reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda ja przepowiadających nie miałam . Od razu skurcze co 7 min regularne się pojawiły . A Pachwiny bolały ...
Mirabelka skoro tydzień około się przebijają to jeszcze 5 dni około i ujrzą światło dziennie ;))
Paulina Nie P. nie będzie leciał z nami ..
23may to czemu małej nie zabierzesz ??
Inka Gratulacje . szczęścia na nowej drodze życia . No poród tuż tuż :-p i o jedną dzidzie więcej na foruuum ;))
Witaj Archideis :tak:

a co u nas... nic nowego .
ząbek jeszcze się nie pokazał , ale widać że już coraz bliżej , i słychać po marudzeniu ;)) ;-)
Miłego dnia .

edit .
Nisiula
Ja tam Natalie mam zapisaną do takiego lekarza że idę i mnie przyjmuje !!
Paulina Noto faktycznie piesek ma luksusy ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Milena Ja też małą mam zapisaną do lekarza i chyba powinien przyjechać jak się do niego dzwoni a nie że on powie że dzisiaj nie ma czasu.... chyba wkońcu od tego są żeby jak się dzwoni to przyjechali a nie.... tylko by kase brali....

Paulina12-i słowa dotrzymuje prostu jamał budzi się tak wcześnie to biorę go do łóżka ją leze a on się bawi :)
Nisiula-zdrowia dla małej , trzymam &&&&& żeby lekko przeszla chorobę
Archideis-witaj :)

Nisula moze ma na dzis juz duzo pacjentów albo przyjmuje w przychodni ?

moja tez ma katar ;/ masakra

edit.
Zapisalam sie do szkoly ;)) czekam na odpowiedz teraz

Ostatnia edycja:
23maY No ma dużo pacjentów ale telefon mógłby odebrać chyba 2 minuty by go nie zbawiły....a chcialam zamówić wizyte na jutro...ooo gdzie się zapisałaś do szkoły;D

Nisiula najpierw piszesz ze powiedzial ci ze nie ma czasu a potem ze nie odbieral.. Wiec co wkoncu?
Milena to P. napewno by za wami tesknil ;-) mam nadzieje ze te luksusy nie beda dlugo trwaly hehe :)
23may ale bedziesz miala nauki ;-)

reklama
wole isc odrazu jak skoncze ta szkole, bo potem nie bedzie mi sie pewnie chcialo .

aaa i małej nie moge zabrac ze soba bo nie mial by kto z nią byc ;/ dlatego nie pojade miesiac to za dlugo

Do góry