reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Hejka
Spóźnione zyczenia urodzinkowe ;-)
Martusia...wspolczuje ehh...
[*]

U nas w nocy spadl maluśki śniezek leciutko bialo jest ale pewnie szybko snieg zniknie...

edit. ale sie wkurzylam :-D dzwonie do mnie gosc z play (mam w tym tel na mix) i mi mowi ze super telefon wymienia funkcje, 4220minut przez pol roku do wszystkich sieci a do play za darmo i abonament 59zl. no oki, oferta bardzo atrakcyjna, ale mowi ze mnie na to w tym momencie nie stac, bo musze mixa wpierw wykorzystac, gdybym miala blizej do konca umowy moze i bym wziela, a nojgorsze bylo to ze mowilam mu 4 razy ze nie jestem zainteresowana a on ciagle swoje a dlaczego i dalej "trtrtatatataa..." i to mnie najbardziej wkurzylo, i ten jego tekst "to na jaki adres wysylamy przesylke?" :no: rozumiem ze on na tym zarabia ale za taka natarczywosc to moglabym wykorzystac przeciwko niemu :no: ehhhhh :baffled:

Ostatnia edycja:
Edytowalam posta wyzej :-D
Po mikolajkach oki, dzieciaki zadowolone raczej prezenty skromne ale byly, Moja matka przyszla i Hania z radoscia mowi ze mikolaj byl w nocy i zostawil jej prezent pod poduszka... :-) no ale moi rodzice to inny swiat, wnukom nawet po czekoladzie nie dali, do tesciow pojedziemy to dzieciaki dostana cos pewnie ale oni to nam pomagaja bo wiedza jak jest:no: szara rzeczywistosc, oczywiscie prezenty nie sa wazne tak ale gdybyscie widzialy miny moich rodziców, wogole to dluga historia jacy oni sa... ;P
A ja mezowi tez prezent dalam z rana :happy: hihihihi jakos tak mnie naszło;-) wazne ze oboje zadowoleni, bo dlugi byl post jakos, bo z Mikim spalam czesto;P

Witajcie!
martusiu
- wspolczuje z calego serducha! Taka tragedia przed swietami! Szok!
Liza - Ty sie kobieto nie przejmuj! Ksawko nie dostaje od dziadkow prezentow na Mikolajki. Zato moja tesciowa dala 100zl i kazala cos jemu kupic.Jestem w szoku! Kupilismy traktor z Wadera i ksiazeczke( Junior kocha ksiazeczki i to mnie bardzo cieszy). My juz takze mamy prezent dla Ksawcia! Teraz tylko czekac do 24! Dla siebie nic nie kupujemy, bo troche szkoda nam kasy!
Dobranoc Babeczki!

no i juz po emocjach...

po stypie bylam na zakupach eh kiepski pomysl ale zawsze jakis na deliktne podniesienie psychiki, kupilam sobie kurtke zimowa za kase ktora dostalam od Tescia na wczorajsze urodziny, i malej takiego dzieciecego boom box-a dzialajacego z lumpeksu za 10zl!!

reklama
Hejka

Martusia... :* trzymaj sie..

Kurcze ale jestem niewyspana, ide sie poloze, Miki od 10 spi, wstalismy o 5 , maz obudzil mlodego jak do pracy wychodzil i dupa....;/
Do tego denna pogoda za oknem:|
A gdzie reszta żonek? madlen jak tam? wika? MamaBoo?

Do góry