młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Wiktoria odebrac poród ?
ide spać ;*
D O B R A N O C ;****
ide spać ;*
D O B R A N O C ;****
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem ci że ja byłam pierwszy raz i byłam w takim stresie że szok.A później jeszcze jak cielątko ratowali bo nie mogło oddychać ale później się wyrobiło i jest już ok :-)Wiktoria myślałam ze dziecko ;-) kurcze chciałabym, być przy porodzie krówkialbo Króliczka :-)
Witam
mam nadzieję że przyjmiecie mnie z powrotem i jeszcze mnie pamiętacie.
Długo mnie nie było bo nie miałam neta.
Podczytuje Was laseczki już od kilku dni chciałam troszkę Was nadrobic ale nie daję rady.
U nas tak sobie,trochę problemów sie nazbierało głównie finansowych itp.W pracy ok tyle że teraz na zwolnieniu siedzę bo mały znowu chory ech...uroki żłobka...
Elwirka sto lat dla Oliwki.
Młoda śliczny Rafcio
wiktoria witaj my sie jeszcze nie znamy,nie miałysmy okazji popisać.
Vegas Martynka urocza jak zawsze
Liza z hani zdolna i mądra ślicznotka
Ok to na tyle co pamietam spróbuje zatem się trochę wbić w temat
Witam nową mamusie :-)Dzien dobry z rana wszystkim mamą jestem tutaj nowa i za duzo czasu nie mam aby czesciej sie udzielac na forum mysle ze jak juz bede miala zwolnienie lekarskie wiecej bede tu przebywac![]()
Witaj współczuje nockiNocka kiepska,ale da sie przezyc.
anet25 witaj
wiktoria12 gratuluje odebrania pierwszego porodu, to musiało być wielkie przeżycie.