reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aleksandra, Rox ma racje ;) my coś się spotkac nie możemy.
KasiaF, dziękuje już jest lepiej z pieskiem ;). A na jakiej Ty jesteś diecie??

Uciekam spac, bo oczy mi się same zamykają.... Dobranoc ;)

reklama
Ograniczania jedzenia do minimum ;-) tzn ja ogólnie to mam tak że na śniadanie kawa, potem obiad i podem niccccccccccccccccccc a wiem że to jest błąd... i teraz chcę spróbowac z 5 posiłkami ale takimi lekkostrawnymi i malutkimi:-p No i cwiczenia... ale to pewnie z jeszcze większym trudem mi przyjdzie

witam sie porannie.

Kawa stygnie, ja sie dobudzam...

Gosdia. co do zachowania twojej siostry.. przywalilabym za takie teksty.. nie wazne starsza czy mlodsza..

i g...o ja powinno obchodzic czy cie stac na leczenie psa i utrzymanie czy nie.. w koncu nie za jej pieniądze to robisz..

Przemyślałam to wszystko i nie chcę z nim być. Nie potrafię mu już zaufać.
Co do porodu - nie chce go na porodówce ,ale w szpitalu chyba powinien być . Tzn. nie wiem sama, ale tak mi coś w głowie podpowiada.

Będę tu trochę rzadziej, bo maturka się zbliża i trzeba bardziej się przyłożyć ;P Ale rano postaram się być . ;)

Witam
U nas piekne słoneczko , a my siedzimy w domku zerowa motywacja ale cóż zdrowie najważniejsze .
Maly dzisiaj pięknie przespał noc obudził się dopiero przed 7 na mleko ale już nie poszedł dalej spać , a co mnie cieszy najbardziej nie kaszlał w nocy , tylko dopiero jak wstał . Zaraz wstaję i myje podłogi wczoraj siły nie miałam .
Blaneczka - dobrze , że podjęłas jakąś decyzje teraz będzie ci latwiej :) bo wiesz , że to najlepsza decyzja dla Was . zaglądaj do nas
Gosdia - zgadzam się z Rnata chętnie bym tez przywaliła jak by moja tak zrzędziła . A to twoje życie twój pies jej g...o do tego .
KasiaF - powodzenia przy diecie

Witam.
no dzisiaj lepiej.
Renatat porażka z tą dziewczynką. nie wyobrażam sobie żeby Mareczek w pampersie jeszcze chodził. a o smoczku już nie mowię przeciez w tym wieku to już strasznie szkodliwe na ząbki jest.
Umi No aż samam nie moge uwierzyć ze tak szybko ten czas leci.
Gosdia Najważniejsze że operacja się udała.:tak: oby piesek szybko doszedł do siebie.
Blaneczka skoro czujesz ze tak będize najlepiej to tak będzie..:tak:. mało tu modych mam które same wychowuja dziecko.;-). i dają sobie nieźle radę.

resztę nbadrobię potem bo trzeba Justynke do przedszkola szykować.

hej

no nie macie co robic tylko tak drukowac...
Renata to u mnie drugi poród to myk i Daniel na swiecie :-) 2h40min. z pierwszy i trzecie okolo 5h :-) takze tez nie źle ;-)
gosdia :eek: jak bym zarąbała tej siostrze ehhh.... co za ludź :no: a pieek jak dzis???
Rox jak Booo? :-)
EWI pierwsze dwie cieze tez tak przechodzilas czy tylko ta trzecia taka ze musisz odpoczywac? :szok: trzymaj sie...
Blaneczka trzymaj sie i zdania matury zycze ;-)
KasiaF a no Mikolaja łątwo przyprowadzilam a Starszaki do domu przyszly juz po dobranocce :dry: i musialam i targac hehehe bo nie chcieli isc ;-)

YYyy sorrka ale wiecej nie pamietam! :-) mniej piszcie :-p :-)
Ja ogolnie zrypany mam humor ale bywa... :p

A ja postanowiłam mojemu M. zrobic psikusa
biggrin.png
Z racji , że malo angażuje się w wychowywanie Kapiego , postanowilam pokazać mu pozytywny test ciążowy
cool.png

tylko niestety gdzies mi sie zawieruszył
mad.png
szukam szukam i nie ma , a pamiętam że mama miał drugi tylko nie moge go znaleźć nie mam pomysłu gdzie go schowala , Hmm gdzie by szukać ...

LIZA dobrze że Ci się udało ich ściągnąc... A co z twoim humorkiem?

OLA hehe, ja kiedyś mojemu M też chciałam zrobic taki żarcik, ale się nie dał :-p A też mam 2 w kartoniku pamiątkowym młodego :-).

EWI a u Ciebie co? Jak się czujesz?

BLANECZKA cieszę się że podjęłas jakąs decyzje... Mam nadzieje że dzięki niej będziesz szczęśliwa bo szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko:tak:. Powodzenia na maturze (już z góry) kiedy pierwszy egzamin?

U nas ładna pogoda, ja piję kawke (grrrr jak ja nie znosze kawy bez cukru, ale trzeba się obudzic) i zaraz się biorę za porządki... Jak zwykle zresztą... I kurcze nie wiem co na obiad zrobic :zawstydzona/y:

reklama
KasiaF a no jakos tak wsio sie zbiera, wszytskie problemy i tak to bywa ;]
Znów zniknąc moge na chwilke, no ale trudno... rzeczywistość dobija mnie ostatnio... M tez dolewa oliwy do ognia... ;]

musze przepalic w domu bo zimno brrrrr.... siedze ubrana w sweter a zmarzłam :dry:

Do góry