Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuje takie pozytywne historie bardzo mnie pocieszająJa byłam w ostatniej ciąży na USG jak było 5t4d z miesiączki. Na USG był pęcherzyk z ciałkiem żółtym i wg pomiarów wychodziło 4t1d więc sporą roznica. Na kolejnym USG już się wyrównali różnica wynosiła dwa dni. Urodziłam dokładnie w dniu terminu z OM.
Wiadomo każdy inaczej ale nie zamartwiaj się na zapas. Każde przesunięcie chociażby o milimetr może zmienić pomiar
Niema za coDziękuje takie pozytywne historie bardzo mnie pocieszają![]()
Wczoraj@Sunshinee a kiedy byłaś u lekarza?
O ja mam 6w2d a z badania 4w5d czyli około 10 dni różnicyAha. No ja też byłam dwa tygodnie po terminie miesięczki ok nawet znalazłam te moje pomiar co była taka różnica Zobacz załącznik 1257655
chyba tak jak u CiebieO ja mam 6w2d a z badania 4w5d czyli około 10 dni różnicy
A pozytywny test kiedy Ci wyszedł ?Aha. No ja też byłam dwa tygodnie po terminie miesięczki ok nawet znalazłam te moje pomiar co była taka różnica Zobacz załącznik 1257655
Dwa dni przed miesiączką był negatywny potem było plamienie jak się okazało implantacyjne bo dosłownie wieczorem trochę i rano już czysto a test robiłam chyba dzień lub dwa po terminie miesiączki i wtedy też badanie bety z wynikiem 47A pozytywny test kiedy Ci wyszedł ?