reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode Żonki :D

Dzięki dziewczyny dziś już mi trochę lepiej. Kupiłam sobie znowu ciuszek tym razem sukienkę za 12zł śliczna i piżamke na specjalne okazje jedziemy za tydzień z m z jego pracy do spa to ciuchy będą jak znalazł

reklama
Ja dzisiaj byłam na zakupach i juz mam wszystkie prezenty

Dla córci na gwiazdkę
MAGIC FABRIC MAGICZNE STUDIO KREACJI Trefl PROMOCJ (1984205149) - Aukcje internetowe Allegro

dla chrześnicy (5,5 lat)
PLAY-DOH Magiczna Lodziarnia - Warszawa (1982925060) - Aukcje internetowe Allegro

dla chrześniaka (2,5)
Kolejka RAPID TRANSIT tory, kolejka,akcesoria!!! (1955565257) - Aukcje internetowe Allegro

i dla córci na urodziny
ANIMAGIC Interaktywny Króliczek DOMOWY SKOCZEK (1979940282) - Aukcje internetowe Allegro

Sobie kupiłam tylko jeansy :rofl2:

Teraz zrobiłam szybki obiad, pierś w sosie słodko kwaśnym, zaraz Angela przyjdzie. Dzisiaj przyjechał teatr z przedstawieniem mikołajkowym. Chwilę z nią pogadam i do pracy.

Witajcie zoneczki!:-)Pusto ostatnio sie zrobilo. kazda pewno powoli przygotowuje sie do Bozego narodzenia. U mnie pe przygotowania ida dosc pozolnie, ale pocieszam sie, ze ma jeszcze conieco czasu.
Edysiek - cudne prezenty!
martusia - ciesze sie, ze zakupy udane! Fajnego pobytu zycze!
Milego dzionka!:-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, nie odzywam się, bo w domu mamy szpital ;-) Ja przeziębiona, oko czerwone (chyba zapaleniem spojówek się od bratowej zaraziłam), Małemu też trochę oczka ropieją, ale przemywam herbatą i nie jest źle. Oskar wczoraj wyrżnął orła w przedszkolu i głowę rozwalił, na szczęście nie trzeba było szyć.
Mikołaj minął super, prezenty na gwiazdkę też już prawie mamy, wczoraj jeszcze dla Tymka zamówiłam i czekam az przyjdzie.
Martusia sto latek - wcale nie jesteś stara, bo tylko rok starsza ode mnie :-D Strasznie mi przykro z powodu kolejnej śmierci...

Edysiek super prezenty mama boo zdrówka życzę dobrze że z tą głowa to nic poważnego co do Świat to ja co roku robię bardzo mało bo i tak całe dnie koledujemy tzn odwiedzamy wszystkich wokół a trochę tej Rodzinki mamy

witajcie:)
Jakoś mam strasznego doła ostatnio:(...ehhh....
Po mikołaju super, Maja dostała pełno prezentów, zadowolona na maxa:tak:

Asieńka ja też coś nie mogę się zabrać za porządki :baffled: Okna trzeba umyć, ale pogoda jakoś nieodpowiednia ;-)

Samego przygotowywania też nie mam za dużo, bo Wigilia u teściów ( czyli w tym samym domu) 1 dzień u rodziców. To ja nie będę za dużo robić, bo później wszystko zostaje.

Mama Boo zdrówka życzę

reklama
Do góry