reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

moje dziecko właśnie zasypia, wcześniej byliśmy u teściów na kawie, mały ma wysypki na całym ciele od wczoraj myślałam że to alergia po nowych parowkach ale raczej wygląda jak rozyczka! na jak do poniedziałku nie zejdzie to idę do lekarza

reklama
Kechu hej, napisz cos o sobie;) masakra z tymi lekarzami jest...;/
Happy oo to niezle jak jeszcze rozyczka was dopadla..
23may i co sobie fajnego kupilas??:D Ja dzis swietne spodnie widzialam ale co z tego jak nawet nie mam jak przymierzyc hehe, bo brzucha wciagnac sie nie da:p

Ależ na forum weekendowo:D lub sniegiem co niektore zasypalo heheheh
Ja opilam sie pepsi mam lekka zgage wiec zapijam 7up haha:p tak mi sie gazowanego chce ze łooooj:D

Nudziaszki... piszcie cos dziewuszki;)

No cóż, jestem Kasia, mam 22 lata i pół rocznego synka Nikodema Wiktora. Niestety jestem wciąż nie zamężna ani nawet nie zaręczona bo mojemu Z. chyba jakoś nie śpieszno do ustatkowania się :-( Przez ciążę musiałam przerwać studia a byłam na drugim roku ekonomii na Uniwersytecie Wrocławskim. Mieszkam teraz w Świdnicy bo mój Z. stąd jest :-) Hmm, nie wiem co bym tu mogła jeszcze dodać, chyba na tą chwilę to tyle :-)

Kechu teraz aktualnie zajmujesz sie maluszkiem w domku???
23may to mala pewnie zadowolona:p

Nudy totalne matkooo co tu robic... ja wlasnie kątem oka ogladam TLC co tam mamusie robia ze swoimi dziećmi.. masakra..
Jak nie kręcić loków - KWEJK.pl
Obejrzyjcie to sobie:p Malo sie nie posikałam hahahhaa... niezła dziewuszka:D

magda musze małego trzymać z dala od sipstry mojego S. bo ona w ciązy jest a różyczka w ciąży jesr bardzo niebezpieczna:-(

Kechy- zrób sobie sówaczek łatwiej będzie cie zapamiętać:)

23may-ja niedługo tez musze sie wybrać po ciuszki dla małego :)

u mnie przygotowania do powrotu pęłną parą bo od jutra 9 dni :) boje sie jak diabli:) tyle godzin bez mojego maleństwa :/

heja wieczornie.
Moi rodzice zostali dziadkami mając po 42 lata. poradzili sobie z tą sytuacją. mama nawet odmłodniala, malowac sie zaczela znowu :D wsparcie od nich mialam i mam. ale gdybym nie miala to tez bym sobie poradzila.
tescie tez normalnie info o kolejnym wnuku przyjeli. pomogł fakt ze to pierwszy wnuk chlopak!!! .. nazwisko i te sprawy, z czego moj tato nie byl zachwycony, bo " nasze ladniejsze, .. no i jak to tak?? jego wnusio pierwszy a nie jego nazwisko ma nosic??" no ale oswoil sie z informacją ze dziec ojca posiada i skoro ojciec wykazyje checi podzielenia sie swoim nazwiskiem to korzystajmy. mscic sie bedziemy pozniej :D

jesli moj pierworodny pojdzie w me slady to babcią bede mając 40 lat. moge nawet wczesniej, oby tylko syn moj byl swiadomy tego co poczynia.

a tak na marginesie jestem juz dla dwoch uroczych niewiast babcią. cioteczną co prawda, ale jakby nie patrzec dziadek niewiast to moj brat cioteczny.
juz wiem skąd te zmarszczki mAM.

Magda no zbluzgalabym tego konowala. po polsku zeby dziad nie skumal ocb :D a jakby skumal to kij mu w oko. lekarzyk jeden.!!

padam na sam ryj. cale popludnie w B-stoku. najpierw z Filipem, potem auchan.

reklama
Kechu- Miło mi poznać ;) ja nazywam się Anita ale to już wiesz bo pisałam ci na privie. A co do twojego Z możę już niedługo to się zmieni . Ja też nie jestem zaręczona ani nic ;):tak:

Do góry