.jpgserduszko mamusi 22.08.2011.jpgSpacerek 21.08.2011.jpgP220811_14.06.jpgP230811_13.36_[01].jpg

reklama
gosia, mazia, widzę że moje rówieśniczki jesteście :-)
młoda, gratulacje !!:-D

u nas wszystko ok :)
wizyta wczoraj w porządku... a mały ma już 1,4 kg i 29,5 cm :)

lecę poczytać zaległości :)

herbata jeszcze troszke i przytulisz maleństwo ;-)
Mariolcia super ze na wizycie wszystko ok ;-)

Pamiętam jak zawsze nie umiałam sie doczekac kolejnej wizyty ;-)
Brakuje mi kopniaczków i piłeczki;-):-)

Kurcze wszyscy mówią ze Rafik juz taki duuuzy ;-) he a ja nie widze zeby rosnął. ;-)
;-))

Herbatka, no już nie dużo nam zostało :)
gosia, dobrze że ci się nowy kolorek włosów podoba
biggrin.gif

agateczka, witaj.
Młoda, fajnie że się wybawiłaś na 18stce
biggrin.gif

nie widzisz różnicy we wzroście bo codziennie widzisz Rafałka ;-)
justys, spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego !!
biggrin.gif

kasiek, gratuluję że ciocią zostałaś :)
Liza, masz super męża, że cię tak różami budzi ;-)
mazia, to tylko pozazdrościć ci takiego roku imprez za rok :)

ogarnęłam trochę :)
ogólnie chciałam zapowiedzieć wam że gdybym nie pisała jakiś czas na forum to znaczy że czasu nie mam...
bo w końcu mieszkanie zaczniemy urządzać... w czwartek umowę podpisujemy :-D:-D

Witam ;)

Młoda gratuluję!!!!!!!
Mazia jak Ci się w na początku stycznia urodzi to nie będziesz wiedzieć co na urodznki kupić bo to zaraz po świętach ;P heheh. Nie no żartuje ;P ale ja jestem z 09/01 i nikt nigdy nie wiedział co mi kupić.
A tak serio to lepiej niech maluszek siedzi jak najdłużej ;):)
Liza jak ja czytam o Mikim to zazdroszczę ;) Ciekawe czy moja kiedyś będzie tyle spała ;) Dzisiaj miała swój rekord 2h ale to na spacerze.
Mariolcia, Cieszę się, że wszystko ok ;) I dużego już masz Bąbla niech rośnie zdrowo i kopie mame ;)
Justyś, FAJNIE, Że Mały poszedł do żłoba, one bardzo rozwijają, duzo się tam uczą. Do jedzenia też się pewnie przyzwyczai ;) Najgorzej to mają te mamy, bardziej przeżywają niż dzieci.

Dzisiaj Zosia pierwszy raz zjadła truskawki i maliny z jogurtem z Hipp'a ;). A ogólnie to straszny łobuz z niej, wczoraj poszła spać po 22.30.
W ogóle, oglądałam dzisiaj wiadomości i mówili, że w Sanoku chyba wyapdło z 3 piętra 11 miesięczne dziecko... Jej jak to usłyszałam, aż mi włosy dąba stanęły...
Lecę dalej bawić się z moim Maluchem ;)

Gosdia no wczoraj juz w wiadomościach mowili jak w solarium byłam kolo 21 . Massakra 18letnia matka i 22 letni ojciec wczoraj w szoku byli :-(

Biedne malenstwo:-(;*
[*]

reklama
Do góry