reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dzień dobry.
mnie dzisiaj synio zmasakrował, dostałam 5 kopniaków jeden za drugim...:-) coż on tam wyprawia :) ??
też o dziwo miałam spokojną noc, bo nie latałam do WC jak zwykle...
podliczyłam wszystkie ubranka, i chyba z ubrań to dokupię aby ze 2 body z dł. rękawem, kombinezon na zimę, skarpetki i tyle :)

Ewi,
dobrze że sobie radzisz z jazdą. Trzymam kciuuuki:-)
Daffi, super sprzątaczkę masz, no bo, po co chować rzeczy jak można schować siebie :-)
gosia, ja jestem zielona co do kredytów i pożyczek... chociaż chyba też będziemy musieli trochę pożyczyć... 3-4 tys.
justyś, doświadczenia wózkowego nie mam, ale na mieście dużo widzę mam które takie wózeczki mają.
wink2.gif

Liza, o szkoda że pluskanie nie wyszło, jeszcze skorzystacie w tym roku:-)
dobrze że nocka udana.
mazia, to super wiadomości. cierpliwości, niedługo poznasz kto tam mieszka w brzusiu.
umi, to narobiłaś hałasu w nocy :) super masz kawalera :)
Herbatka, co za sny ??:-)

reklama
Umi nie no pierwsza fotka bosska:-D rosnie chlopak rosnie;-)
Herbata hehe ale sen :-) nie denerwuj sie tak :*
Mariolcia no ciesz sie z kopniaczków;-) jeszcze chwila i juz bedziesz widziala te małe stópki:-) ehhhh, takie maluszki są bosskie:tak:

Zle sie czułam i glowa zaczela mnie bolec wiec wrócilam do domu juz po 30min;/ musialam cos zjesc, chyba troszke sie zaniedbałam z tym;/
Miki spi juz 2,5 h, obiad wstawilam , wiec pewnie niedlugo wstanie ;]

edit. aaaa mialam sie pochwalic juz dawno;P i tak zapominam, nauczyłam mikołaja pokazywać gdzie jest nosek :-) i umie pokazywac go u mnie, u siebie:-) mądrala mały ;-)

Ostatnia edycja:
Daffi to znaczy, że jestem slepa dla mnie on jest kopią T. :-D. Aż sobie spojrze na zdjęcia gdzie jesteśmy razem:-D
Mariolciaaa ach te kopniaki w żebra pamietam to:tak::-D i po cichu zazdroszcze:-p fajne to było choc bolesne:-p
Liza ty sie odchudzasz, czy coś? Bo takie niejedzenie to zdrowe nie jest, no i gratuluję:-) teraz nosek pokazuje, a zachwile bedzie ci próbował palcem oko wydłubać:-D tak jak to mój syn miał w zwyczaju

Umi nie nie odchudzam sie w sumie, poprostu czasem nie mam kiedy zjesc, nie chce mi sie;] i wychodzi na to ze źle to na mnie wplywa;/
Co do wydłubywania oczu, Miki już ten etap zakonczył:-D teraz jak juz to pokazuje nosek i ładnie delikatnie głaska a my mówimi "cizia mizia" ;-) hehehe

Umi kopniaki w żebra? ja to pamietam jak w zebra to tak jakby mi wsadzało nóżki:-D rozciągąło sie:-D kopniaki mialam zazwyczaj w pecherz;-)

Umi, no niekiedy jak mnie kopnie, to zaboli:-)
Liza, no,no czekamy na kolejne newsy co nowego umie :)

mi się pogoda rozkręciła, słońce przygrzewa :)
niedługo wybywam na spacer :)

Hej.
Jestem zmęczona ale w super nastroju.
Jechałam dzisiaj z dziewczyną która egzamin miała mieć i jeździła dwie godziny, a resztę ja. w drodze do Łomży mało co nie mieliśmy wypadku, pewnei byłoby po nas gdyby nie instruktor, tir polski nas wyprzedzał i mial sporo miejsca bo z nad przeciwka nic nie jechało i za szybko zjeżdżał na nasz pas po wyprzedzaniu i nas na pobocze zepchnął przyczepą. Instruktor łapał kierownicę tej dziewczynie i szybko machnał. a ona biedna potem jeździć nie mogła taka zestresowana tym wszystkim,.
Zobaczymy, pogadałam z instruktorem i on ma z całym tym szefem pogadac. i może jutro lub w poniedziałek już będziemy uzgadniać termin egzaminu.
Liza no nie do końca dopiero szłam na pierwsz ejazdy bo to już ponad miesiac. jak się okazuje inne dziewczyny z mojej grupy mają już wyjeżdżone 26 godzin nawet ale z innym instruktorem. a co do zaniedbania jedzenia tyo ja tez ostatnio tak mam. już dwa kg w tydzień poszły. no coz jak jem śniadanie przed jazdą tak w czasie tych 6 godzin tylko piję i ewentualnie maślankę piję. a potem aż odrzuca mnie od jedzenia i nie wiem dlaczego. io tylko na siłe jem więc wiesz lepiej przyzwyczajaj organizm do jedzenia bo potem będziesz odczuwać coraz to mniejszy głód i organizm będzie się osłabiał.
Daffi Oj lubię lubię jeździć, ty też powinnaś przemóc ten strach i siąść za kółkiem a Julka słodka ale to już z resztą wiesz.:tak:
umi Kacperek już dużym chłopczykiem jest.

Liza ja własnie miałam w żebra tak gdziesz na początku 8 miesiaca, w pecherz to jedynie czułam ucisk ale jak walenie było to po żebrach:-D. Ha chciałabym tak zapominac o jedzeniu:-D
Mariolciaa tak patrze na twoje suwaczki i widze że ponad rok po ślubie jestescie ile masz lat?
Ewi ciebie tez tak odrzuca? to ja sie chyba na kurs prawa jazdy zapisze:-D

reklama
Do góry