aguska2017
Fanka BB :)
martusia bardzo mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzwonie do mnie gosc z play (mam w tym tel na mix) i mi mowi ze super telefon wymienia funkcje, 4220minut przez pol roku do wszystkich sieci a do play za darmo i abonament 59zl. no oki, oferta bardzo atrakcyjna, ale mowi ze mnie na to w tym momencie nie stac, bo musze mixa wpierw wykorzystac, gdybym miala blizej do konca umowy moze i bym wziela, a nojgorsze bylo to ze mowilam mu 4 razy ze nie jestem zainteresowana a on ciagle swoje a dlaczego i dalej "trtrtatatataa..." i to mnie najbardziej wkurzylo, i ten jego tekst "to na jaki adres wysylamy przesylke?"
rozumiem ze on na tym zarabia ale za taka natarczywosc to moglabym wykorzystac przeciwko niemu
ehhhhh 

szara rzeczywistosc, oczywiscie prezenty nie sa wazne tak ale gdybyscie widzialy miny moich rodziców, wogole to dluga historia jacy oni sa... ;P
hihihihi jakos tak mnie naszło;-) wazne ze oboje zadowoleni, bo dlugi byl post jakos, bo z Mikim spalam czesto;P