reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja jestem zaręczona ale dopiero od dwóch miesięcy mimo ze jesteśmy razem prawie 5 lat, przynajmiej sestem pewna ze nie weźmiemy ślubu ,,bo dziecko jest ''

reklama
magda - tak siedzę z nim w domu bo nie miałby się nim kto zająć, dziadki pracują a do żłobka nie oddam, zbyt strasznych rzeczy się naoglądałam na ich temat.

Coś tam się ostatnio wygadał że teraz potaniały pierścionki zaręczynowe w porównaniu z tym co było kilka lat wcześniej bo oglądał ostatnio więc jakaś nadzieja jest. A jak to się mówi tonący i brzytwy się złapie tak jak ja tej myśli :-)

On ma dość liberalne podejście do wszystkiego i dlatego myślę że jeszcze trochę potrwa zanim się przełamie co do ślubu, z resztą mi jako tako do samego ślubu też się nie śpieszy tylko do jakieś takiej poważniejszej deklaracji jaką są chociażby zaręczyny :) No ale zobaczymy...jestem dobrej myśli :)

heja :)

Ja zareczna bylam niecaly rok. :) we wrzesniu Ł mi sie oswiadczyl a w lipcu zdecydowalam sie w ciągu chwili ze slub bierzemy za miesiąc :D i pod koniec sierpnia wzielismy slub.

glowe mi dziś chyba rozsadzi ;/ tak mi pod czaszką lupie ;/ a tabletek w domu niemam ;/ w miesice bede wieczorem ;/

tato moj jedyny konczy dziś 50 lat.. matko i corko.. stary juz chyba jest :D

Renata-najlepszego dla taty , i trzymam &&&&&& żeby głową przestała boleć.

U nas nocka średnio do 5 mały psalm jak anioł później płakał przez sen i nie mogłam go uspokoić i po 30 min. Wzięłam go do naszego łóżka, ostatni raz spał z nami jak miał jakiś miesiąc i dzisiejszych kilku godzinach z nim twierdzę ni nigdy więcej

Co to była za noc...sama z małym i średnio co godzinę brutalna pobudka z krzykiem. Padam na twarz a tu nawet nie ma kiedy odpocząć bo mój Z. odsypia nockę :-(

Hejj;-)))
Renata wszystkiego dobrego dla Tatka;))))

My jestesmy zareczeni od maja i to by bylo na tyle jak narazie bo nie chcemy ślubować jeszcze bo zdążymy to zrobić.. Mama T jak usłyszala ze narazie ślubu nie będzie to oojojoj jakie gadanie było.. dziecko w drodze i ślubu nie ma???? nooo szoook to przeciez jest... ale mi to wisi.. zrobimy kiedy bedziemy miec na to kase i ochote.. Bo trzeba cos dumac nad lepszym odkladaniem i wracac do PL..

Moja mamunia konczy w maju 40 lat i będzie miec wnusie z czego sie ogromnie cieszy.. nazamawiała jej ostatnio jakiś pięknych opasuniek do włoskow hehe, tato 44lata, a rodzice T to juz cos po 50 sa... Jego tato mial 38, a mama chyba 33 lub 34 jak T im sie niespodzianie urodził:D

U nas śnieg nadaje;/ tylko nie wiem po co on..;/
Za tydzien przyjezdzaja rodzice współlokatorki i siostrzenica T;) Szkoda ze bedzie z nami tylko tydzien no ale zawsze to coś nowego;) Na zwiedzanie wybiorą sie sami, bo jeszcze urodze pod Big Benem i będzie dopiero:p

Torba do szpitala gotowa wiec tylko czekać na ten moment..;) Po nocach mi sie już to śni, że już ją urodziłam, budze sie od razu i brzuch mi szybko mówi że jeszcze nie hehe:)

reklama
Witajcie. U nas nocka dobrze oprocz krzyku o 2 bo Nikoli noga wyjsc ze szczebelkow nie mogla :-D

Kechu witaj :) Moim zdaniem nie poganiaj go. Moja szwagierka tak cisnie swojego juz od prawie dwoch lat a pierscionka dalej nie ma. Jak sie pogania to chlopak wtedy szybko pierscionka nie ma. Ja jestem zaręczona od 15 lipca a 15 pazdziernika Nikola sie urodzila
Renata sto lat dla taty!!!!!!
Magda jak tata mojego A. uslyszal ze slubu nie bedzie to obrazony byl. On mi nawet date slubu ustalal, a dowiedzialam sie o tym jak moja mama byla u kolezanki i sie jej zapytala czy juz suknie ma a moja mama wielkie oczy i o co chodzi a ta na to no przeciez R. (tata mojego A.) chodzi po wsi i mowi ze wesele Pauliny i A. w sierpniu hahaha :-D sam z siebie idiote zrobil
Happy wszystko bedzie dobrze :))
Dzis na obiad placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym, odgapilam od Milenki:zawstydzona/y:

Do góry