reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

młodamama- nie mama co narzekać bo przez ostatnie pół roku na palcach jednej reki bym wyliczyła nocki których mały nie przespał, a teraz troche nie wyspana jestem ale wypije kawe i bedzie dobrze :)

reklama
happy - No to dobrze :) ja też dopiero skończyłam kawe pić :) bo niby spałam całą noc ale jakaś obolała wstałam i chodziłam jak pijana a po kawie lepiej juz he :)

Happy - ja już troche z rana ogarnełam mieszkanie ale jeszcze trochę zostało a mój niunio jeszcze na rozwala swoich zabawek to juz wogle hehe ;))

Witam dziewczynki.

Kasiek Domi sliczna dziewczynka :) A ty pieknie wygladasz. Az sie swojego slubu doczekac nie moge :))
Mlodamama1806 dodawaj zdjecia do watku do tego przeznaczonego. Po to on jest :))
Happy i jak tam Dennisio??
Milena jednak nie dalam na spiocha. Po 20 sie obudzila, umylam ja zjadla 170ml mleka i spala o 21:20 spowrotem :))

Moj luby jutro o 6 wyjezdza. Smutno troche. Dzis jedziemy do tesciow, a raczej do tesciowej bo jedziemy specjalnie tak zeby tesc byl w pracy, sa strasznie oburzeni bo A. byl trzy tygodnie a my z Małą ani raz do nich nie pojechalismy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Teraz A. nie bedzie ponad miesiac to napewno tam nie pojade. Jak chca to niech przyjada, i tak pewnie tego nie zrobia bo zal 20zl na paliwo zeby przejechac niecale 20km w jedna strone :wściekła/y:

Mój mały żółwik śpi ;) więc mam chwile dla siebie ;) własnie zrobiłam sobie 7 warkoczyków żeby wlosy się pofalowały ;) Ciekawe co z tego wyjdzie:):-)

reklama
Do góry