reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina - spokojnie, spokojnie, ja nie zamierzam naciskać bo to nie ma najmniejszego sensu, ślub ma być z miłości a nie z przymusu bo tak to prędzej czy później a obstawiam że prędzej skończyło by się rozwodem. Czekam cierpliwie aż mój Z. dojrzeje do tej decyzji :-)

reklama
Paulina hahahahaha niezlego tescia masz. :D
moja kuzynka ma podobnie szurnietą tesciową. slub kuzynka ma , ale foch od strony pani T byl bo wesela na 3 wsie nie bylo. tylko przyjecie w domu, a jak to tak?? tak biednie?? co ona kolezankom powie? i tak sie obrazila ze 5 m-cy pozniej na chrzciny pierwszego wnuka nie przyszla ( mieszkają ok 1 km od siebie ). nie odwiedzala, nie odzywala sie jak sie spotkali "przypadkiem". nic!! wnuka zobaczyla pierwszy raz jak J. mial 1,5 roku. nie zaproszona przylazla na chrzciny corki mojej kuzynki ;/

Ja jak tak slucham o niektorych rodzicach i tesciowych top zastanawam sie jakim cudem ja mam normalnych rodziców i tesciowych. Mama mi sie nie wtrybia w nic, tesciowa tez, kazdy zyje swoim zyciem, pomagają nam na tyle ile mogą, nie umoralniaja, nie trują ze np choroba Filipa to moze przez to ze duzo jadlam w ciązy. Jak Ł poskarzy sie na zlą zone mamusi to mamusia go opierniczy porządnie :D

na obiad zrobilam dziś fasolke po bretonsku. bedzie hucznie :D

wróciłam ;) długo mnie nie było, bo u mamy Mała mi się pochorowała, a później zasypało nas śniegiem.
roczek wyprawiliśmy dopiero wczoraj, jak już byłam na 100% pewna, że Mała jest zdrowa. zdjęcia wrzucę jak zgram na komputer.

ale tu nudy ;/

u mnie tak wieje ze masakra, Julka sie nauczyla obrazac.. zaklada rece i jak sie jej zapytam czy kocha mame to podchodzi i mówi NIE!

Heej Dominisia! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKI ;*
Dluugo cie tu nie bylo

Ostatnia edycja:
hej, u nas tez śnieg pada i wieje, aj chce już lata albo chociaż wiosny.
Niki katar ma i straszna maruda do tego ma na języku jakieś pryszczyki i cała buzie na w pryszczykach.
a u nas na obiad gołabki bez zawijania:)

co do ślubów bo jest sie w ciązy też uważam ze nie mają sensu, ślub się bierze z miłości a nie z dziecka, gdybym mogła cofnąć czas też bym nie wzięła teraz ślubu, no ale kto mógł cokolwiek przewidzieć

dominisia wszystkiego najlepszego dla córci:)

Ostatnia edycja:
Dominisia- Wszystkiego najlepszego dla Wiktorii :tak::tak::tak:
my dziś obiad bez mięsa czyli ziemniaczki, groszek z marchewką na ciepło i jajko smażone :D
Dennis coraz bardzie obsypany czerwonymi plamkami
:crazy::crazy: mam nadzieje ze szybko mu przejdzie

u nas dzis żimno i szaro śnieg troche pruszył i odrazu sie topł...masakra

happy oby denis szybko wyzdrowiał. a oprócz tych czerwonych plamek dokucza mu jeszcze cos np goraczka?

my nie dawno ospe przechodzilismy akurat na święta malutka była cała w pryszczach meczyła się okropnie

Dominisia wszystkiego najlepszego na Wiki!!! Ostatnio wspominalam w poscie gdzie sie podziewasza tu prosze szybko niespodzianka :-) jak imprezka??
23may ta Twoja Jula to smieszna jest :D chcialabym zeby moja juz chociaz chodzila..
Mirabelka a Ty mężatką jestes?? :)
Happy zdrowka dla Denniska :* :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Paulina tak, juz prawie dwa lata jestem mężatka.
oj ja tez nie mogłam sie doczekać kiedy Nikola zacznie chodzic, no i skonczyła 10mc i zaczeła chodzić a teraz czesto wspominam jak to było fajnie jak jeszcze nie chodziła:) no doslownie wszedzie wlezie jest bardzo ciekawska wszedzie jej pełno nawet po schodach na gore sama wejdzie na czworaka żywe srebro:)

Do góry