reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Hej dziewczyny, u nas troszkę lepiej. W końcu wylądowaliśmy u lekarza z oczami, dostaliśmy maści i krople, Tymek już nic nie ma, ale mam podawać do wtorku a sobie aż zupełnie przejdzie. Oko przynajmniej mam już przynajmniej normalnej wielkości... Teraz tylko zaczerwienienie musi zejść.
Martusia, Liz bardzo was przepraszam, że się tak ociągam z tymi przeróbkami. W tym tygodniu się tym zajmę. A jak nie to możecie mi nakopać do dupki ;-)
Martusia to mamy podobny metraż, bo ja mam 49 m2, ale bez tarasu i podwórka ;-)

Kto mi przyjdzie umyć okna ? :-(

reklama
mamaBoo nie spieszy sie z tymi fotkami, ten kto Ci wpadnie umyc okna niech tez wpadnie do mnie w tym samym celu haha, zdrowka zycze

ja dzis przezylam stres, ok 13 patrze, a moja Oliwka jest cala wysypana, wszedzie miejsce przy miejscu, no to sobie mysle super akurat na swieta a o sluzbowym wyjezdzie z m pracy w przyszly wekend do spa moge zapomniec, no, ale u lekarza okazalo sie, ze to silna alergia i dopiero w domu mnie oswiecilo, ze mala w czwartek zjadla krede od tablicy, ktora dostala od Mikolaja

martusia zjadła krede?oja!dobrze że to uczulenie a nie ospa;-)
u nas ok męża miałam przez cały weekend to nie zaglądalam
my dziś chyba na dwórek troche wyjdziemy mały ma nadal katar i w nocy mi pokasłuje :confused2:

Hejka

MamaBoo mi tez nie potrzebne narazie te fotki, jak cos to jeszcze mogę ci podesłac Hani zdjecie inne bys wstawila :tak: podaj meila jeszcze raz:-) :-D mi to fotki beda potrzebne na styczen dopiero :-)
martusia krede? :szok: :-) hehehe

Ale mnie glowa boli;/ zupa wstawiona, bedzie sie gotowala, bo to na kostce to lepsza jak sie pogotuje z 1,5h ;-)
Hania w szkole i tyle;P
Walcze w domu by podniesc wilgotnosc w domu, jest strasznie sucho, w nocy wstaje i az mam zaschniete w gardle;/ teraz mamy ledwo 33%;/

hejj :-)

długooooo mnie nie było:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale jakoś czasu ostatnio mam mało, a chęci to już wogóle żadnych:szok::szok: mam takiego lenia, ze szok:wściekła/y:a tu jakoś Święta przygotować trzeba:eek::eek::eek:

MamaBoo, dobrze, ze już z oczami lepiej:tak: jak już znajdziesz chętnego do mycia okien, to podeślij go do mnie:-D:-D Połowa okien już za mną, ale za tą drugą połowę jakoś się zabrać nie mogę:no::no::no:

Edysiek, jak po Jasełkach??

Martusia, ale jaja z tym uczuleniem na kredę:szok::szok: nie pomyślałabym, ze nawet to może uczulać:confused2::confused2:

Lece powiesić pranie i zabieram sie za obiad

Witajcie!:-)
martusia - niezle! jak to troche te nasze smyki pilnowac! Dobrze ze to tylko uczuenie!
Ja na szczescie mam juz pomyte, jeszcze tylko conieco sprzatania i mozna swietowac!:-)

wpadam sie z wami przywitac ;-)
od srody mialam core w domu,bo chora ale juz dzisiaj poszla do szkoly..a mama zrobila sobie odwyk od Bb :tak::-D..ogolnie malo mam teraz czasu na kompa,bo swieta coraz blizej a robota sama sie nie zrobi..dzieciaki jeszcze tylko kilka dni chodza do szkoly,wiec chce jak najwiecej zrobic poki jeszcze nie mam ich w domu,bo pozniej beda mi pomagac,ale tak ze bede miala roboty 2razy tyle :tak::-D
najblizsze dni to mam jeszcze przedstawienia w szkole,bo Martyna spiewa w szkolnym chorze,a moj Hubi jest krolem,wiec obecnosc rodzicow obowiazkowa,do tego jeszcze moja lala bedzie spiewala w kosciolach,marketach..a ja chce wszedzie byc..
MamaBoo dobrze,ze z oczami juz lepiej ;-)
Martusia spoznione,ale szczere zyczenia 100 lat !!! :-)
wika a jak znosisz ciaze ?,masz mdlosci,sennosc ?? poglaskaj brzuszek od cioteczki madlen..:tak:
buzka dla wszystkich ;-)

reklama
Witam! Ja właśnie jem obiad i od razu klikam na BB.

Wczorajsze jasełka udane :-) Córcia miała trochę stresa, ale dopiero przed samym wystepem jak już szlismy. Bo to było na takiej dużej sali i ogólnie dla wszystkich. No i ludzi było naprawde dużo, sama się zdziwiłam.
Wystep piękny, a ja byłam oczywiście strasznie dumna :-)
Oprócz wystepów były kiermasze z ozdobami światecznymi, sprzedawali kawę, ciacho i rózne jedzonko. A dochód póxniej idzie na atrakcje dla dzieci np. na zabawe karnawałową.

Mama Boo to dobrze, że oczko powoli się goi.

Martusia no dzieci to mają różne pomysły, ale jeść kredę :szok: Dobrze, że to nie ospa. Juz chyba minęło 21 dni odkąd córcia miała kontakt z ospą to raczej nie zachoruje.
Ale zazdroszczę Ci tego weekendu w spa :rofl2:

Liza jak nie masz nawilżaczy to powieś sobie na razie mokre reczniki na grzejnikach, zawsze to coś pomoże.

Wika a jesteś juz na L4 czy jeszcze pracujesz ?

Madlen w końcu się odezwałaś :-)
Fajnie, że dzieci chcą występować, na pewno jesteś bardzo dumna.

Ja zmykam, może uda mi się jeszcze choć z 1 okno umyć :-D

Do góry