reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam
mam nadzieję że przyjmiecie mnie z powrotem i jeszcze mnie pamiętacie.
Długo mnie nie było bo nie miałam neta.
Podczytuje Was laseczki już od kilku dni chciałam troszkę Was nadrobic ale nie daję rady.
U nas tak sobie,trochę problemów sie nazbierało głównie finansowych itp.W pracy ok tyle że teraz na zwolnieniu siedzę bo mały znowu chory ech...uroki żłobka...
Elwirka sto lat dla Oliwki.
Młoda śliczny Rafcio
wiktoria witaj my sie jeszcze nie znamy,nie miałysmy okazji popisać.
Vegas Martynka urocza jak zawsze
Liza z hani zdolna i mądra ślicznotka
Ok to na tyle co pamietam spróbuje zatem się trochę wbić w temat

Wiktoria myślałam ze dziecko ;-) kurcze chciałabym, być przy porodzie krówki :-D albo Króliczka :-)
Powiem ci że ja byłam pierwszy raz i byłam w takim stresie że szok.A później jeszcze jak cielątko ratowali bo nie mogło oddychać ale później się wyrobiło i jest już ok :-)
Witam
mam nadzieję że przyjmiecie mnie z powrotem i jeszcze mnie pamiętacie.
Długo mnie nie było bo nie miałam neta.
Podczytuje Was laseczki już od kilku dni chciałam troszkę Was nadrobic ale nie daję rady.
U nas tak sobie,trochę problemów sie nazbierało głównie finansowych itp.W pracy ok tyle że teraz na zwolnieniu siedzę bo mały znowu chory ech...uroki żłobka...
Elwirka sto lat dla Oliwki.
Młoda śliczny Rafcio
wiktoria witaj my sie jeszcze nie znamy,nie miałysmy okazji popisać.
Vegas Martynka urocza jak zawsze
Liza z hani zdolna i mądra ślicznotka
Ok to na tyle co pamietam spróbuje zatem się trochę wbić w temat

Justyś miło mi Cie poznać no faktycznie nie pisałyśmy jeszcze ale nadrobimy :-)

No i witam się z samego ranka Martynka się ubiera już do szkoły dzisiaj idą na teatrzyk Pinokio.A Kamilek jeszcze śpi.

Dzien dobry z rana wszystkim mamą jestem tutaj nowa i za duzo czasu nie mam aby czesciej sie udzielac na forum mysle ze jak juz bede miala zwolnienie lekarskie wiecej bede tu przebywac:)

Dzien dobry z rana wszystkim mamą jestem tutaj nowa i za duzo czasu nie mam aby czesciej sie udzielac na forum mysle ze jak juz bede miala zwolnienie lekarskie wiecej bede tu przebywac:)
Witam nową mamusie :-)
Nocka kiepska,ale da sie przezyc.
anet25 witaj
Witaj współczuje nocki
wiktoria12 gratuluje odebrania pierwszego porodu, to musiało być wielkie przeżycie.

Oj przeżycie wielkie i bezcenne :-)

reklama
Hejka
Elwirka i jak mala zadowolona z prezentów?:-)
wiktoria ojej ja tez swojego czasu bywalam przy porodach krówek, świnek :-)
Anet witaj, napisz cos wiecej o sobie:-) domyślam sie ze jestes przyszłą mamusia? ;-) na kiedy termin?
justys witaj z powrotem, zycze rozwiazania wszelkich problemów... ehhh to zycie... prawie kazdy teraz ma ciezko w kwestii finansowej ;/

Ja Hanie zawiozłam, M byl z chlopakami, ale widze ze zasnol ;P umyłam samochod jak wrocilam, u nas zanosi sie nadeszcz, jest ciezkie wilgotne powietrze i chmuuury ciemne idą wiec stwierdzilam ze umyje bo juz nie bedzie sie kurzyc ;P obym sie nie pomyliła bo szkoda mojej roboty bedzie... ;] uroki polnej drogi wrrrr.....
Na obiad dzieciaki jeszcze rosolek zjedzą a na drugie kotlety z piersi kurczacka strzele, dawno nie jadlam :-)
M spi do 10-11 i jedziemy do Grójca ehhhh

Do góry