reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam u mnie też biało i -0.5 stop. Mój synek ostatnie jedzenie je o 23- 1, a jak sie spoznie to ryk, bo po 3h jest mega głodny.
Wyjełam z szafy kozaki i kurtkę zimową, bo zimno.
Miałam jutro z mężem, synkiem i teściami jechać do Opola, bo są mojego M bratanka 3 urodziny, a tu bratowa mojego M chora i jedziemy za tydzień.

reklama
AnetaF skladniki na salatke: pol paczki makaronu ryzowego, 15 dag poledwicy sopockiej drobno pokroic, 1 puszka kukurydzy, 1 surowy ogorek, galazka koperku, majonez, sol i pieprz do smaku wedle uznania;) Ta salateczka jest mega pyszna i sporo jej wychodzi;-) P.S. fajnie to ciasto wyglada, trudne jest do zrobienia? Bo ja nie lubie ciast robic gdzie trzeba sie naglowkowac i duzo narobic:p

Jakis dzis zly humor mam;/ i do tego ta pogoda tak wieje ze malo glowy nie urwie..;/ w nocy to tak wialo ze myslalam ze drzewa beda lezec a nad ranem prad sie bawil w jestem i mnie nie ma;-) ide cos porobic bo mnie nosi..
Milego dzionka;)

hej ;)
Ja dzisiaj w pracy na kacu :-p łeb mi pęka wczoraj poszliśmy na imprezkę i trochę popiłam :-p ale ogólnie fajnie było nawet kosztem dzisiejszego bólu głowy :-p

AAAA - ślicznaś :-) masz ciekawą urodę i piękne włosy oddaj :-p :-D A to można wybrać ? myślałam że musi być Lilianna

ANETAF - oo fajnie wygląda może kiedyś spróbuje zrobić :-p czy to jakieś skomplikowane ? bo kucharka ze mnie żadna niestety :-p

MILI - 3 letniei dziecko je o takich godzinach ? :confused: rozumiem niemowlak mleko ale taki duży chłop ? powinnaś go odzwyczajać od tego moim zdaniem mojej też się późno głodomor włącza ale postanowiłam z tym coś zrobić bo to nie zdrowe i koło 20-21 najpóźniej jest kolacja porządna i później jak coś skrzeczy że jeść to daje marchewkę albo jabłko nic ciężkiego

aaaa urocza dziewczyna jesteś :) pozazdrościć ;p

Herbata Gratulacje :-)

Nie mam dosłownie sil juz;// Jak nie P to młodsza siostra w szał mnie doprowadza . Niunia niespokojna , śpi 15 min i pobudka . przez dzień śpi może góra 2h ...
Miłego weekendu , ide pierś z woreczków zrobić :))

Aneta, kasiek, femme, Milena Dzieki za komplementy :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

femme
A no mozna z tego co widzialam ale jeszcze zobaczymy jakie imie dostanie ostatecznie ;-) Zeby sie nie okazalo ze siusiak urosnie haha

U nas tez paskudnie jest brr , lenia zlapalam i nachetniej poszlabym spac. Milego dnia dziewczyny:-)

NIe musicie tego czytać , musiałam to wyrzucić z siebie i tyle ; /.

brr . Myślałam że z P już ok , ale NIE !!! Niby dziś już lepiej było . I znowu . Nie umiem się z nim dogadać , po prostu nie potrafię :confused:. Chyba przyznaje racje że w większości przypadków taki związek nie przetrwa ...nieplanowana ciąża , obiecywanie ''damy sobie rade'' , ''będzie dobrze'' , poród i koniec , już z dzieckiem nie jest kolorowo , w końcu trzeba wstać w nocy i się zaopiekować ... Zarzucił mi że jestem przewrażliwiona , zmęczona bawieniem Natalki , że jestem podenerwowana operacją mamy ...owszem jestem zmęczona i przeraźliwie boję się o mamę , ale niech mi tego nie mówi - niech pomoże , niech wesprze . w końcu dziecko ma obu rodziców nie tylko MATKĘ!!! Nie mam sił .. Jak nie P , to mój Brat ( wychodzi na weekendy na przepustki ;// ) Przyjedzie idiota , dziecko uśpię chce odpocząć , a on ku***a musi się wydzierać , trzaskać i ją obudzić , bo jak by inaczej w końcu on nie wie co to znaczy '' opiekować się dzieckiem '' ... Mam wrażenie że nikt prócz mojej mamy nie docenia tego że chce , że się staram , nikt nie docenia tego że Ta cudowna mała istotka jest na świecie ! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nieplanowana ciąża a kocham to dziecko tak mocno że nie potrafię tego opisać , nie sądziłam że można kogoś aż tak kochać , że ktoś może być dla mnie tak ważny jak Natalka . Mam tylko nadzieje że ja dla niej będę najważniejsza , że choć ona będzie kochać mnie tak mocno jak będzie potrafić . A P cóż kocham , ale pępkiem świata on nie jest , ja za nim biegać nie będę ( na pewno nie ) , a Nusia jak zechce sama znajdzie sobie tatę .

Może zniknę stąd na kilka dni , przemyśle sobie kilka rzeczy . :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
3majcie się kochane . Zdrówka dla was , i waszych pociech !!!!

Przykro mi ze masz takie zle doswiadczenia, dziecko powinno byc najwazniejsze dla obojga rodzicow, nie tylko dla matki, napewno jestes bardzo zmeczona ale najgorsze jest zmeczenie psychiczne i brak wsparcia. malo ktory facet zajmuje sie dzieckiem ale niech "P." sprobuje sie z mala pobawic, a moze on sie boi? Moj S. na poczatku bal sie ze skrzywdzi malucha. Mam nadzieje ze dasz rade bo napewno jestes wspaniala mamusią i córka cie kocha. Służe wsparciem i pozdrawiam

reklama
MILENAA ale nieplanowana ciąża nie oznacza końca związku! to zależy od obojga rodziców jak sięułoży z dzieckiem, nie może byc tak że tylko ty z małą jesteś, pogadaj z nim bo w kłótniach rozwiązania nie znajdziecie

HAPPYMUM witaj, co do obiadków to każde dziecko ma swoją "miarke"

Do góry