reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
a ja dzis znowu o rok starsza eh starzeje sie starzeje
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Wszystkiego Dobrego Kobitki w Dniu Imienin Mikołaja!!!
My dzisiaj idziemy na 17.00 nahttp://www.mamywsieci.pl/wydarzenie/poradnik-dla-zielonych-rodzic-w-spotkanie-z-reni-jusis-i-magd-targosz-bydgoszcz-toru-6-gr
martusia - 100 lat Staruszko!
My dzisiaj idziemy na 17.00 nahttp://www.mamywsieci.pl/wydarzenie/poradnik-dla-zielonych-rodzic-w-spotkanie-z-reni-jusis-i-magd-targosz-bydgoszcz-toru-6-gr
martusia - 100 lat Staruszko!
aguska2017
martusia urodzinki masz?to sto lat kochana wszystkiego najlepszego
Zobacz załącznik 413965
Zobacz załącznik 413965
Tygrysek1985
asienka aguska dziekuje za zyczenia tak urodziny mam 26te eh jaka jestem stara heh
aguska2017
no rzeczywiście stara strasznie hehe jesteś tylko rocznikiem starsza ode mnie o rok;-)
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie mikołajkowo.
Przede wszystkim Martusia STO LAT KOCHANA. I wcale nie jesteś stara. Ja w maju 28 skończyłam.
Liza Buziak imieninowy dla Mikołaja :*
Moje dziewczyny dziś przed szóstą wstały sprawdzić czy Mikołaj był.
U nas jest dość skomplikowana tradycja ale za to dziewczyny mają wielką frajdę. Wczoraj pisałyśmy listy do Mikołaja co chcą pod choinkę. Potem przed spaniem na stoliku każda postawiła kubeczek mleczka i cukierka czekoladowego (bo to przecież Mikołaja imieniny), a na parapecie zostawiła list. W nocy Mikołaj był zjadł poczęstunek, zabrał listy a za za pamięć zostawił prezenty.
Teraz mają mikołajki w szkole. U Martynki w nocy to jeszcze wróżka zębuszka była bo kolejny mleczak wypadł.
Tak więc dzień obfity w prezenty.
Ja za to byłam w tym roku wyjątkowo grzeczna i już w niedzielę dostałam samochód

Przede wszystkim Martusia STO LAT KOCHANA. I wcale nie jesteś stara. Ja w maju 28 skończyłam.
Liza Buziak imieninowy dla Mikołaja :*
Moje dziewczyny dziś przed szóstą wstały sprawdzić czy Mikołaj był.
U nas jest dość skomplikowana tradycja ale za to dziewczyny mają wielką frajdę. Wczoraj pisałyśmy listy do Mikołaja co chcą pod choinkę. Potem przed spaniem na stoliku każda postawiła kubeczek mleczka i cukierka czekoladowego (bo to przecież Mikołaja imieniny), a na parapecie zostawiła list. W nocy Mikołaj był zjadł poczęstunek, zabrał listy a za za pamięć zostawił prezenty.
Teraz mają mikołajki w szkole. U Martynki w nocy to jeszcze wróżka zębuszka była bo kolejny mleczak wypadł.
Tak więc dzień obfity w prezenty.
Ja za to byłam w tym roku wyjątkowo grzeczna i już w niedzielę dostałam samochód

AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
kokusia - ooooooooo prosze! To ja chyba bylam w tym roku wyjatkowo niegrzeczna!
martusia - ale jestem stara! Ja i tak starsza jestem od Ciebie Staruszko!

martusia - ale jestem stara! Ja i tak starsza jestem od Ciebie Staruszko!

Edysiek
odkrywca
Martusia STO LAT !!!
Ja mam 31
Kokusia to niezły prezent dostałaś
Moja córcia też obudziła się przed 6 i szukała paczki, była zadowolona więc mikołajki udane.
Ja tak na chwilkę, jestem w domu bo dzisiaj koleżanka wzięła wolne i pracowałam od 8 do 16. Tyle, że rodzinka nie da posiedzieć przy kompie.
Miłego wieczoru mikołajkowego życzę :-)
Ja mam 31

Kokusia to niezły prezent dostałaś

Moja córcia też obudziła się przed 6 i szukała paczki, była zadowolona więc mikołajki udane.
Ja tak na chwilkę, jestem w domu bo dzisiaj koleżanka wzięła wolne i pracowałam od 8 do 16. Tyle, że rodzinka nie da posiedzieć przy kompie.
Miłego wieczoru mikołajkowego życzę :-)
reklama
Tygrysek1985
Dziewczyny śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą przede mną drugi pogrzeb w tym tygodniu, psychika mi siada zwłaszcza po dzisiejszym Różańcu w Kostnicy... widok był okropny... tym razem Brat (Panie świeć nad Jego Duszą) Męża Siostry mojego m
Starogard Gd. Na drodze zginął mężczyzna - Starogard Gdański - Naszemiasto.pl
dziękuję wszystkim za życzenia Urodzinowe
Kokusia na Mikołajki dostałaś samochód, to co bedzie pod choinką
super zwyczaj z tymi Mikolajkami u Was
Starogard Gd. Na drodze zginął mężczyzna - Starogard Gdański - Naszemiasto.pl
dziękuję wszystkim za życzenia Urodzinowe
Kokusia na Mikołajki dostałaś samochód, to co bedzie pod choinką

Podziel się: